ארור היום שבחרתי בשרון

ארור היום שבחרתי בשרון

אני שהקדשתי את כל חיי למדינה ולצה"ל. שהקרבתי שלום בית עבור שלום המדינה. שתרמתי רבבות שקלים לאגודה למען החייל. שהדלקתי משואה בחג העצמאות. את הקול שלי הוא לקח, הנבל הזה, את הקול שלי! הוא נתן לשמאל. יריתי לעצמי בראש. הוא ניפץ את תקוותי ודרך על אמונתי ברגל גסה. למה הוא שיקר לי? לי ולעוד מיליונים? גם למי שהולך אחריו בעיניים עצומות בפחד נורא אחרי הרועה העוור הזה, גם להם הוא שיקר! לא סתם, הוא נשבע! נשבע לשקר! למה הוא לא התמודד במפלגת העבודה? או לפחות במרכז? למה לשים ללעג ולקלס את מורשתם של ז`בוטינסקי ובגין בביתם שלהם? באמצעים שלהם? ושלי? נורא ואיום! גנב מנדטים ארור! דיקטטור עלוב, ששם פס על מרכז הליכוד ועל הדמוקרטיה. על משאל המתפקדים שהוא עצמו יזם והבטיח למלא אחרי החלטותיו?? לא נשכח ולא נסלח!!

OMER G17

New member
חפיף..עוד 5 שנים אני מקווה שתבין

שזה היה תהליך טוב...אלא אם כן אתה מאמין שההתנתקות לא נכונה מבחינה דתית ואז באמת אין לי מה להגיד לך

OMER G17

New member
נכון מאוד היה פה שוד וחבל שלא היה

משאל עם..אבל כמו שאמרתי פה כבר אלף פעם המטרה מקדשת את האמצעים והיציאה מרצועת עזה היא אכן קדושה

kobik15

New member
לא חבל בכלל שלא היה משאל עם...

זו דמוקרטיה פרלמנטרית. וחוץ מזה, אף אחד לא עשה משאל עם להקמת גוש קטיף.

Cornflakes

New member
גם לא להקמת רעננה.

ואני מבטיח לך שאם ראש הממשלה היה מחליט לגרש את תושבי רעננה, לא היו נותנים לזה לעבור בלי משאל עם.

Lאחד

New member
אהממ, הבנתי...

אני שמח שיש לי לגיטימציה להשתמש בבוא היום במנדט שלך כדי לגרש מכאן ערבים ולבנות מדינה שבה עם ישראל חי על כל ארץ ישראל בזכות המנדט שלך, משום שהמטרה הקדושה הזאת של ארץ ישראל מקדשת את האמצעים... תודה!

Cornflakes

New member
אתה מוכיח...

את מה שאנחנו אומרים כל הזמן ואתם מכחישים: ההתנתקות הפכה לדת, שבה תומכים בלי שום הגיון ומזניחים שיקולים בסיסיים, בגלל שהיא "קדושה".

OMER G17

New member
זה כל כך לא נכון!

אני בעד ההתנתקות לא מתוך אמונה עיוורת אלא כי עד עכשיו לא מצאתי בה חיסרון שלא מתגמד לנוכח העובדה שיוצאים מרצועת עזה

Cornflakes

New member
בדיוק!

"לנוכח העובדה שיוצאים מרצועת עזה". אפילו עכשיו, כשאתה מנסה לשכנע, אתה לא כותב שום נימוק. למה טוב לצאת מרצועת עזה?

" רוב הסיכויים" ......

אתה איזה סטטיסטיקאי אולי? על סמך מה אתה מבסס את המשפט ש"רוב הסיכויים שלא נאמר זאת" .....?

kobik15

New member
הנביא יחזקאל הוא בומבה של נביא...

אל אל אל יחזקאל...

אל תתחיל להכליל

אני אישית מעולם לא טענתי ש"רוב הסיכויים שהמהלך יתברר כנכון" מקסימום טענתי שלפי דעתי המהלך יתברר כנכון.

Cornflakes

New member
על סמך ההיגיון הפשוט.

אין שום קשר בין האמירה הזאת ובין סטטיסטיקה.

למעלה