אקשן בבארי
וברכות לאלונה ..

alonaski

New member
ושכחתי להגיד שעינת נתנה לי פאייט

מכובד מאוד!!!! הוציאה לי ת'נשמה כשישבה לי על הזנב לאורך כל המסלול בשני הראנים והבהילה אותי כשהתקרבה כמעט עד חיכוך בתוך הברמים הראשונים כבר על ההתחלה...
הנחמד הוא, שבמדידת זמנים בהתחלה (כשכל אחת/אחד רוכב לבד על המסלול כנגד השעון) ניל השיגה את התוצאה הטובה ביותר: 32 שניות, אני - 2 שניות אחריה = 34 ועינת - 2 שניות אחרי!
36! ממש שמרנו על "סדרה חשבונית"
חחח... אתם מבינים כמה היה לי קשה בתור "ילדת סנדביץ'" פה...
מצד אחד... - אני צריכה להיות מהירה ב 2 שניות כדי לעקוף את ניל המתחרה שלי... ומהצד האחר - צמודה לי לטוסיק
- העינת הזאת!!! שמאיימת עלי שבכל פידול לא נכון שלי... - היא עוקפת אותי לאנחות!...
בקיצור... לא היה "פיקניק" היום על המסלול...
עינת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! = היית גדולה!!!! אין כמוך!!!! את בכיוון הנכון!!! תמשיכי איתנו ותראי איך תהני תוך כדי "התפתחות" ו"חציית קווים"...
נפגש באורבן הבא (שאחרי הגשם...) ?...

יורם חן

New member
אלונה, כל הכבוד../images/Emo45.gif

לצערי לא יכולתי להגיע לתחרות, מהתמונות ניראה מדליק ומברוק על הזכיה

מאדמאן

New member
איחולים גם ממני שרציתי להגיע ולא

יצא לי - הילדים בקשו שסוף סוף אשאר בבית. אבל הרכיבה של הבוקר התברברה וכבר היה עדיף לראות את הדואל - כי מהרכיבה חזרתי רק ב 13:00. אז כל הכבוד רציני ובהצלחה רבתי...

רֶשֶף

New member
את לא צריכה להגיד - יש הוכחות../images/Emo70.gif

וזו פחות או יותר התמונה הנורמאלית היחידה שיצאה לי עם המצלמה הליליפוטית המצ'וקמקת שלי. בכל מקרה, כל הכבוד לשתיכן
היה מענג.

alonaski

New member
וואללה!!!! ../images/Emo12.gif

אחותי, תראי - עברנו יחד את הסטפ-אפ!!! אז איפה היית אח"כ בדרך ל"דאבל"??...
שם נתקעת? על הסטפ-אפ?... (-מה שאמרת לי שנעצרת?...)

u88

New member
כמות הצופים מועטה עקב חוסר עניין

תת ענף אופניים שמעניין רק את מי שמשתתף בו. כציבור צופה אחרי קפיצה או שתיים אני עוברת למצב של חוסר עניין. כל שאר המתרצים את אי הגעתם בנימוק של משפחה ושאר קלישאות מסתירים תחת תשובות הגיוניות את העדפתם להיות במקום אחר. ברכות לאלונה על הזכיה,ולשאר המשתתפות על אומץ וספורטיביות.

ido mazor

New member
אלונה ה- ../images/Emo47.gif

ולחשוב שכשאני הכרתי אותה היא רכבה על ז"ק עם נעלי טיולים.... גדלת, מותק!

למעלה