ארגגגגגג

fushi e

New member
חלמתי שהם התפרקו../images/Emo10.gif../images/Emo95.gif

היו אתמול שתי חלומות עליהם..גם חלום שהם היו אמורים להופיע בבצפר שלי ואז התעוררתי:/ ובחלום שהם התפרקו בכיתי כמו ילדה קטנה:(

bubaale

New member
זה היה פשוט כל כך מפחיד...../images/Emo80.gif

עכשיו קשה לי להסתכל עליהם באותה צורה...

fushi e

New member
חחחחחח זה רק חלום../images/Emo22.gif../images/Emo95.gif

איך הם רצחו אותה?

bubaale

New member
לא ממש רצחו...../images/Emo19.gif

גרמו למותה ע"י כך שכיבו עליה סיגריות...

../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo110.gif

לד זפלין זאת קלאסיקהההה הלהקה הכי טובה שהייתה איי פעם והכי טובה שגם תהיה (מצטערת על מוניקה, פשוט אין על זפלין) ו.. כמעט פתחתי פורום שלהםםםםםם אבל ארר לא היו לי ממליצים
לא נורא.. ישלי בד ענקי שלהם בחדררר

יווווו!!!

לא נתנו לך!?!? אני כל כך רוצה שיהיה פורום שלהם!! אבל אני לא רוצה לנהל
איזה המלצות אמורים לקבל בשביל לנהל פורום?

charmingirl

New member
מהההה לא!!!

עוד לא יצא לי ללכת לשם להופעות כי כי אני מחוסרת כסף
וגם חברים שאוהבים רוק שבאמת רוצים להשקיע את הכסף. אני אמות אם פותחים שם מועדון זמר מזרחי! אסור שזה יקרה!!

Nulit

New member
אחותי בדם, אישתי המדהימה... ../images/Emo60.gif

והנערה הכי מושלמת בארץ. הגעתי למסקנה, אני פשוט לא יכולה להתאפק יותר! אני אוהבת אותך!!!!!!!!! ולא סתם
אל תצחקי / תזלזלי... אני אוהבת אותך יותר מאשר איך שאהבתי את מושיקו!!!!!!!! והערכה שלי אלייך הרבה יותר גבוהה! עדי! את מושלמת! אני אוהבת אותך!!! אקיי.
אחרי התפרצות.. למה להתאבד? כאילו... יו נואו מי אנד מאי פאקינג לייף... להתאבד זה רע. יש לכם מושג כמממממממממממה פעמים רציתי? מצאתי איזה יומן שאשכרה כל פעם קבעתי תאריכים לעצמי וכל פעם מצאתי תירוצים. והגעתי למסקנה שפשוט לט טוב לי כרגע מכל מיני סיבות, והתאבדות זה לא הפתרון. כי כרגע יש לי אופציות, ואינ אשתמש בהם. (מה עוברררררררר עליי היום אני כזאתי... כזאתי!!) חוצמזהה... גם אני לא רוצה ילדים. (את יודעת למה..) ובעל? אני עדיין בהרגשה חזקה של נטיות פה. אולי אישה...
אה ולגבי מה שאמרת לי למעלה! בשרשור the first kissss,,, חח אני אגיב לך שמה

Just Adi

New member
יאפה ../images/Emo24.gif ../images/Emo80.gif

אני ממש לא צוחקת :) ממש כיף לקרוא את זה ואין לך מושג כמה אני מתה עלייך (אין מה להשוות בין האהבה שלי אלייך לאהבה שהייתה לי ל***) פשוט את מדהיממממממממההההה

למעלה