ארוחת ערב עם נופר ואנוכי ובני הזוג

גמבות/פלפלים בתחמיץ

לקלות את הפלפלים/גמבות ולקלוף להוציא את הגרעינים ומנקים היטב את הפנים לתיבול - שום, פלפל שחור, שמן זית, מעט חומץ, עלי דפנה
 

ד2003

New member
יום-נעים,כל הכבוד לשוש על האירוח

בקשר לזיתים,האם ניתן עדיין למצוא זיתים כדי לכבוש אותם? תודה
 

ד2003

New member
שוש,גם אני רוצה להכין כרוב חמוץ

בנוסח בולגרי כמו שלך.למדי אותי בבקשה. כל משפחתי תודה לך.
 

מירבלי

New member
../images/Emo51.gif שושינקה היה טעים מאודדדדד

ונופר שמחתי לראותך
 

נופר א

New member
איזה כייף היה לי........../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

איזו ארוחה משגעת וטעימה!!!!!! קודם כל שוש נתנה לי לטעום מהליקרים שהיא מכינה, טעמתי 6 סוגי ליקרים ,שתיתי מ-6 כוסיות !!!!!! איזה ליקרים!!!!!!! איזה בקבוקים יפים. ליקר לואיזה,ליקר דובדבנים,ליקר קפה ,ליקר חרצנים של שסק ליקר נענע וליקר פירות.היו עוד סוגים ,לא רק אלו שכתבתי עליהם. איזה טעים!!!!!! אני לא אוהבת שתייה חריפה ושותה פינה קולדה לפעמים, אבל המשקאות של שוש ממש ממש נפלאים!!!!!!! בעלי גם ממש נהנה מהאוכל,והוא בדרך כלל לא אוכל ולא זולל, רק כשאין ממש ברירה,ואתמול הוא ממש זלל וטרף והמשיך לדבר גם היום על השקשוקה הטעימה,על הג'בטות הטריות והנהדרות הסלטים והכללללללללללל!!!!!!!!!!!! אז תודה רבה רבה על האירוח המקסים!!!!!!!!! (איך שהתבלינים וקיטניות מסודרים אצל שוש,ממש התלהבתי חבל שאין תמונה......) עכשיו אני הולכת להכין את הג'בטה ,הילדים ראו את התמונות ולא מוכנים לוותר ........
 

צוצונת

New member
ולא הלכת בזיגזג אח"כ ?

אחרי הליקרים הטעימים של שוש? כמי שהיתה אצל מדינה כמה וכמה פעמים וחבל שלא באתי אתמול כי נראה לי שהחברה היתה כיפית והאוכל היה מטמטם בטוחה אני שנהנתם מאוד מהכנסת האורחים שלה ומהטיפול המפנק שהיא מעניקה לכל אחד אוחת. מקווה שנתראה כולנו אצל מירבילי .
 

נופר א

New member
אל תגלי לאף אחד,אבל.......

לא רק שהלכתי בזיג זג, גם הילדים לא הלכו בגללי לבית ספר היום....... לא הערתי אותם בזמן....... מה אני אכתוב למורות שלהם מחר? ששתיתי ליקרים טעימים ,ואכלתי ונהנתי לי???
 
שקשוקה

לקצוץ בצל ולטגן לנקות פלפלים בכל מיני צבעים (לנקות מהגרעינים, לא להסיר את הקליפה) ולחתוך לרצועות דקות. לאחר שהבצל הזהיב מעט להוסיף לבצל את הפלפלים ולהמשיך לטגן. לאחר טיגון ממושך על אש קטנה להוסיף רוטב סלסה (מתכון בהמשך). להעביר לאש בינונית גבוהה ולהמשיך עוד מעט לבשל את רוטב הסלסה. כעת נוסיף לתוך המחבת את הביצים מסביב ובאמצע. במשך כל הזמן כולל הטיגונים לדאוג לחצי סגירה של המכסה. רוטב סלסה זמן הכנה – 30 דקות כמות – 10 מנות ברוטב זה ניתן להשתמש כבסיס לתבשילים ברוטב אדום/ למריחה מעל לבצק פיצה. החומרים 2 בצלים גדולים קצוצים 2 שיני שום כתושות 3 עלי דפנה 2 עגבניות חלוטות וקצוצות 300 גרם רסק עגבניות 3 כפות פפריקה מתוקה 1 כף אבקת מרק 2 כוסות מים סחוג אדום - תלוי בחריפות שאוהבים 1 כוס שמן לטיגון 1 **כף תבלין ירקות מיובשים לאורז 1 **כף תבלין מיוחד לפיצה **ניתן לקנות בשווקים מים חמים – עד כיסוי התערובת ועוד 2 כוסות אופן ההכנה לסיר עם השמן מוסיפים את הבצל הקלוף והקצוץ. לטגן עד להזהבה. להוסיף את הרסק ולערבב ברגע שהרסק מתחיל לבעבע מוסיפים את המים ומערבבים. (אם יש צורך ניתן להוסיף עוד מים חמים, התערובת צריכה להיות מעט מאוד סמיכה). בהדרגה להוסיף את שאר החומרים להמשיך לערבב עד לרתיחה ואחר"כ להנמיך את האש. להמשיך לבשל עוד כ-10 דקות ולהסיר מהאש. לקרר.
 
תודה רבה לכם על המחמאות../images/Emo24.gif

תודה גדולה לאורחים שלי שבזכותם העברתי ערב/לילה מקסים ומהנה. היה כיף אמיתי לצחוק לשתות ולהנות מחבורה שכמה שעות קודם לכן לא היכרתי כמה מהם ולאחר היכרות קצרה , כאילו אנחנו מכירים כבר שנים. זו היתה הרגשתי, מאוד מאוד נהניתי מהאוירה ומהצחוקים ועל כך תודה ענקית. אוהבת אתכם שוש
 

נופר א

New member
ועוד סוד קטן......

שוש רוקדת בדיוק כמו שהיא אופה ומבשלת...... ממש רקדנית מעולה!!!!!!!!!!!
 

מירבלי

New member
מסתבר שאת המלבי שכחנו לצלם../images/Emo13.gif

לא נורא
בפעם הבאה נצלם אותו
 
למעלה