הדמוקרטיה הישראלית חייבת שינוי, להבא חייבים לעשות משאל עם על נושאים גורליים כאלה. בלי קשר להאם ההתנתקות גרועה או לא, השמאל קיבל את השלטון בדרך עקיפה, זה כשר אבל מסריח. מישהו רשם פה "המטרה מקדשת את האמצעים"- גם חוסר דמוקרטיה? אתה מודה שאתה מוכן לפגיעה בדמוקרטיה כדי לקדם את האינטרסים שלך? אתה נורמלי? הלוואי שיבחר הראש ממשלה הכי שמאלני בעולם ושיתחבר עם הימין הקיצוני יום אחרי שיבחר הייתי רוצה לראות את הפרצופים של כל המגיבים פה..
מדוע הקמת ההתנחלויות חייבות משאל עם? זה (חלק מ) העם שמתיישב שם. אם הם יכולים, וזה לא עובר על החוק, מותר להם (בלי להכנס להאם זה טוב או לא). הטענה שלך טפשית. הסימני קריאה שלך לא עושים רושם עליי, סתם דמגוגיה.
משאל עם אם למדת בשיעורי אזרחות עושים רק לגבי חוקים במקרים מסויימים שנקבעו ונחקקו בחוק לפי החלטת הכנסת. כך שאף אחד לא חייב, ואף גם רצוי שלא יערך משאל עם על החלטות שלא נקבע בחוק שהן חייבות במשאל עם. לא קיים חיוב במשאל עם בחוק בנוגע להקמת התנחלויות וגם לא קיים חיוב במשאל עם בחוק להורדת התנחלויות. ולכן לא היה צורך במשאל עם. אני לא מצביע מרץ. בבחירות הקודמות לא היתה לי זכות הצבעה.
לא צריך לעשות משאל עם גם על גירוש של כל מקום אחר בארץ. אני בטוח שאם ראש ממשלה היה מחליט לפנות אותך מהבית לא היית מקבל את זה בלי להיות בטוח שרוב העם תומך במהלך. צבוע.