זה לא עולה ליייייי! יש יוטוב?
M mayarel New member 19/11/09 #20 הינה יוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=AwKAvLXrGYU היום הזה פשוט הורס אותי מצחוק
M mayarel New member 19/11/09 #23 סליחההההה???????? היום היה קראדםםםםםםםםםםםםם והעניין עם הטבעת הוא פשוט pricless חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סליחההההה???????? היום היה קראדםםםםםםםםםםםםם והעניין עם הטבעת הוא פשוט pricless חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
T t r e c o o l New member 19/11/09 #27 את לא מסכימה איתי bb? אבל ברור שהראיון יהיה מצחיק בטרוף, ג'ים הזה חולה נפש!
N nini18 New member 19/11/09 #33 הוא לא BB שבוע הבא אני באילת (חח בשבוע הכי חשוב אבל מה לעשות ) מי ישפם אותך שבוע שלם?? חחח אל תנצלי את ההזדמנות שאני לא פה להפציץ בשירשורי דרייק חחחח
הוא לא BB שבוע הבא אני באילת (חח בשבוע הכי חשוב אבל מה לעשות ) מי ישפם אותך שבוע שלם?? חחח אל תנצלי את ההזדמנות שאני לא פה להפציץ בשירשורי דרייק חחחח
T t r e c o o l New member 20/11/09 #36 ../images/Emo10.gif אבל אמרת שתקפצי לבקר.. ותיהיא בטוחה שאני אנצל את זה לפתוח שרשורי דריק..חח
N nini18 New member 20/11/09 #37 חחחחח לא נראה לי שזה יקרה הקפיצה חחחח כשאני בנופש אני בנופש חח למרות הקושי להתנתק. אבל אני אתגעגע מאוד מאוד .. ואם תפציצי תקבלי מכותת
חחחחח לא נראה לי שזה יקרה הקפיצה חחחח כשאני בנופש אני בנופש חח למרות הקושי להתנתק. אבל אני אתגעגע מאוד מאוד .. ואם תפציצי תקבלי מכותת
T t r e c o o l New member 20/11/09 #44 טוב תהני לך../images/Emo24.gif וכשאת חוזרת תעשי לנו שרשור סיכום טוב? יחכו לך שרשורים מעניינים..
I InbarKiii New member 20/11/09 #42 זה הולך להיות מצחיקקקקקקק ג'ים הולך להתעלף עליו, אדם הולך למות מצחוק עליו חחחחחח גדול גדול גדול ואוי..כמה פעמים הרצתי את הראיון הזה עם אדם חחחחח "זה קצת קריפי ג'ים!" מתוקקקקקקקקקקיקיקיקיקייייייייי
זה הולך להיות מצחיקקקקקקק ג'ים הולך להתעלף עליו, אדם הולך למות מצחוק עליו חחחחחח גדול גדול גדול ואוי..כמה פעמים הרצתי את הראיון הזה עם אדם חחחחח "זה קצת קריפי ג'ים!" מתוקקקקקקקקקקיקיקיקיקייייייייי
R Rider on a storm New member 20/11/09 #35 XDDDDD אוי גדול חמודייי חחחחחח בא לי כבר את הראיון עם ג'ים
L lama ken New member 20/11/09 #38 חחחחחח נראה לי שג'ים קצת נלחץ מזה ../images/Emo6.gif לפי התגובה שלו... מסכנון חחחחחח
R Rider on a storm New member 19/11/09 #29 נצל"ש- אדם חותם למעריצים מחוץ למסיבה. http://www.youtube.com/watch?v=38uInNpH7P0