אריאל עיר חכמה - התושבים מפגרים!!!

אריאל עיר חכמה - התושבים מפגרים!!!

למה אתם מדברים ככה על אריאל - אחלה של עיר תראו כמה דברים יש לכם שם = יש את הסקרים (אחלה מועדון אפילו יותר טוב מהשדואו) יש לכם מיני גולף, ויש לכם מרכז קטן - הרבה בירות וודקה והדבר הכי חושב - יש לכם שם מלא רוסיות = כוסיות נותנות ואל תשכחו את כוכב העיר..... STARFISH RULS

LittleBigGirl

New member
בשם כל אוכלוסיית הכוסיות הרוסיות

אני מוחה! אנחנו לא נותנות! טוב לפחות לא לכל אחד! שמיניסטים שולטים! ליטל ביג

בתור שמיניסט.... -

אני רוצה לומר שאתן הרוסיות נותנות לכל אחד אני מכיר המון רוסיות ואם אחת מהן איך שהוא בתולה זה רק בגלל שהיא מכוערת. כל השאר לא מצליחות ללכת (או לשכב) עם הרגליים סגורות.

LittleBigGirl

New member
אני מבינה

שבתול יותר גדול ממך אין. אם אתה מכיר "המון" רוסיות זה לא אומר שאתה מכיר את כולן! ואם היית מכיר אותי היית מבין למה אני מתכוונת. אין דבר שאני שונאת יותר בעולם הזה מאנשים גזענים, שחושבים על פי דעות קדומות והכללות, רק בגלל שהם "לא קיבלו". אני די בטוחה שאם היית מכיר לפחות "רוסייה" אחת מקרוב, היית רואה שהן לא כולן עם רגליים פתוחות. נכון שיש כאלה, אבל גם יש מספיק "צבריות" שעושות את העבודה לא פחות טוב. שמיניסטים (וזה לא כולל אותך רונן) שולטים! ליטל ביג

נמא לזיין רוסיות

הן זיון כזה חרא. ורק שתדעי שיש לי המון ידידות רוסיות ממש טובות ואני מכיר בינתיים רק אחת ממש קופה בתולה (מגיל 12 הן מזדיינות וגם את יודעת את זה) את יודעת מה - תחשבי בעצמך ריטה וולק כמה רוסיות את מכירה שהן בתולות

LittleBigGirl

New member
טוב עומר פרבר

אתה לא תדע מה זה ז**ן טוב גם אם זה יפול לך על הז*ן! והחברות ה"רוסיות" שלי הן או בתולות (כן, בתולות) או שיש להן חבר.... די להיטפל ל"רוסיות" ודי להוציא את הרגשי נחיתות שלך עליי ועל הפורום הזה בכלל! יום אחד אתה עוד תתפלל שתהיה לך חברה רוסייה...

את יודעת מה?

זה שאף אחד לא רוצה להזדיין איתך לא אומר שאף אחת לא רוצה אותי... ואם את כבר מדברת על זיין - עוד לא ראית את ה 18 שיש לי בין הרגליים!!!! אני שונא רוסיות כי הן זונות שמזדיינות מגיל 0 הן נולדות עם זיין בין הרגליים - איך תסבירי את זה ש95 אחוז מהזונות בארץ הן רוסיות?????!!!!!

LittleBigGirl

New member
מאיפה לעזאזל הגעת למסקנה

שאף אחד לא רוצה אותי? אני הרי "רוסייה" אז אני בטח פתוחה כל השבוע... כמו שאמרתי לפני זה, אתה לא מכיר אותי! וזה לא עניינך אם אני או כל "רוסייה" אחרת היא בתולה או לא. תפסיק לפצות על העובדה שיש לך ז*ן קטן על ידי אגרסיביות! פשוט תקנה מכונית גדולה או משהו, אולי ככה תרגיש יותר "גבר". 95 אחוז מהזונות בארץ הן לא רוסיות, זאת עובדה מעוותת שהמציאו גזענים כמוך. ואם כבר יש זונות ממוצא רוסי זה רק בגלל הסחר האיום בנשים שמשתולל פה.

