ארועי פורים בישוב

pini19

New member
כביש מציל חיים.

השינוי בתוואי הכביש או כפי שהוא נקרא בפיך השיפוץ... בא להגן על ילדי ותושבי לפיד מנהגים חסרי סובלנות וסבלנות כמוך,והאנשים" הטובים" כפי שאתה מכנה אותם היפגינו יהירות, זילזול, רשלנות, בוז וחוסר איכפתיות, כלפי ילדי לפיד ותושבי לפיד. ולפיכך הוא כביש מציל חיים.

פוני 2007

New member
קצת יושרה.

אני תושבת לפיד ועד היום לא הגבתי בפורום אבל לאחרונה זה עבר כל גבול. אני גרה ברחוב הראשי ולעיטים אני מבחינה דוקא בתושבי לפיד נוהגים מהר מידי. אני גם נוסעת לא מעט לישוב השכן והמעבר המדובר בין הישובים הוא סכנת נפשות. זה שהמעבר יהיה מסוכן לנסיעה או הליכה לא יציל את ילדיי בלפיד. אם המעבר הוא תחת אחריותה של לפיד או מועצה חבל מודיעין אז אני מתבישת שאני חלק מזה. אני רוצה להאמין שאנחנו לא באמת רשלנים . אם תקרה שם תאונה זה יהיה על המצפון שלנו. די עם ההיתנצחויות האלו צריך לשבת עם המעורבים ולהגיע להבנות. אני מקווה לא לקבל תגובות לא רציניות כמו שאני קוראת בפורום לפיד וכפר האורנים. אני קוראת לכם להשאיר את האגו למקום אחר.

גברת פוני עלמוני

את גרה ברחוב הראשי בלפיד ורק מודאגת בטירוף מסכנת הנפשות במעבר. תגידי לנו את רוצה שנאמין לזה? תגידי האינטלגנציה שלנו זה שק החבטות שלך? תגידי לא יכלת למצוא לעצמך דמות יותר בדיונית? לכי לשחק בסרטים של סטיבן שפילברג. אוך איפה הימים שמגבעה היו מגיעים מתחזים עם אמינות מינימלית כמו "עמותה2" הזכור לטוב.

פוני 2007

New member
תגובה לא רצינית

חוץ מלתקוף אותי בגלל דעותיי השונות משלך לא התייחסת בכלל לעצם הבעייה לא כל אחת שלא מסכימה איתך חייבת להיות מתחזה המון מחברותיי בדעה שלי ולא תוכל להוציא את כולם מחוץ לגדר אנחנו צועדות כל יום לישוב השכן ומשתמשות במכשירי הכושר החדשים שם בגינה הציבורית כדאי לך לנסות השכנים האלה לא נושכים ואין להם קרניים תיזהר במעבר הוא מסוכן אני לא מכירה אותך אבל האינטלגנציה שלך לא משהו אם הגעת למסקנה שאני מתחזה נכון שזהו לא שמי האמיתי חברותיי המליצו לי לא להזדהות מחשש למעשה בריונות ועכשיו אני מבינה למה התכוונו אם אין לך משהו חכם לכתוב עדיף שלא תכתוב ותפסיקו להיות פראנואידים

pini19

New member
אין בעיה לסדר את הכביש!!

אם את רוצה שלפיד יסללו את הכביש לכפר אורנים מה את אומרת אם הוא יהיה כביש אגרה!! כלומר כל תושב כפר אורנים יצטרך לשלם 20 שקלים בכניסה(כמובן לכל היום) לטובת שיפוץ הכבישים בלפיד.ואז תאמיני לי הם יקצרו דרך הסלעים של נחל מודיעין. בטוח שלזה בתור" תושבת לפיד" את לא מתנגדת.

פוני 2007

New member
זו כבר התחלה.

אני לא יודעת מי אתה ואם אתה בין נותני ההחלטות אם כן אז השאלה שלי אם הסיבה למעבר המביש הוא כתוצאה מבעיית מימון ואם כן אולי בכפר האורנים מוכנים להשקיע את הסכום הדרוש ואיך בעיית ממון קשורה בהצבת אתר הפסולת במעבר המדובר? בכל מקרה יש לשבת עם הנוגעים בדבר ליד השלחן ולהגיע להסכמים לפני שיהיה מאוחר מדי נודע לי שלפני מספר חדשים ארעה תאונה עם רוכבת אופניים בכביש זה שבת שלום

העלילה בטלנובלה שלך מתפתחת יפה

תקציר הפרקים למי שהחמיץ עד עכשו פוני שם בדוי היא "תושבת לפיד שגרה ברחוב הראשי".מה שמעניין אותה בחיים זה אך ורק המעבר לגבעת אורנים המשובש והמסוכן.על הסכנה ליד הבית שלה בלפיד אין כרגע זכר בעלילה. אני ממתין בסקרנות לפרקים הבאים.

