שוב פעם את נתקעת עם הטעות הזאת שאני מתקן שוב ושוב
וחבל שלא קראת את הקישור שהצגת פה, רשום שם במפורש ש "פרופ' שניט מציע לבטל את חזקת הגיל הרך כפרזומציה משפטית ולקבוע במקום זאת כי רק במקרים שבהם בית המשפט מתקשה להכריע בשאלת המשמורת על ילדים שטרם מלאו להם שש שנים על פי שיקולי טובת הילד הם יימסרו לאם". וכמובן יש את הנוסך הרשמי של החוק ""לא באו ההורים לידי הסכם כאמור בסעיף 24, או שבאו לידי הסכם אך ההסכם לא בוצע, רשאי בית המשפט לקבוע את הענינים האמורים בסעיף 24 כפי שייראה לו לטובת הקטין, ובלבד שילדים עד גיל 6 יהיו אצל אמם אם אין סיבות מיוחדות להורות אחרת"".
ובקשר ל"האב צריך לקחת חלק במימון הילדים", הינה ציטוט מאתר 4GET בנוגע לגירושין ומזונות: "עד לגיל 15, יידרש האב לזון את ילדיו בצורה מלאה - וזה גם במקרה בו האישה מרוויחה יותר ממנו. בין גיל 15 ל-18, שני ההורים יתחלקו שווה בשווה בתשלום דמי המזונות" האב משלם בצורה מלאה על הילדים ובאופן אוטומטי גם אם הוא מרוויח פחות מהאמא.
ולפי מה שקראתי האב משלם ישירות על הילדים רק כשיש הורות משותפת, האם זה קורה גם כשהילדים אצל האמא? אשמח לראות מקור לכך. בכל מקרה האב נשאר בתור מקור מזומנים מרוחק וזה תמיד ילך לאמא בדרך זאת או אחרת כי הוא משתתף בתשלומים על הדיור שלה ושל הילדים שזה יחד עם המזונות לילדים עצמם הופכים את כל העניין למאד משתלם כלכלית בשביל האמא גם אם הכסף לא היה מגיע אליה ישירות.