ארגנטינה משחקים בבאזל שוויץ

אתה מתכוון ישראל-אוסטרליה

כי המשחק הראשון של ישראל קולומביה נערך ב-23:00 בלילה שעון ישראל, והמשחק השני בישראל היה ב-18:00 בערב...לעומת זאת ישראל אוסטרליה היה ב-07:00 בבוקר

smart one

New member
אתה יודע מה...

עזוב, אני כבר לא זוכר הרבה, בגילי. בקושי אני מזיז את כף יד ימין קדימה ואחורה, אחורה וקדימה. כנראה שאתה צודק וזה באמת היה אוסטרליה.

זכרונות מישראל-אוסטרליה

לפני הקמפיןן ההוא שסופסוף עברנו את פרנק ארוק המגעיל וחבורתו במכוערת,היה קמפיין נוסף שנתיים קודם לכן,שהיה מוקדמות עליה לאולימפיאדת סיאול. המשחק הראשון נערך בארץ והסתיים ב-1:1, כאשר אוחנה מעלה אותנו ליתרון בפנדל,ופראנק פארינה בועט עונשין(ככה לא בונים חומה!) ותוקע את בוני. בגומלין בקרייסטצ'רץ' ניו זילנד(זה לא היה באוסטרליה,נערך טורניר קטן משולש אצל הניו זילנדים) קמתי ב-4:00 לפנות בוקר. היה משחק מכוער שהגיע לשיא הגועל בדקה ה-60 כאשר בלם אוסטרליה גארי מקדאואל דורך עם הסטופקס על ראשו של ירון פרסלני השכוב על הרצפה, ומקבל אדום.... בהמשך היתה הזדמנות פז של ישראל: דאבל פס בי בריילובסקי לרוזנטל משאיר את דניאל מול השוער והוא מחטיא,וכך נגוז חלום האולימפיאדה....

dedi22

New member
שמיל יא נתחן מושחט! מי שהבקיע

לאוסטרליה נגד ישראל במשחק ה"ככה לא בונים חומה" היה צ'לי יאנקוס, לא פארינה. אני תובע אותך באמצעות סמארטי על המידע השגוי! ( וגם על "לאציו באנקר באנקר" )

חחחחחחחחח וואלה התבלבלתי

צ'ארלי יאנקוס הבן שרלילה,התבלבלתי בינהם...היה שם גם פארינה,אח"כ הוא עבר לאירופה ועשה קריירה לא רעה (ק.פ.ר???) בגול המסריח הזה ראיתי גם כן את הנולד,וצעקתי לאחי שמצד ימין פרוץ,ולא מספיק שזה מה שהיה אז גם פיזנטי המטומטם עזב את החומה כי לא היתה לו ברירה,שחקן חתך ימינה...גול ביזיוני שלא למדנו ממנו הרבה לצערי,ראה מקרה רפי כהן עם ספרד

xkaliber

New member
לגבי ישראל אוסטריה

איזה מנחוס אני יא אללה, הייתי במשחק ושמתי בבתים 500 ש"ח אנדר לא זוכר כמה מי חשב באותה תקופה שישראל ינצחו אותם ועוד 5:0 אחרי שני שערים של ישראל לא ידעתי אם לצחוק או לבכות, כמעט נחנקתי מהנקניקיה ועוד גול ועוד גול בסוף נשברתי אמרתי יאלה כפרות על הכסף העיקר שישראל נתנו תצוגה יפה ואני הייתי שם!

blohin

New member
מלמיליאן הבקיע את השני, וזה היה

משחקו האחרון של מרימוביץ כמאמן. ארגנטינה באו למשחק אחרי סדרה עלובה של משחקי ידידות כולל הפסד לנורווגיה 1:0. אחרי שישראל סגרה ל2:2 מרימוביץ נתן לכולם לשחק כולל לאחד ששמו רוזנטל(החרם היה לפני המשחק מול רוסיה 3:2 ) והארגנטינאים ניצלו את זה (כמו את העובדה שהם קצת יותר טובים) לקרוע אותנו 7:2. אגב, הניבחרת הארגנטינית ב86, היתה ניבחרת עם מעט מאד שחקנים ברמה עולמית וממש לא מועמדת לזכות בגביע. אני מאמין שהניצחון בישראל החזיר להם הרבה מהביטחון וכמובן העובדה ששיחק אצליהם הגאון הבלתי מעורער של הכדורגל אי פעם. מה, מישהו חושב אחרת?

etieti

New member
המשחק שאתה מדבר עליו

שלא שיחקו רוזנטל ואוחנה בגלל בעיות על ביטוח פציעות או משהו כזה לא היה נגד ארגנטינה. המשחק היה נגד רוסיה וניצחנו אותם 2-3. זה היה המשחק הראשון בנבחרת של טל בנין (הוא שם איזה גול מ-20 ומשהו מטר).

הבה נוסיף ונתקן

ב-7:2 המפורסם אכן שם סיני גול מאיזה 35 מטר,ואת ה-2:2 עשה אורי מלמיליאן מבעיטה חופשית,גם היא לחיבורים...אח"כ אכן הגיעו חורחה ולדאנו ודייגו שהראו לנו מי הבוס,נדמה לי שלשיה של דייגו.... במשחק ישראל רוסיה אכן היו בעיות ביטוח,ומבקיעי השערים לרשתו של ויקטור צ'אנוב הגדול היו: מלמיליאן עם הראשון(נגיחה!! מלמיליאן נגיחה!!!). בימים אלה היה מלמיליאן בסוף הקריירה שלו במכבי ת"א,אני חושב שזה היה משחק הפרידה מהנבחרת. ניר לוין שם את השני לאחר אחד על אחד עם צ'אנוב, והשער של בנין היה בעיטת פס (מ-7 מטרים ולא מרחוק) לאחר עירבוביה קלה וחוסר סדר בהגנה הרוסית. את אחד השערים לרוסיה כבש מיכאליצ'נקו הגדול.....

smart one

New member
והרי המשחק הראשון שהייתי בו בחיי

טוב, זה היה מזמן. גמר גביע המדינה לדעתי. הפועל תל אביב - הפועל יהוד. יהוד היו מפורסמים בבונקרים שלהם והחשש התברר כמוצדק. בדקה ה - 90 בערך שלום רוקבן הסקסיסט בועט עונשין מאיזה 17-18 מטר. בז'רנו מנופף לכדור בסגנון שטראובר וזהו, הלך הגביע. יהוד עולה לגביע אופ"א (אעלק).

etieti

New member
תזכר איזה אף היה לצאנוב

פחוס כזה כאילו הוא רדף אחרי איזה משאית והיא תקעה ברקס פתאומי. צחוק צחוק אבל הוא היחיד (נראה לי) שקיבל 10 בעיתון (נגד מכבי ת"א , עצר שני פנדלים , ניצחנו 5-2 נראה לי). ואללה מלמיליאן שם גול בראש,,,ואיי אני נזכר בזה. אבל זכורה לי בעיטה של בנין מרחוק אולי קורה ויורם ארבל או קיויתי אנא אערף מי שידר אז לא הפסיקו להתלהב מהחייל בן ה-19 הזה. "תזכרו את השם טל בנין"....

את הגול אני זוכר בוודאות

בעיטה חדה מ-7 מטר לפינה הקרובה. את ההרמה לנגיחה של מלמיליאן הביא בנין.... וזה המשחק אגב שהביא את צ'אנוב לעת זקנה למכבי חיפה....

למעלה