ועכשי נתבקשתי להכין ארוחה נוספת לחלק השני של משפחת החתן . יותר לכיוון החלבי צמחוני מזרחי .מתחיל לאסוף מתכונים ותוכניות .
ומבטיח לא לבלבל לכם את המוח יותר בנושא. פרט למתכונים שיצאו מוצלחים במיוחד
אני מעשן דגים כמו סלמון ומקרל יוצא נהדר .אני שם קערית מתחת לדגים התלויים כך שכל הנוזלים לא נוגעים בחלקי המעשנת .ואין השפעה על העישון הבא.
כמו כן אני מעשן נתחי בקר. נתחי הודו. עוף שלם. חזה אווז. וגם ברוז שלם. לא נתקלתי בבעיית ריח של דג שעובר לבשרים האחרים. כמובן שאני לא מעשן גם דגים וגם בשר בו זמנית