ארוחת בוקר במלון מנדלי- החו"ל הכי קרוב לת"א

mereng

New member
טוב, הרגת אותי לגמרי עם התיאור הזה....

רוצה גם !!! שוקלת להזמין מקום לאפריל לשישי בבוקר (ובינתיים ננסה לתת גז עם הדיאטה, כדי להצדיק את ההתחזרות).

אני מאלה שיכולים לעשות 2 סבבי מזנון מלוח וסבב מתוקים. בופה מוצלח זה אושר גדול !

נשמע טוב מאוד

מצדשני אני מאלה שיתנחלו ליד הדגים המלוחים. זה ולחם וחמאה ולא צריך יותר... ואז כל הטוב הזה יתבזבז עלי.....

נזהרתי מאוד מזה

בגלל זה פספסתי את המטיאס בסיבוב הראשון ואת הסלט אנשובי/סרדין בכלל.
האמת היא שהירקות הצלויים היו כל כך מפתים שאי אפשר היה לדלג עליהם.

salo22

New member
תודה על המידע

נשמע כמו המקום הכי חם בארץ לשנה הקרובה, מה שאומר שאין לי סיכוי לבקר שם בערך עד 2015
עם ישראל צמא לארוחות הכל כלול כפי יכולתך, מעניין מה תהיה השפעת המקום הזה על הסצינה ועל המחירים של ארוחות בוקר, אני חושב שזה סוג של פוטנציאל לשבירת השוק עם שפע ורמה כזו, פתאום כל ארוחת בוקר קקיונית ב 50 ש"ח הנה זרקנו לך חביתה ומטבלים על השולחן, נראית פאתטית. או שפשוט המחיר הוא סוג של הרצה ויאמיר מאוד בקרוב.
מצד שני מתפרסם היום מידע על מצב הבריאות ההשמנה וכולי, מקווה שלא נהיה בדרך לחקות גם בנושא זה את ארה"ב וכפי יכולתך, כי הנתונים כבר מדאיגים. מעוד צד שני, המקום בהחלט נשמע מסקרן מאוד במבחר
בתור אירוע חד פעמי תקופתי זה נראה מושקע ונהדר, מצד שני אני יכול לתאר ישראלי מצוי שמתנחל ליום ארוחות שלם במקום כזה או הופך המקום לארוחה יומיומית. אבל בהחלט סוג של התפתחות מעניינת מאוד בסצינה המקומית.

שווה גם יותר כסף לדעתי

אמנם במחיר הנוכחי אני יכול לראות את עצמי מגיע לשם פעם בחודש-חודשיים אבל גם במחיר גבוה יותר ב15-20% התמורה הוגנת ביותר לטעמי.
אמנם זה יצמצם עבורי את הזמינות לאירועים מיוחדים אבל לא יעבור לרשימת היקר בלי קשר לכלום

pont neuf

New member
תודה רבה על הדיווח

נשמע ארוחה מטורפת.... לדעתי הייתי מתיישב ליד הלקרדה במרחק נגיעה

Joy

New member
ומרגריטה, מה דעתך? כשיחזור לי חוש

הריח והטעם (והטעם לחיות, בכלל)

החתולית

New member
סוף סוף הגעתי

(וגם זה אמצע העבודה). נקרא כמו יופי של ארוחת בוקר ליום חופש, שאפשר לחזור לישון בו אחרי ארוחת הבוקר :)

הכי פינוק זה לקחת חדר במלון

המחיר לחדר הבסיסי קצת פחות מ800 ש"ח ללילה- ממש סביר ביחס למחירי מלונות הבוטיק במרכז העיר. אם מורידית את מחיר ארוחת הבוקר זה בערך 620 ש"ח שזה כבר די זול

בחללים הציבוריים - בהחלט. אבל אפילו היום,

רוב בתי המלון מקצים חדרים למעשנים. לעיתים, קומה שלמה.

אני יודע ויש לי טראומה מהעניין

לפני כמה שנים טובות לאחר 5 שבועות ברחבי סין, בהם לא נתקלנו בחדר מלון אחד מסריח הגענו להונגקונג.
היו לנו 2 לילות שם וטעינו לחשוב שבמחיר קצת יותר יקר ממה שנהגנו לשלם בסין נקבל חדר סביר באכסניה- במקום זה זכינו לחדר נטול חלונות שהריח בהתאם, וזאת עדיין לא הטראומה.
בלילה השני עברנו למלון שהיה ברמה טובה הרבה יותר והמחיר בהתאם. פתחנו את החדר אליו נשלחנו ולא יכלנו להיכנס משום שהריח כמו מאפירה שעמדה מלאה וסגורה במשך שבוע. לקח לי שעה לשכנע את הקבלה שלא סביר לשלוח אנשים לחדר מעשנים בלי להזהיר ועוד שעה עד שמצאו לנו חדר.
גם רוב המעשנים שאני מכיר לא נהנים להגיע לחדר שמריח מסיגריות עד כדי כך ולרוב אחרי שנתיים שלוש זה המצב של החדרים הללו, או שלחלופין הם דורשים החלפת ריהוט בתדירות גבוהה הרבה יותר וזה לא משתלם.
זאת עוד סיבה שאני מפרגן מאוד למלונות שבוחרים לא לאפשר לעשן בתחומם כלל.

למעלה