SAtAnic Soul

New member
קודם כל להירגע, דבר שני, אדון נועם

1. ריטה, זה לא עומר, זה נועם, אז בלי לרדת עליו! (גם לא על נועם!!!) 2. נועם אתה ממש חייב להירגע, לא כל הרוסיות נותנות, ו אתה יודע את זה!!! 3. אין לך 18 4. אתה עדיין בתול 5. 95% מהזונות בארץ הן יוצאות מדינות חבר העמים , ולא רוסיות. 55% מתוך ה-95% האלה הן מולדביות (אהמ...אלינה...) ורק משהו כמו 20% הן רוסיות. רק שתדעו...(יותר מדיי מגזיני סקס...אני חייב להיגמל) לילה טוב!

LittleBigGirl

New member
בפני עומר התנצלתי...

על נועם אני עדיין רותחת, ועדיין סוברת שהמה שמו שלו קטנטן! טוב נמאס לי לריב, אני בכלל בן אדם די רגוע... אז אני זזה לישון... לילה טוב לכולם ליטל ביג (ותודה לסטאניק סול, על שהוא מדבר כמו בן אדם! כן ירבו...)

Dante Alighieri

New member
אנשים כמוך, רונן המעשן...

גורמים לי לרצות לעבור דירה... בנוסף לזה, אתה לא מצחיק בכלל (אני בהחלט מציע לך ללמוד איך להיות ציני בצורה מצחיקה, כי אתה לא יודע איך עושים את זה...), ה"רוסיות" כמו שאתה קורא להן, ואני מצדיק את ליטל ביג גירל, לא נותנות או פרוצות או שרמוטות או שאר כינויים שבטח יבטלו לי את ההודעה אם אני ארשום אותם. והדבר הכי חשוב, יש לך חרא של שם... אבל לא נורא, אני משוכנע שאחרי טיפול פסיכיאטרי צמוד במשך שנתיים שלוש אתה תהיה בסדר...

נועם את זבל!!!

סתם נועם... בואנה יא חרא למה עשית את זה????? עכשיו חושבים שזה אני... מטרידים אותי בטלפון מאיימים על חיי מרביצים לאחותי..... נהרסו לי החיים בגללך... לא סתם...נועם זה ממש לא יפה אני מבקש שתתנצל בפני ריטה!! זה היה ממש ילדותי ולא בוגר מה שכתבת....אז...קח זאת לתשומת ליבך..!!!

Dante Alighieri

New member
תראה...

לפחות בהודעה הקודמת הבנתי על מה אתה מדבר... עכשיו אני סתם חושב שאתה אדיוט... אני לא יודע מי אתה חושב שאני אבל ככל הנראה אתה טועה... חבל... live with faith faith is God´s sword upon the earth

SAtAnic Soul

New member
תגיד לי אתה מטומטם?!

קשה לך להבחין שזה שמקלל את ריטה הוא רונן המעש ולא עומר, שהוא רונן המעפן?! יא אללה

Dante Alighieri

New member
אהההם... סליחה?

אם אתם, חבורת ילדים מסכנים חסרי שכל וחיים רבים בניכם על מי זה מי ועל למי יש יותר גדול... אז צר לי סטאניק סול יקירי... לא אני המפגר פה... וכדי לסיים את הוויכוח המטופש הזה, אני יכול להגיד לכם שזה לא מעניין אותי מי אתם. רובכם פה, פרט לליטל ביג גירל שעוד שפויה, חבורה של רפי שכל מטופשים שפרט לצחוק אחד על השני אין להם שום דבר לעשות... אם הפורום הזה הולך להתדרדר לרמה שבה אתה צריך להבחין בין רונן המעשן שהוא נועם לבין רונן המעפן שהוא עומר אז אני לא יודע לאן התדרדרתם, אבל אני בהחלט לא רוצה להיות במקומכם... פשוט תסתמו את הפה שלכם ותפסיקו להרעיל את הפורום הזה בטמטום הבלתי פוסק שלכם... BEWARE OF GOD´S WRATH!!!

SAtAnic Soul

New member
נו אז מה אתה רוצה ממני?!

מה הקטע שלך בכלל, יא הומו מתרומם?! מה אתה בא לפה ותופס תחת על כולם הא?! מאשימים אותי פה שאני מקלל אנשים ומה אתה רוצה שאני אגיד?! "בואו נפסיק לריב ונהיה ילדים גדולים?" כמו איזה הומו לבנבן מקבל בתחת?! מצטער אני לא כמוך, ואם לא נוח לך בחברתינו, רפי השכל, אתה יכול לחסוך מאיתנו את נוכחותך כאן

למעלה