אריאל הורוביץ מגיע להתארח בבלוג TV

bleeding guitar

New member
אריאל הורוביץ מגיע להתארח בבלוג TV ../images/Emo168.gif

ביום שני הקרוב 10.12.07 יגיע אריאל הורוביץ להתארח בבלוג TV לרגל צאת אלבומו החדש "זמן אמת" שאלות לאריאל הורוביץ אפשר להשאיר כבר עכשיו בשרשור זה. אירוח נעים

שאלה../images/Emo26.gif

היי לכולם, ראשית ברצוני לברך את אריאל - אני מעריכה אותו בתור יוצר. כמו כן ברצוני לציין שבלעדי אמו, נעמי שמר ז"ל, ארץ ישראל היפה הייתה נראית אחרת לגמריי. יוצרת דגולה שמילאה תפקיד חשוב בתקומת מדינת ישראל, והעלתה רבות את המורל בימים קשים. שאלותי-
האם רנה זלווגר שמעה על השיר "רנה"? ואם כן - מה היתה תגובתה.
בעקבות מה אריאל כתב את השיר? (למשל-לאחר צפייה בסרט מסויים שלה?)
רבים לא יודעים אך אבי גרייניק ועידן אלתרמן מלווים אותו בשיר "יאללה ביי" - איך אריאל מכיר אותם והאם הם עדיין בקשר?
תקופה רבה לא שמענו את אריאל. במה הוא התעסק בזמן הזה מאז צאת אלבומו הראשון? תודה ובהצלחה!

יוווווווו :)))

אני כ"כ אוהבת את המוזיקה שלו, הוא אחד היוצרים המדהימים! 1. מתי תחזור למרתף 10? 2. איך הייתה העבודה עם ג'קי לוי? איך הגעתם לחיבור הזה? 3. על מה מדבר הדיסק החדש? יש לו נושא מסוים? 4. אמא שלך היא דמות מבססת של המוזיקה הישראלית (היפה, הישנה) האמיתית. איך היא הגיבה כשהחלטת ללכת בדרכה? היא שמחה שהפכת להיות אמן? 5. מתי תעשה מופע משותף ביחד עם תמר? 6. מה תמר עושה בימים אלו? עובדת על דיסק חדש? 7. "ובערב אצל אחותי, במרפסת הלבנה, היא סיפרה לי בפרטי פרטים, איך עזב הבנזונה". הסיפור אמיתי? השיר באמת נכתב על האקס של אחותך? איך הוא הגיב? המון הצלחה עם הדיסק!

TEENAGER1

New member
וואי, אחד האלבומים היפים

צריך לומר תודה - אז תודה! רק חבל שהוא כל כך קצר
שאלות: 1. מאיפה הגיע השם לאלבום? בדרך כלל אלבומים נקראים על שם שיר מתוכם, או שורה מתוך אחד השירים, ואילו "זמן אמת" למיטב זכרוני אינו ביטוי שמופיע בדיסק. אז אם תוכל קצת להסביר עליו... 2. באלבום אתה מארח את שרון רוטר, איגי וקסמן וג'קי לוי - איך ולמה הגעת דווקא אליהם? 3. בדרך כלל כותבי שירים אומרים שיותר קל להם לכתוב בזמנים קשים, והאלבום הזה דווקא מאד אופטימי לכל אורכו... איך אתה מסביר את זה?
4. האם מתוכננות עוד הופעות שלך עם ג'קי לוי, חוץ מבתאטרון גבעתיים?

אור פרא

New member
הי אריאל

מכל הנשים בעולם... מדוע דוקא רנה? (אני יכול לחשוב על כמה סיבות, אבל אני רוצה שאתה תענה
) איך היה שיתוף הפעולה עם איגי וקסמן?

