ארה"ב Vs ברה"מ

התשובה פשוטה ביותר -

הם חבר'ה מבולבלים מאוד, וכמעט באף שאלה אי אפשר להבין, מהי בעצם העמדה שלהם! תראה, לא אכפת שיש בחברה הישראלית עמדות שונות בשאלות שונות, ואני בהחלט מבדיל בין מרצ לבין הימין הקיצוני, אבל מעצבן אותי שאנשים מגמגמים, ואי-אפשר לסחוט מהם מילה אחת ברורה, לכאן או לכאן. אתה יכול להיווכח בכך ממש בשרשור זה, בו אני מנסה לשווא לקבל ממנהלנו היקר תשובה ברורה לשאלה אחת. הוא מתפתל ומתחמק, ותשובה אין.

enzim

New member
אתה יכול לנסות גם כאן

http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?CommunaId=20247 נחשו מי קיבל אדום בקומונה הנ"ל
אם גם אתה תעבור לשם תושלם התוכנית שלנו להבריח את כל הסמולנים מפורומי האקטואליה והפוליטיקה ולהשתלט עליהם. אח"כ נדחק את רגליכם גם מהקומונות

OMRK1

New member
לברה"מ היו זרועות יותר ארוכות

שהגיעו לכל מקום בגלובוס ותמיד איכשהוא היה להתערבות האדומה תוצאות הרסניות פי כמה וכמה מאשר ארה"ב, אפריקה ודרום מזרח אסיה סובלות עד היום מהתערבות של האדומים....אפשר להשוות בין תוצאות תוכנית מרשל במערב אירופה לאירופה המזרחית שלא קיבלה שום סיוע מארה"ב רק בגלל שסטאלין לא רוצה, איפה הם היום ואיפה אנחנו? כתבתי על ההתערבות של ברה"מ וקובה באפריקה ועל הפלישות הגרורה הויאטנמית בסיקור ממוקד, צריך למצוא....

../images/Emo6.gif הצחקת אותי ../images/Emo45.gif

כאן בפורום הזה נאספו חבר'ה שמלקקים לדוד סם, סוגדים לו, וניזונים משטיפת המוח שלו בלבד. כאן זה לא המקום לניתוחים ולדיונים רציניים. כאן כל אחד משמיע אותן מנטרות שחוקות, מהן ניזון כל ימי חייו בלי מינימום של חשיבה ביקורתית. כאן רואים הכל רק בצבעי שחור-לבן, כשאמריקה היא תמיד לבן מוחלט, וברה"מ לשעבר, או רוסיה של היום, הן תמיד שחור מוחלט. כאן אנשים אינם מסוגלים ללמוד, אינם מתאמצים לפקוח עין/אוזן, ואינם מסוגלים לנמק אפילו "אקסיומה" אחת שלמדו מינקותם, אבל יחזרו עליה אלף פעם כמו תקליט מקולקל. ואכן, מדובר בתקליטים מקולקלים. נסה לדון בשאלות אלו או אחרות בפורומים אחרים - שם יש סיכוי שתשמע דעות שונות בכל שאלה, ואפילו - רחמנא ליצלן! - נימוקים, ולא סתם סיסמאות מוקלטות הצרובות בתודעתם של רובוטים.

OMRK1

New member
רק תעמולה אדומה

יוצאת ממך כשבשבילך רוסיה היא הלבן וארה"ב היא השחור, אולי תזכיר מי כתב כל כך שרוסיה לא עושה שום דבר רע באוקראינה והקווקאז? ומנסה להדגים דרך כך שארה"ב היא הרשע המוחלט?

../images/Emo6.gif מה אמרתי? ../images/Emo45.gif

הנה דוגמה נוספת לקשקושים והזיות אופייניים
להשפכת מילים תלושות, קלושות, הזויות. הוכחה נוספת לכך, שבגן-הילדים הזה אין מה לחפש.

אני מתחיל להבין על מה אתה מדבר, אבל

יש גם בפורום הזה אנשים כמו "נה רו" והמנהל, שלדעתי, לרוב משמיע דברי טעם מנומקים למופת, ועם זאת אתה עדיין מתנגד נחרצות לדבריו.

