ארור היום שבחרתי בשרון

Cornflakes

New member
מהההה????????

תסביר את עצמך, כי לפי איך שאני הבנתי את התגובה שלך אתה לא יוצא כל-כך חכם.

TheOrion

New member
נמנמ

אתה מנבא את העתיד "על סמך הגיון פשוט". ההגיון הפשוט שלך כנראה מאוד מסובך, כי לפי ההגיון הפשוט שלי, קורים דברים אחרים לגמרי.

kobik15

New member
בדיוק... ככה אמר בן גוריון

וזה מאז ומתמיד היה נכון

לבת אש

New member
ואתם תחליטו. נכון?

אתם יותר גרועים מהחמאס. בוגדים בעמכם(?) ובמולדתכם.

לבת אש

New member
"אני דואג לעתיד נכדיי"

שרון מסביר מדוע החליט לגרש את היהודים ומגלה כי גם לנכדיו תיקים במשטרה

לא האמנתי שאגיד את זה אי פעם ../images/Emo62.gif

אבל היתה לי הארה כשהצבעתי עבור שרון...

baracooda

New member
מבין אותך, אתה צודק

הדמוקרטיה הישראלית חייבת שינוי, להבא חייבים לעשות משאל עם על נושאים גורליים כאלה. בלי קשר להאם ההתנתקות גרועה או לא, השמאל קיבל את השלטון בדרך עקיפה, זה כשר אבל מסריח. מישהו רשם פה "המטרה מקדשת את האמצעים"- גם חוסר דמוקרטיה? אתה מודה שאתה מוכן לפגיעה בדמוקרטיה כדי לקדם את האינטרסים שלך? אתה נורמלי? הלוואי שיבחר הראש ממשלה הכי שמאלני בעולם ושיתחבר עם הימין הקיצוני יום אחרי שיבחר :) הייתי רוצה לראות את הפרצופים של כל המגיבים פה..

אכן, יש לקיים משאל עם

לפני כל הקמת התנחלות!!! וגם לגבי המשך קיומן של ההתנחלויות הקיימות ביהודה ושומרון - כי לא זכור לי שהיה משאל עם לגבי הקמתן!!!!

baracooda

New member
מדוע?

מדוע הקמת ההתנחלויות חייבות משאל עם? זה (חלק מ) העם שמתיישב שם. אם הם יכולים, וזה לא עובר על החוק, מותר להם (בלי להכנס להאם זה טוב או לא). הטענה שלך טפשית. הסימני קריאה שלך לא עושים רושם עליי, סתם דמגוגיה.

KsE

New member
כי אם אין צורך במשאל עם על הקמת

התנחלות אזי גם אין צורך במשאל עם על הורדת התנתקות.

baracooda

New member
בוא תסביר לי למה

מבחינה דמוקרטית, לא מבחינה אידיאולוגית. גם אתה מצביע מרץ אגב?

baracooda

New member
כי יש לי תחושה שההתפלגות בפורום

לא משקפת בדיוק את ההתפלגות שתהיה ביום הבחירות..

KsE

New member
מבחינה דמוקרטית

משאל עם אם למדת בשיעורי אזרחות עושים רק לגבי חוקים במקרים מסויימים שנקבעו ונחקקו בחוק לפי החלטת הכנסת. כך שאף אחד לא חייב, ואף גם רצוי שלא יערך משאל עם על החלטות שלא נקבע בחוק שהן חייבות במשאל עם. לא קיים חיוב במשאל עם בחוק בנוגע להקמת התנחלויות וגם לא קיים חיוב במשאל עם בחוק להורדת התנחלויות. ולכן לא היה צורך במשאל עם. אני לא מצביע מרץ. בבחירות הקודמות לא היתה לי זכות הצבעה.

Cornflakes

New member
לפי מה שאתה אומר...

לא צריך לעשות משאל עם גם על גירוש של כל מקום אחר בארץ. אני בטוח שאם ראש ממשלה היה מחליט לפנות אותך מהבית לא היית מקבל את זה בלי להיות בטוח שרוב העם תומך במהלך. צבוע.

למעלה