שאלה בעייתית לאריאל - מצפה לתשובה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

ממש הערכתי אותך.אבל ממש!!!! עד לפני 3 שנים.... הלכתי לראות הופעה אינטימית שלך בפאב הטכניון בחיפה, בערב חורפי קר וגשום. ואני חייב להגיד, שמה שראיתי מוסיקלית היה אחלה, אבל מה שאתה והלהקה שלך שידרתם כלפי הקהל היה ממש מזעזע. זה היה מן הרגשה של "לא רוצים להיות פה", אין לנו חשק, מאיפה הגיעה ההופעה הזאת, יאללה שייגמר, והפרצופים היו ממש מדוכאים. אפילו בקושי החלפת מילה עם הקהל תוך כדי, אפילו לא חיוך. לאחר שנתתם הדרן וקיבלתם מחיאות כף נוספות, סימן הגיטריסט בתנועות גסות לסאונדמן מאחור תנועות של "קאט", יעני תחתוך,זה נגמר ולא יהיה יותר, ואם זכרוני אינו מטעה אותי אפילו לא חיכה לסיום מחיאות הכף כדי להתחיל לפרק את כבלי החשמל מהגיטרה.וכל זאת מול עיני הקהל. לא נראה לי שרוב הקהל שם לב וחש אותו הדבר כמוני,אולי כן, אבל אני וידידתי(שנמצאנו גם על במה לפעמים בחיינו ויודעים את ההרגשה והאווירה) ראינו שזה לא זה. משהו לא טוב עבר עליכם באותו יום, ולצערי השארתם עלי רושם ממש ממש רע מאותו ערב. נו,אז מי יודע, אולי באמת היה משהו, אולי יש תירוץ טוב. אני מאוד מקווה שכן. יעזור לי לחשוב שאתה ולהקתך לא כאלה והיה פה איזה ארוע חד פעמי. בוא,ספר לי משהו שאולי לא ידעתי. סורי אם הכנסתי קצת אווירת נכאים לשרשור, אבל אלוהים שלי....רציתי שתדע......

יניבל1

New member
ילדת צאי מהסרט

תפקידו של מוזיקאי הוא לא לאהוב את המעריצים ולחלק להם נשיקות, בשביל זה יש את הראל סקעת ושאר כוכבי הפופ המלוקקים והמזוייפים מוזיקאי תפקידו לתת הופעה מוזיקלית איכותית ואת בעצמך אמרת שמבחינה מוזיקלית הוא סיפק ת'סחורה אז מה הבעיה?

אני ילד בן 31 חבוב

יש מה שנקרא אווירה טובה ולשבת בסבבה ולקבל מהקהל ולתת בחזרה. תשאל כל אמן, זה המהות של להיות על הבמה הופעה לא יכולה להיות קפואה ואטומה, והייתי כבר בהופעות. צריך טיפה אינטרקציה,משהו. אבל זה היה מזעזע בקיצוניותו,לטעמי.

הוא צודק

הייתי בהופעות של אריאל, והן היו מקסימות בהחלט. הייתה אינטרקציה עם הקהל והמון חיוכים. אמן שמתקשר עם הקהל, מוסיף קטעי קישור וסיפורים משעשעים, וממש משתף את הקהל, זה אמן שיותיר רושם וישאיר טעם של עוד. בכל ההופעות שהייתי בהן שהפרפורמר היה יבש ו"לאקוני", היו הופעות שהחלטתי לא לחזור אליהן שוב (לעומת כ"כ הרבה הופעות שהייתי בהן כמה וכמה פעמים). אמן לא צריך לחבק ולהרעיף אהבה, אבל הוא כן צריך לתת את ההרגשה שהוא בא כדי לשמח את הקהל שלו, ולא כדי להרוויח כסף ולחזור הביתה.

יניבל1

New member
לא מעניין אותי קטעי קישור

מה זה פסטיבל מספרי סופרים או הופעת רוק?

יניבל1

New member
טוב זה יצא קצת מוצן ועצבני

התכוונתי לזה שקטעי קישור זה לא משהו שמוכרחים אותו להופעות , זה לא בהכרח פוגע אבל לא בשביל אתה מגיע לראות הופעה

אז תגזור תמונה מהעיתון ושים דיסק במערכת וזהו.