סליחה, הם משמיעים כל כך הרבה

קשקושים, ואח"כ מסרבים בתוקף לענות על שאלות. רוצה דוגמאות? בבקשה! כשביקשתי מהם הסברים לקשקושים שלהם, הם אפילו לא ניסו לענות לשאלותי. הנה, למשל, כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1189&msgid=83996899 , או כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1189&msgid=84135257 . הם מסתפקים בהפרחת שטויות, וכמובן אינם מסוגלים לנמק אותן.

a e q u i t a s

New member
אסביר בשנית או שלישית מי סופר../images/Emo3.gif

החוק הומניטרי בין השאר עוסק בדיני מלחמה, כלומר מה מותר ומה אסור במלחמה.. רשמתי שאמנות ז'נבה שנכתבו בשנות ה40 ועודכנו לסירוגין עד שנות ה70 לא מביאות פתרון לסוגיות שהעולם מתמודד איתם היום, ולכן לדעתי יש צורך בלשדרג את אמנות כך שיתן מענה לבעיות החדשות של העולם והוא טרור... אמנות ז'נבה עוסקות במלחמות של מדינה מול מדינה.... לא התייחסתי לנושא התנחלויות כלל.

הפניתי את תשומת לבך לכך,

שהודעתך זו נראתה כתמיכה ב"אישמרכז" הימני קיצוני, הקורא להמשך ההתנחלות בשטחים הכבושים, וביקשתי ממך הבהרה בנדון. מה אנו אמורים להסיק מהסירוב שלך להבהיר את עמדתך בנדון?

a e q u i t a s

New member
../images/Emo3.gif

אני לא תומך בדעותיו של יובלאישמרכז ולא שלך, לדעתי האישית, שניכם קוטביים מאוד. את הסבריי קיבלת בכמה הודעות שפזורות פה בפורום, גם בהודעה האחרונה שפירסמת.

כלומר, בנוגע להתנחלות בשטחים

אינך תומך בהם באופן קיצוני, ואינך מתנגד להם באופן קיצוני
גאוני
אז למה לא "הבהרת" לפחות את זה באותו השרשור? הרי כל מי שיביט בשרשור ההוא, יראה הזדהות מוחלטת שלך עם הימין הקיצוני. זה לא מטריד אותך?

a e q u i t a s

New member
../images/Emo6.gif

טלמון טלמון, מה נעשה איתך חחחחחחחח, איך הגעת למסקנה שאני לא תומך בהתנחלויות באופן קיצוני לכן או לכן, תתפלא יש גם דעות אחרות... הרי דיברתי באופן פרסונלי מבחינת הדעות הקוטביים שלכם ולא בהקשר של התנחלויות.

../images/Emo6.gif זה באמת מצחיק כמה אתה מתפתל

ו...נמנע מלהביע דעה, לכאן או לכאן, בעניין ההתנחלויות. מש"ל
ונשארת השורה התחתונה: הצטרפותך לצידו של נציג הימין הקיצוני, אביר ההתנחלויות, באותו שרשור כמו בשרשורים רבים אחרים. נראה לי שאין לך יותר מה להבהיר בנדון. אגב, בזמנו אהבתי להביך נציגים שונים של "שמאל מתון" או "מרכז" וכדומה, שהסתייגו מהימין הקיצוני של אביגדור ליברמן, מרזל ודומיהם. הצבתי בפניהם שאלה כזו, תיאורטית לחלוטין: מה הייתם עושים במצב ההיפוטטי הבא: נניח שאתם מהווים לשון-מאזניים, וזה תלוי רק בכם איזו ממשלה תקום: בשיתוף ליברמן, קליינר, מרזל וכו', או בשיתוף חד"ש רחמנא ליצלן? במקרה שלך נראה לי שהתשובה די ברורה

a e q u i t a s

New member
אף צד לא חייב לאף צד דבר

אולי אני יכול להגיד את אותם הדברים אליך? זה הרי כל המהות של המקום הזה להתווכח, אני או כל גולש אחר לא מחויבים לקבל את דעתך בדיוק כמו שאתה לא חייב לקבל את דעתנו. לאור הודעותיך הרבות נראה דווקא שאתה מנותק מהמציאות, אתה בעצמך רומז כך בעקיפין שאפילו מרצ היא איזשהו זרוע של הימין הזוי... ולמה כי יש נקודות משיקות לעקרונות שהימין מאמין בהם..

