ארבע אחרי הצהריים ב-
אנשים

heart1soul

New member
רק עכשיו ראיתי יייייייייישששששששששששש אדםםםםם

יפה שלי מתוק שלי כל הכבודדדדדדדדדד וכמובן כל הכבוד למעריצים המדהימים שלו !!!!!!!!!!!

t r e c o o l

New member
ישששש!!!!

זה מדהים! אני לא רוצה לעשות השוואות אבל מישו יודע איפה האלבום של כריס? סתם מעניין אותי..אני מתה עליו..ענבר את יודעת?

nini18

New member
חחחחח אהבתי את "אני מתה עליו" חח../images/Emo122.gif

הוא כרגע לא נכנס ל100 הראשונים אני לא זוכרת איזה מקום רשמו שהוא. קראתי על זה בIDF

InbarKiii

New member
אינלי מושג

אני מזה לא מבינה את האתרים האלה חחחח הייתי בטוחה שאדם כבר היה מקום ראשון [לא?] וזה ממש לא משנה..זה ברור שאדם יעבור אותו..לכולנו ברור שאדם הולך להיות משהו גדול. קריס יצליח בתחום שלו, הוא לא מתיימר לעקוף את אדם בשום מקום..הם לא עושים אפילו אותה סוג מוזיקה.. וזהו, בשנייה שנגמר איידול הם אמנים בשם עצמם ולא קשורים אחד לשני [לפחות בתחום המוזיקה
] אז דיי להשוות תוצאות שלהם.

t r e c o o l

New member
אבל אמרתי שאני לא משווה, סתם עניין אותי

אני עוקבת אחרי כריס.. ידעת שהוא מקום 37 באיטונס? לפני שקראת מה שכתבתי?..

InbarKiii

New member
לא..אמרתי לך, לא עוקבת חח

מסובך לי מידי כל הדברים האלה
"דירוג של טופ 100" "דירוג של פופ" "דירוג של פופ טופ 100" "דירוג של אמנים חדשים" "דירוג של אמנים חדשים טופ 100" [חח אני בטוחה שזה לא השמות של הכל] לא יכולים לעשות דירוג אחד וזהו שאני יבין? חחחח וגם האתרים שלהם נתקעים לי

t r e c o o l

New member
או, אז בשביל מה אני כאן../images/Emo13.gif

את הדבר הכי חשוב.. הוא מקום 37 באיטונז הכללי ומקום 17 (אאל"ט) בפופ. והם כותבים הכל באידול פורום, תסתכלי שם..

nini18

New member
יואוו איזה אושר כי מקודם התבאסתי

שבאחד המקומות הוא ירד לגמרי מהמקום הראשון.

nini18

New member
לא זוכרת את השם ממה שפרסמת אתמול שהוא מקום

ראשון... תכף אני אמצא את הלינק.

nini18

New member
Movers & Shakers

עכשיו אליסון שם מקום שלישי ואדם לא נמצא בכלל

heart1soul

New member
אדם מקום 14

ומי שנכנס לפה זה נראה לי חדשים בעיקר.. ואדם נכנס לפה בהתחלה כי הוא באמת הפציץ ביום הראשון בטירוף במכירות הוא עדיין אוסף מכירות כנראה אבל לא כמו ביום הראשון אך אם זה מספיק לו להיות בבסט סלרס זה הכי חשוב..:)

nini18

New member
לא כל כך הבנתי חח

בבוקר הוא לא היה בכלל, עכשיו הוא במקום 14.

heart1soul

New member
עזבי חח גם אני לא מבינה

אבל הבסטסלרס הוא הכי חשוב הרבה יותר מהמוברס אנד שקרס:) לפי מה שאני מבינה

למעלה