רוב האנשים שכנראה בחרו להתבגר מעדיפים הופעה חיה וחמה ולא קרה של ביצוע שירים נטו.

יניבל1

New member
אוי קר לך חמודי ? רוצה חיבוק?

האנלוגיה שלך היה ממש מחורבנת, אין כל דימיון בין לשים ת'שיר במערכת ללשמוע אותו בלייב , אלה שני דברים שונים לגמרי

יניבל1 צודק.

האמן בא להופעה על-מנת להציג את אמנותו, לא לה(ס)תחבק ולהתמזמז עם הקהל. מי שרוצה לראות ולשמוע (בתור קהל) מיצג חי של אמנות מוזמן (והעניין של "מיצג אמנות חי" הוא בדיוק ההבדל משמיעה של דיסק בבית וכדומה), אבל הציפיה של הרבה מהבאים להופעות שהאמן יחייך אליהם, יבדר אותם ויתקשר איתם ושתהיה "אינטראקציה הדדית" מתאימה לסוג אחר של בידור, לא לאמנות. זה לא עניין של כסף, אלא של ענייניות אמנותית. "לשמח את הקהל" זה ממש לא תפקידו של האמן (אם כי יש, כמובן, אמנים שעושים זאת). לי יותר מפריע, בחלק מההופעות, לא "יובש" ולאקוניות" של אמנים כמו התנהגות של קהל-צומי, וגם התמסרות של חלק מהאמנים לקהל כזה. כל זה נאמר באופן כללי ועקרוני. לא הייתי בהופעות של אריאל הורוביץ, ואין לי מושג איך הוא על הבמה.

SV Design

New member
טוב דייי..

אתם שניכם טועים לגמריי.. אז רגע אם תפקידו של האמן לא לשמח את הקהל אז מה כן להעציב אותו ? כשאתה רואה הופעה בלייב של אמן שאתה אוהב גם אם זה שיר עצוב זה משמח אותך וזה כיף לך נכון ?זה גורם לך למשהו אחר חוץ מכיף ? לא.. אז זה כן תפקידו של האמן..או יותר נכון אחד מהתפקידים שלו בהופעה..כי קהל שיוצא עצוב או משעומם מהופעה זה אומר שהאמן לא עשה את עבודתו.. ואף אחד לא מבקש שהאמן יהיה מצחיק או יעשה קטעי קישור או יספר סיפורים או משהו..למרות שזה בונוס לא רע.. אבל הוא אמר שהם הרגישו שהאמן לא רוצה להיות שם..וכשהקהל מרגיש שהאמן לא רוצה להיות שם אז הוא לא נהנה...שומעים את וזה ורואים את זה..ואני לא מדבר על ההופעה הספציפית הזאת או האמן הספציפי הזה אבל ככה זה..אז לא מבקשים שיהיה מופע בידור גם רק מבקשים שלא יראה כאילו הוא לא רוצה להיות שם כי אז הרבה הרבה פחות כיף...

יניבל1

New member
לא הבנת את דבריו(של המגיב הראשון)

כשהוא אמר שהוא מרגיש שהורוביץ לא רצה ליהות שם הוא לא התכוון לזה שהיבצועים לשירים היו חיוורים וחסרי כל חשק, הוא דווקא הודה שמבחינה מוזיקלית הורוביץ סיפר את הסחורה . מה שהפריע לו זה ש"הורוביץ לא היה מספיק סימפטי בין השירים" (מה שאתה בעצמך אומר שהוא לא הכרחי ויכול ליהות רק בתור בונוס) אנשים כמוהו הם עצוןבים ביותר, אני פילו סבור שהוא מאלה שאחרי הופעה "סימפטית" של אומן רץ ליומן שלו וכותב בו "יומני היקר היום רכשתי חבר חדש" :-S

למעלה