פוני 2007

New member
העלילה של החיים שלך בבעיה

היות והנושא החם של הפורום לאחרונה הוא הכביש המחבר בין שני ישובים והיות שהטיעונים שלכם לא קרובים למציאות מצאתי את עצמי מגיבה אגב לאחר התלבטויות רבות ותודה לאל אין לי בעיות בכלל בחיים חמסה חמסה אני מרוצה מעצמי לא הזקתי לאף אחד והבעיה היחידה שלך איתי שדעותיי שונות משלך ואגב אני יודעת שמאחוריי יש את הרוב המכריע בישוב אל תהפוך אותי לאויב שלך אירלה המתחזה היחיד טוען שאני מתחזה אם אזדהה אצלך ותיווכך שאני לא אז זאת אומרת שהוא משמיץ אותי בניגוד לתקנון הפורום? וזה יגרום לחסימתו? ממש לא נעים לקבל תגובות כאלו אני כבר מצטערת שנכנסתי לזה

גם בפרק הנדוש הזה כבר היינו

פרק חובה לכל מתחזה מתחיל מהגבעה. כאן העלילה מסתבכת "ומתברר" לנו "לתדהמתנו" שרוב לפיד לפחות 99% מהתושבים עצובים ובוכים ולא נדדמים בלילות כי יש מעבר משובש ומסוכן והם לא מבינים איך "הרעים מהועד" עשו לתושבי לפיד עוול כזה. מה שבטוח הוא שהמתחזים מהגבעה לא מתים הם רק מתחלפים ורק גורמים לגלאי שלי לצפצף.

pini19

New member
הכתובת היא באחד הכפרים לא בלפיד.

זה זמן רב חושבים ישובי הסביבה שלפיד הוא החצר האחורית שלהם!!! זה התחיל אם האנטנות הסלולריות של כפר רות שבחרו למקם אותן בתוך חצרות בלפיד. זה המשיך עם כפר אורנים שהתחברו פיראטית לביוב של לפיד והוא היה כל הזמן מוצף,ובבנית חומה ברחוב הדקל ללא רשיונות רק כדי לראות יותר נוף. וזה ממשיך שכפר אורנים עוברים בכבישי לפיד במהירות ובחוסר זהירות מסכנים את חיי ילדינו, וגורמים לתושבים הגרים ברחוב הראשי סבל רב. 10 שנים אנחנו שותקים וסובלים . אבל לא עוד... בעית הכביש יכולה להיפטר אם רק חבריך בכפר אורנים ירצו בכך. ולכן האחריות רובצת לפיתחם.

pini19

New member
לא זה בדיוק הסוף!!!

כי אני בטוח שלא תסכימו לשלם כל יום 20 שקלים ותעדיפו לחתוך דרך נחל מודיעין בדרך מסוכנת הרבה יותר.

פוני 2007

New member
עולם כמנהגו נוהג

בזמני הפנוי חזרתי אחורה בתגובות ולא הופתעתי אתם כמו תקליט שבור חוזרים על תגובות נדושות יש מי שכותב שטויות ויש מי שחושד בכולם בהתחזות יש מי שכתבו לו שהוא טיפש ויש מי שהזכירו לו לקחת את התרופות להרגע אבל המשותף היא האינטלגנציה הגבוהה שלנו בכלל- תושבי לפיד ושלכם בפרט אתם מזכירים לי נשכחות את שתי הדמויות של הזקנים מהחבובות ולאלה שהספיקו לשכוח מדובר בזוג זקנים שישבו בפינה למעלה העבירו ביקורת טיפשית על כולם וצחקו מהבדיחות של עצמם המשיכו כך אתם תגיעו רחוק

pini19

New member
שמות בדויים ואינטילגנציה!