נכון ../images/Emo45.gif אינני דורש מפעוטות של גן

ילדים לפתור תרגילים באלגברה ליניארית
ואפילו לא ש...ידעו קרוא וכתוב בעברית! נדמה לי שאתה הזדהית כפעיל מרצ, אך גם הזדהית עם "אישמרכז", הגזען מהימין הקיצוני, בכך שאמנת ז'נבה האוסרת התנחלות בשטחים כבושים היא "כבר מיושנת", כלומר, אפשר להתנחל חופשי בשטחים הכבושים. עד כמה שזכור לי, אני לא אילצתי אותך לומר דברים אלה, וזו היתה בחירתך החופשית. לא כך? אז ממה אתה לא מרוצה?

a e q u i t a s

New member
טענתי שאמנות ז'נבה ../images/Emo6.gif

טענתי שאמנות ז'נבה השונות מיושנות, שכן הם נכתבו לפני עשרות שנים, שדה הקרב החדש הוא לא בין מדינות למדינות, אלא בין מדינות ושחקנים שאינם מדינות קרי אירגוני טרור. אמנת ז'נבה הראשונה עוסקת בפצועים, חולים, צוותים רפואיים ואנשי דת צבאיים, האם אירגון טרור מחויב למלא אותו, התשובה היא לא, אמנת ז'נבה השלישית עוסקת בשבויי מלחמה - האם אירגון טרור מחויב למלא אחרי סעיפי האמנה - התשובה היא לא. אמנת ז'נבה הרביעית עוסקת בהגנה על אוכלוסייה אזרחית בזמן מלחמה, האם אירגון טרור מחויב לתת את לקיימה, התשובה היא לא... במלחמה של היום, שבו מדינה ריבונית נלחמת באירגון טרור, צד אחד יכול לכאורה לתבוע את אותה מדינה בביתי דין בינלאומיים שונים, שכן היא חתומה על האמנות השונות, אבל האם מדינה יכולה לתבוע אירגון טרור על הפרה של הסעיפים הסכם? האם ישראל יכולה לתבוע את חיזבאללה שירתה בכוונה תחילה רקטות לעבר מרכזי אוכלוסיה ישראלים.. התשובה היא לא. לכן המסקנה היא, שיש לשנות את אמנות ז'נבה ודיני המלחמה לשדרג אותה, כך שתתן מענה לבעיות של היום, האם זה הופך אותי לימיני הזוי שמצביע עבור מרצ.. הרי זה אבסרוד מה שאתה אומר.

טוב, אנסה להסביר לך משהו קטן.

דבר ראשון - נניח, שכל מה שכתבת כאן, הוא אמת לאמיתה. בסדר? אבל העניין הוא, ש...לא על זה מדובר
בוא אזכיר לך - ואתה מוזמן לבדוק אני צודק: ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
מישהו הזכיר, שההתנחלות בשטחים הכבושים היא פשע, והפרה גסה של אמנת ז'נבה, האוסרת בפירוש התנחלות בשטחים כבושים.
נציג הימין הקיצוני, המתהדר בניק "אישמרכז" (
), תומך כמובן בהתנחלות בשטחים הכבושים, וטוען ש"אמנת ז'נבה מיושנת"! הוא כותב את זה במטרה מפורשת להצדיק את ההתנחלות בשטחים הכבושים.
ואז מי שמציג את עצמו כפעיל מרצ, מצטרף אליו, ומוסיף 1001 נימוקים לכך, מדוע אמנת ז'נבה אכן מיושנת לדעתו. אותו נציג מרצ, אינו מוסיף בהודעתו זו אף מילת הסתייגות אחת להתנחלות בשטחים הכבושים!
אני מבקש מפעיל מרצ זה הבהרה: האם ניתן להבין מהודעתו, שמרצ, או הוא אישית, תומך בהתנחלות בשטחים הכבושים?
פעיל מרצ משאיר את שאלתי זו ללא מענה. מה עלינו להסיק מכך?

a e q u i t a s

New member
תהליך הסקת המסקנות

תהליך הסקת המסקנות נשאיר לאחר כך, זה לא חשוב מה היה, הרבה יותר חשוב מה קורה עכשיו. אני מקווה שהבנת את כוונת כל הודעותיי?! כי אם לא, אוכל להסביר בפעם ה...שמינית

למעלה