אריאל דקל!!! מה עם חוויות רכיבה של

Eyal Hershtik

New member
אז בוא אני אספר לך משהו ....

גם אני מכיר המון חבר'ה כאלה , אבל אלה הספציפיים הם מוגדרים החבר'ה הטובים של השכבה , הם לא מעצבנים אותך, הם שומרים על הגודל המקורי של התמונה ,ואין הגבלה למקום . בקיצור חבר'ה שווים ששווה להיות חבר שלהם
אייל

alonaski

New member
ההה...!!! גדול!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אהבתי את שיחזור ההסטוריה על סמך דברי...
)))))))))
זה היה כמעט מושלם!!... חוץ מפרט קטן...
שרבי עקיבא בטח מתהפך עכשיו בקברו תוך כדי התגלגלות מצחוק!!...
- לא הוא ותלמידיו חפרו את המערה או מערות דומות באזור! הם - היו שקועים בלימודי תורה וקיום מצוות וכד'... רבי עקיבא רק הכריז על בר כוכבא כ"מלך המשיח" ובר כוכבא עבר בין הכפרים היהודים עם התואר הנ"ל ואירגן אותם למרד. מי שחפר את מערות המסתור (=המקלטים) אלה היהודים שגרו בכל כפר וכפר
אבל מה זה חשוב?...
זה היה כ"כ מזמן... מי זוכר את הפרטים?!
אני חושבת שיש לך עוד טעות קטנה בספידומטר...
שכחתי לברר באמת כמה ק"מ צברנו בסוף (כי הרי שלי יצא מכלל פעולה
)... אבל לא יתכן שהיינו על 34 בחוות צוק! נראה לי יותר הגיוני שסה"כ, כל הרכיבה היתה 30 ק"מ...
לגבי הגורים - בסוף לקחתי אותם אלי הביתה והיום, ביום אימוץ של SOS גור אחד אומץ ע"י בחורה מאוד נחמדה שגרה בת"א ובטוח מקבל שם בית חם!
ונשארו עוד שתיים חמודות! אז מי שמחפש לאמץ גורה מקסימה שכנראה תגדל ותהיה רועה בלגית (אולי אולי מעורבת עם לברדור...), בת חודשיים וחצי... - נא לפנות אלי!
שמחתי מאוד להכיר אותכם - בהחלט קבוצה מאוד נחמדה ומאוד מגוונת!
שמחתי לפגוש עוד כמה אנשים כמוני שאוהבים לטייל והאופניים הם רק אמצעי! (בדיוק לפי רוחו של יורם גלבוע שכתב כאן לא מזמן שמחפש להקים קבוצה כזו...).

yasigal

New member
לומדי התורה האלה כבר אז ידעו כיצד..

להיפטר מעבודה שחורה מה? זה היה אמור להיות די ברור, כמו 1 ועוד 1

איתי נ

New member
אז...

לא הגענו לנחל תבור. בנחל יששכר מצאנו מעט מיים (זורמים) וגם פרה שציננה את עצמה. נחל תבור נשמע מעניין. גם אני רוצה!! יכול לנסות להפעיל קשרים מקומיים (אבל מחכה קודם לתשובה מאריאל). להתחלה מצאתי הקישור הבא.

timon1

New member
לא ממש אוהב מסלולים לא מעגליים

יותר מדי בלאגם עם הרכבים, בעיקר שם שמדובר על למעלה משעה בין תחילתו וסופו של הטיול, חוצמזה זה בטח לא יוצא יותר מ30 ק"מ. לא יודע על איזה נפתולי ירדן הוא מדבר, בירדן מדרום לנהריים נמצא מעבר לגבול בצידו הירדני ותבררי מה שה "בעמק איפשהו". לגבי הונטיל שלי [הרי לא חשבת שאשאר חייב לך, נכון?], עומדות בפנייך שתי אפשרויות: א. לבדוק לבד = לא מעשי
ב. לשאול את שלי = פחות מעשי מא' למרות שאיתך אין לדעת... ג. איך ג' כשאמרתי בפרוש "שתי אפשרויות"????

timon1

New member
החידה השבועית לאלונה:

מצאי את כל השגיאות ותקני אותן בעצמך!!!

timon1

New member
מסלול מעגלי זה טוב ליהודים

איזה מהם עלה בדעתך?

איתי נ

New member
לא מכיר באזור אבל

מסתכל במפה. מסומנות דרכים אבל אין לי מושג לגבי מידת העבירות. מפאת עונת השנה כדאי להתחיל מוקדם בבוקר ולהגביל ל~35 ק"מ. אפשרות א. דרך מעלה אלישע (כביש) לכוכב הירדן. משם בדרך הצבאית או ציר הנפט מערבה. צפונה לגזית וירידה בנחל תבור. אפשרות ב. מבית יוסף דרך נחל יששכר לכוון מולדת. צפונה לגזית. ירידה בנחל תבור. אפשרות ג. גשר - חירבת סירין - תל רכש - נחל תבור. אפשרות ד. דרך נחל יששכר לכוכב הירדן (כמו בקישור) ומשם כמו ב-א. אין ספור אפשרויות אחרות. ראה בקישור גם מסלול של יורם חן. המסלול של 60 ק"מ\8 שעות.

timon1

New member
אז ככה:

את ב' עשיתי כבר עם השאנטי. אם תחשוב על זה רגע, את ד' עשינו בשבת בכיוון ההפוך ואת השאר עשיתי כבר +- בגרסה זו או אחרת והם לא ממש מתאימים לעונה. יש הרבה מסלולים מעגליים באיזורינו ואני מנסה לחשוב על אחד שישלב את כל המרכיבים להצלחה: מרחק טוב שיצדיק הגעה מהמרכז+, מעיינות, קומבינציה נכונה של עליות וירידות, סינגלים במידה וצל. לגבי שני האחרונים אנחנו בבעיה כי ע"מ לשלבם בקומפלקס שהזכרתי, חייבים לטפס לגלבוע. מסלול כזה יש לי עם סיום במעיין בונבון ,קלאסה אמיתית אבל הוא בפירוש לא למתחילים ורמתו תהיה בינונית ++!!!, בנוסף, יש עוד מרכיב אחד חשוב שאני לא מוכן לוותר עליו במקרה כזה וזה מנגל עצבני במעיין [מאלץ מגבית מהמשתתפים]. מי בעד, ירים את ידו!!!

איתי נ

New member
מרים יד ../images/Emo45.gif

בעד גלבוע+מעיין+מנגל (אבל רגוע אם אפשר). בלי קשר לזה, אני בכל זאת מחפש הצעה למסלול מעגלי של חצי יום שיכלול קטע גדול מנחל תבור. יש תאור מסלול מהטיול של השאנטי? ל ד' יש חפיפה קטנה עם המסלול של שבת אבל אנחנו יודעים שמסלול רכיבה נראה אחרת לגמרי כשעושים אותו בכוון ההפוך.

timon1

New member
לא חושב שיש תיאור אבל בקצרה:

יצאנו מנווה אור>טיפסנו בנחל יששכר בעליה הרצחנית שלפני הגדר עליה ויתרנו בשבת אם אינני טועה אבל גם העליה שבחרנו בה תתאים אם במעבר בקר ביציאה מהנחל פונים ימינה ולא שמאלה>מולדת>חוצים את נחל יששכר>באבן הגדולה [איפה שרפי פגש אותנו] ממשיכים ישר=צפונה ובשלב מסויים יורדים ימינה=מזרחה לכיוון נקודה שבמפה תסומן כקבר שייח'>50 מטר אח"כ פונים בעליה שמאלה=צפונה ומטפסים עד שער ברזל נעול, עוברים אותו וממשיכים בגלישה לתוך נחל תבור [לא מגיעים לגזית, בשביל גזית צריך לפסוח על הקבר שייח' ולהמשיך ישר=צפונה]>גלישה מזרחה בנחל תביא אותך לכביש 90 ובו תפנה שמאלה חזרה לנווה אור. הייתי מספיק ברור או שאתה צריך מדריך
?

איתי נ

New member
תודה

רק הקבר שייך' לא ברור. היחיד שמצאתי במפה ומתאים לתאור זה ליד נחל דנה ו200 מטר מעין דניאל.

timon1

New member
שלח לי למייל צילום של המפה

ואני אסמן לך את הנקודה.

alonaski

New member
אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר

}-: אבל בכל מקרה... ברגע שאשיג זכוכית מגדלת גדולה וטובה... אשמח להציץ לך בונטיל!
אבל כדאי שתדע - שאם אתה סובל מ"בריחת אוויר" - זה לא בגלל "עקמומיות בקצה", יותר הגיוני שזה בגלל "ניפוח יתר"!!!
ותחשוב על זה!

timon1

New member
שוב אתה מעמידה אותי במצב מביך

שבו בלי לערב את טל זה פשוט לא מצחיק אבל כל הכיף זה לצחוק עליך ולא עליו אני רק מקווה שלא ממנו למדת על כל הבעיות הללו...
ותמסרי לו ד"ש חם.

Eyal Hershtik

New member
בוא הנה נהיה פה חם.....ומותח .....:

מי הבא בתור ...אלונה???...טימון?? וואלה מי זה יהיה

alonaski

New member
אה... ../images/Emo3.gif אני מוותרת לו! ../images/Emo47.gif

איך שנו חכמינו?... - "על ראש הקשקשן בוער הכובעון"!
(וחוצמיזה - תמיד נוזפים בי שאני חייבת להגיד את המילה האחרונה...
אז אני מוותרת הפעם - משאירה לטימון את המילה האחרונה!
)

shl17

New member
מה עם איזה דו קרב בשטח??

איזה רכיבה אחד על אחד במקום הקסח דרך המקלדת. איזה עליה לשוקף דרך השחור וירידה עד לחניון האגם כל אחד מביא עדים משלו ויהיו צופים מלווים ומעודדים יאללה מכות!!!!!!!

timon1

New member
לכל אוהבי המדון וגרגרני המריבה

אני ואלונה מתבדחים בינינו לבין עצמנו, זה שנפלה בחלקכם הזכות להיות עדים ל"מריבות" שלנו זה לא אומר שאנחנו צריכים שופטים. בסופו של דבר שאנחנו נפגשים יש רק חיבוקים נשיקות ויונים לבנות [טוב, לפעמים גם איזו מסעדה דרוזית טובה...], נכון בונבון? <וואי וואי השארתי לך פה פירצה לפאדיחות, אוי לי אם תנצלי אותה>

למעלה