אם את רוצה לכתוב בפורום של השכנים שלך בתור מתחזה של תושבת הישוב את צריכה באמת אינטילגנציה גבוהה. ואת נראת לי שני דברים: אם את תושבת הישוב אז את לא מראה אינטילגנציה גבוהה כי המסקנה שלך שצריך לשבת ולדבר, היא סיסמא של בחור/ה שאין לה מושג בעובדות (וזה סיפור לא פשוט מוכן לכתוב לך באישי). אם את תושבת כפר אורנים אז את אינטיליגנטית אבל לא מספיק אבל נוסף לכך את לא מוסרית. אפשר ליצור דו שיח ואפילו פרובוקציה בפורום של השכנים זה לגיטימי לחלוטין ואפשר גם להתחזות. אבל גם להופיע בשם בדוי וגם לתתחזות לתושבת הישוב זה כבר לא אתי ומוסרי,בגלל שזב שומט כל בסיס לפורומים הללו. ולעצם הויכוח תיכתבי למה את את חושבת שלכפר אורנים מגיע 2 כבישים ,אחד מכפר רות והשני דרך לפיד ולמה הם לא מוכנים להסתפק בכביש אחד דרך כפר רות ותוקעים את כל נושא הכביש.

פוני 2007

New member
לא מתביישת להודות.

שאני משתמשת בשם בדוי רק בגלל הפחד שלי מנקמה של בריונים כמוך כן אני מודה מפחדת יחד עם זה אני לא הסנגורית של כפר האורנים גם לא מתימרת אבל אני בניגוד אליך ולדומיך בכל וויכוח שיש לי מחליפה תפקידים ומנסה לראות מה היה קורה אילו המצב היה הפוך אז בואו נראה לדוגמה את הוויכוח המדובר ברגע שיהיה כביש רק דרך כפר רות כשתושבי כפר האורנים ירצו לצאת לכיוון שילת הם יעשו סיבוב מוגזם וזה פחוט מעניין אבל כשאני ארצה להגיע לכפר האורנים? ושוב אני חוזרת הרבה מתושבי לפיד עולים לשכנים יום יום ושוב לא משנה מה הסיבה ואתה ברוב האינטילגנציה הגבוהה שלך כתבת שאתה משתמש במתקנים שלהם איך אתה תעבור לשם? מכיוון שאתה לא חושב לפני שאתה לוחץ על שלח לא פעם ולא פעמיים יצא שכתבת שטות מתלהמת ושוב אני רוצה לשאול מתי בדיוק הפכת אותי לאוייבת שלך ושל הישוב שאני כל כך אוהבת? ברגע שדעותיי שונות משלך ? אז האינטילגנציה שלך ממש אבל ממש גבוהה ולפני סיום נזכרתי בשאלה איך היית מרגיש בתור תושב כפר האורנים אם היו מציבים אתר פסולת בכניסה לבית שלך? איך היית מסביר את זה לחברים שהיו באים לבקר אותך? אופס... בטח לייצור כמוך אין חברים סליחה שדרכתי על יבלות

pini19

New member
לא מסוגל לדרוך על זבוב!!

בטח לא על פוני. ולעצם העניין, לא יתכן ששלושה רחובות בלפיד יסבלו סבל רב בגלל שפוני מתעצלת לעשות סיבוב לשילת, ופיני רוצה לשחק במיתקנים של כפר אורנים ולפלוני יש חברים בעלמוני. יש מספיק פיתרונות יצירתיים כדי להפגיש בין השכנים וזה לא חייב להיות כביש פתוח. לפיד מוכנים לסלול את הכביש מחר בתנאי שהכביש הזה יסגר לאחר שיסללו את כביש כפר רות. זה פיתרון נכון שיש בו פשרה טובה לשני הישובים. לפיד רצו שהכביש שלכם יעבור דרך בשטח מטה בנימין(כי בכל זאת המועצה שלכם) אבל היו מוכנים להגיש תוכניות לכביש דרך כפר רות וסגירת המעבר בין שני הישובים אבל גם לזה אתם יתנגדתם. אתם רוצים לאחוז בכל העולמות אבל נראה לי שבסוף נשאר תקועים אם המצב הנוכחי. .

פוני 2007

New member
חבל על הזמן!

בוא נראה להם מי יותר חזק בוא נתעלל בהם אם זה היה כפר ערבי היינו אומרים:מסכנים בוא נראה איך אפשר לעזור להם אני מתביישת בשבילך אין לי כח לוויכוח הילדותי הזה מי יישבר ראשון בוא נישבר לפני שיהיה מאוחר

פוני 2007

New member
יצאתי לחופשה...

חזרתי ואתה ממשיך בשלך, יש לך הרבה בעיות שידי קצרה מלעזור לך בהצלחה.........

למעלה