שאלה בעייתית לאריאל - מצפה לתשובה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif
ממש הערכתי אותך.אבל ממש!!!! עד לפני 3 שנים.... הלכתי לראות הופעה אינטימית שלך בפאב הטכניון בחיפה, בערב חורפי קר וגשום. ואני חייב להגיד, שמה שראיתי מוסיקלית היה אחלה, אבל מה שאתה והלהקה שלך שידרתם כלפי הקהל היה ממש מזעזע. זה היה מן הרגשה של "לא רוצים להיות פה", אין לנו חשק, מאיפה הגיעה ההופעה הזאת, יאללה שייגמר, והפרצופים היו ממש מדוכאים. אפילו בקושי החלפת מילה עם הקהל תוך כדי, אפילו לא חיוך. לאחר שנתתם הדרן וקיבלתם מחיאות כף נוספות, סימן הגיטריסט בתנועות גסות לסאונדמן מאחור תנועות של "קאט", יעני תחתוך,זה נגמר ולא יהיה יותר, ואם זכרוני אינו מטעה אותי אפילו לא חיכה לסיום מחיאות הכף כדי להתחיל לפרק את כבלי החשמל מהגיטרה.וכל זאת מול עיני הקהל. לא נראה לי שרוב הקהל שם לב וחש אותו הדבר כמוני,אולי כן, אבל אני וידידתי(שנמצאנו גם על במה לפעמים בחיינו ויודעים את ההרגשה והאווירה) ראינו שזה לא זה. משהו לא טוב עבר עליכם באותו יום, ולצערי השארתם עלי רושם ממש ממש רע מאותו ערב. נו,אז מי יודע, אולי באמת היה משהו, אולי יש תירוץ טוב. אני מאוד מקווה שכן. יעזור לי לחשוב שאתה ולהקתך לא כאלה והיה פה איזה ארוע חד פעמי. בוא,ספר לי משהו שאולי לא ידעתי. סורי אם הכנסתי קצת אווירת נכאים לשרשור, אבל אלוהים שלי....רציתי שתדע......