ארגגגגגג

Just Adi

New member
ארגגגגגג../images/Emo46.gif../images/Emo80.gif

אתם לא מאמינים סוגרים לי את הבארבי בכפר סבא נשמע גרוע? לא לא לא לא סוגרים אותו הופכים אותו למועדון זמר מזרחי!!!!!!!!! *מתאבדת* נתראה בעולם הבא טוב נו בעצם אני אתאבד אחרי ההופעה של מוניקה אה אגב התאבדויות, אני מתכוונת לסיים את החיים שלי בגיל 28 מקסימום... לא רוצה בעל וילדים לילה טוב

Silver Fox

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo82.gif|חן|

הזמר המזרחי משתלט על העולם! נוסו על נפשותיכם! אל תתאבדי בגיל 28! מקסימום תגדלי להיות רווקה! ואם יבוא איזה אסטרואיד ויפוצץ אותנו, אז נדבר

fushi e

New member
דווקא אמרו שעוד 37 שנים../images/Emo95.gif

אסטרואיד יפוצץ את כדור הארץ מואהאהאהאהא

מממממממממממממההההה?!../images/Emo168.gif

אאאאאאאאאאהה!?!?!? לא לא ?!?!?! מי אמר לך?! מאיפה?! אה!!

ExTa FrEaK

New member
ההופעה שהייתה ב-22.8

היי מיסטר בלה... מה שלומך? חחח אני זאתי שאמרתי לך שאני לא מגיבה בסוף ההופעה ובלה.. חח טוב אני מעכשיו אתחיל להגיב!:)

fushi e

New member
גם אני ראיתי אותך:)../images/Emo95.gif

אז נעים מאוד אני אפרתתת ואת יכולה לקרוא לי פושי אם את כל כך רוצה

fushi e

New member
מה?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאיפה שמעת את זה?!?!?!! הם לא יכולים לעשות את זההההההה

Rain Star

New member
איזה שטויות ../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

הסתכלתי עכשיו על רשימת ההופעות של בארבי כפר סבא..: קטיפה שחורה (מוזיקה אירית) כוח ראסטה נקמת הטרקטור אייריש קרים שליחי הבלוז (אקס הלהקה של חמי רודנר, מבצעים חידושים לפינק פלוייד) מחווה ללד זמלין והדורבנים והיה את הברירה הטבעית, נו מילא איפה מזרחיות איפה???

לז זפלין../images/Emo58.gif

זאת הלהקה הכי טובה שאי פעם הייתה, תיהיה או קיימת בעולם הזה. תודה שלום.

דעה שלך.... ../images/Emo168.gif

אני אישית היום לא יכול להגיד על להקה הכי טובה שהייתה בכל הזמנים... אני יכול להגיד איזה אני הכי אוהב.... אבל לד זפלין באמת טובים...

Rain Star

New member
איזה שטויות אתם מדברים../images/Emo41.gif

מי זה לד זפלין? היי פייב לא רואים אותם ממטר פחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני עם חן, לד זפלין אחת מהטובות שהיו..לא בטוח שהכי

למעלה