אריאל הורוביץ מגיע להתארח בבלוג TV

אנשים כמוך הם מעצבנים ביותר

כל דיון אתה הופך לאישי וזה נראה כאילו אתה נדהם לגלות שיש אנשים שמעיזים לא לחשוב כמוך. הצורה שבה אתה עונה לאנשים, לדעתי רק מרחיקה אנשים מלכתוב פה. 'קשה קשה להיות בנאדם...'

בהחלט לא.

שנינו (יניבל1 ואני) צודקים, במיוחד אני. מזה שתפקידו של האמן אינו לשמח את הקהל (וזה, כמובן, נכון), לא נובע שתפקידו להעציב את הקהל. ההתייחסות האנושית וסקלת התחושות רחבה ומעמיקה בהרבה מאשר "שמח-משועמם-עצוב". ראה הודעתי הקודמת, שם אפיינתי היטב את תפקידו של האמן המופיע.

SV Design

New member
אוקיי אז הוא בא להציג את אמונותו

אבל מה אתה חושב שאמן לא אכפת לו מהתגובות של אנשים ? הוא אולי לא חייב שהם ישמחו, חלקם כן רוצים את זה וחלקם רוצים שהם יהנו ולא חייב שהם ישמחו חלקם רוצים שהם יחשבו על האומנות או משהו...אבל בעיקרון רובם רוצים שתהנה ולא שתסבול ולא שסתם תראה ולא תהיה לך תגובה מיוחדת ולא שישעמם לך..רובם רוצים לעניין אותך יותר נכון.. בכל מקרה אז תחשוב אם האמן לא רוצה להיות שם כנראה שהוא לא באמת רוצה להציג את האומנות שלא כרגע ושלא אכפת לא ממש מההופעה והוא סתם רוצה לגמור אותה..ואין מצב שזה נשמע ונראה אותו דבר בדיוק כמו שהוא כן רוצה להיות שם כי זה לא..זה תמיד ככה..וגם אם כן כשקהל מרגיש את זה אז הוא לא יהנה אפילו שהמוזיקה הייתה טובה...הוא יהנה פחות או יותר נכון יתעניין פחות כי הוא יראה שהאמן לא שם על הקהל ועל ההופעה אז גם הוא לא ישים..אמן צריך לבוא ולהראות ולשדר מבחינה חיצונית ומבחינת של מוזיקה : "הנה, אני פה ובאתי להראות לכם את המוזיקה שלי את האומנות שלי כי אתם קניתם כרטיס והתעניינתם אז אני מראה לכם.." נכון ניסוח דפוק אבל תכלס, אני צודק

יניבל1

New member
יש המון הופעות "חסרות חשק" שהיו איכותיות

שניים מהן אגב של גידי גוב (1987) ואירק אינשטיין (1978) בערוב ימיהם כפרפומנסים אפילו תועדו על דיסקים שנארו רלנטים ומוכרים עד ימינו

osn

New member
אז איפה אפשר לראות את האירוח?

לצערי לא יכולתי להיות נוכחת בזמן האירוח, אבל יותר מאשמח לראות/לשמוע את מה שיש לאריאל לומר.....

osn

New member
תודה

מאוד נהניתי, למרות הרעשים הקלים בהקלטה... מחכה שאריאל יבוא להופיע באיזור שלנו, צריך להיות מעולה.

למעלה