אריאל עיר חכמה - התושבים מפגרים!!!

Dante Alighieri

New member
אני אגיד לך מה הקטע שלי...

הקטע שלי הוא שמטומטמים כמוך תופסים לי מקום על המסך... מספיק טוב בשבילך? לא נראה לי שמתכנני הפורום הזה תכננו שהוא יהיה שדה קרב בשביל ילדים אינפנטיליים כמוך שרואים בו כעוד דרך לרדת על החברים שלהם... כל הזיוני שכל האלה רק מרגיזים ומעצבנים... וחוץ מזה... אני לא מבין מה הקטע בלהגיד: "בואו נפסיק לריב ונהיה ילדים גדולים"... אתה מעדיף לרדת למכנה המשוטף הנמוך ביותר ולרדת עליהם בחזרה? מאוד אינטליגנטי, אני מוכרח לציין... כל הכבוד...

SAtAnic Soul

New member
תסתכל על עצמך קודם.

יורד עליי, ואח"כ שואל אותי אם אני מעדיף לרדת למכנה המשותף הנמוך ביותר.. מאוד אינטליגנטי, אני מוכרח לציין...כל הכבוד...

Dante Alighieri

New member
צודק...

אני מתנצל כאן ועכשיו על הדברים שאמרתי... מכיוון שאתה גם, כך נראה לי לפחות, השפוי ביותר מבין כל אלו שהיו בוויכוח המטופש הזה אני מבקש את סליחתך ומציע, באמת ובתמים שנפסיק את העץ המטופש הזה ונעבור לדברים אחרים... Love thou enemies as you love thou freinds, and love thou freind as you love thou enemies.

Dante Alighieri

New member
אההההם.... סליחה?

אם אתם, חבורת ילדים מסכנים חסרי שכל וחיים רבים בניכם על מי זה מי ועל למי יש יותר גדול... אז צר לי סטאניק סול יקירי... לא אני המפגר פה... וכדי לסיים את הוויכוח המטופש הזה, אני יכול להגיד לכם שזה לא מעניין אותי מי אתם. רובכם פה, פרט לליטל ביג גירל שעוד שפויה, חבורה של רפי שכל מטופשים שפרט לצחוק אחד על השני אין להם שום דבר לעשות... אם הפורום הזה הולך להתדרדר לרמה שבה אתה צריך להבחין בין רונן המעשן שהוא נועם לבין רונן המעפן שהוא עומר אז אני לא יודע לאן התדרדרתם, אבל אני בהחלט לא רוצה להיות במקומכם... פשוט תסתמו את הפה שלכם ותפסיקו להרעיל את הפורום הזה בטמטום הבלתי פוסק שלכם... BEWARE OF GOD´S WRATH!!!

Dante Alighieri

New member
המממממ.... הערה חשובה...

נכון, לא קל לבוא ולהגיד טעיתי אבל מסתבר שכאן אכן טעיתי... מסתבר שאכן התבלבלתי קצת בין רונן המעשן לבין רונן המעפן... אני כעסתי על רונן המעשן שכתב את מה שכתב וכענית לי חשבתי שאתה אותו אחד שעליו כעסתי... אני מתנצל מעומק ליבי ומקווה שלא נהפוך את הימים האחרונים לרועץ בפורום הזה... Forgiveness is the first spet for redemption, god has made us in his image and as such´ we too are mercyfull in our nature... by acceptance of God as the king of all that is, we too have to forgive

Dante Alighieri

New member
אתם יודעים...

כבר הרבה זמן שלא שמעתי וויכוח מטופש שכזה... רונן המעשן, לא רק שאני חושב שאתה מטומטם להחריד, אני עכשיו גם די משוכנע שאכן איבר המין שלך קטן ואת התסכול המיני שלך אתה מוציא באתרים עם אופי פורנוגרפי או בפורומים כגון זה... בלי שום קשר לזה, אולי נדבר על נושאים שהם לא אחוז הזונות בארץ ממוצא רוסי, הדירוג של הרוסיות בטבלת ה"זיונים הטובים ביותר" או גודל איברו של רונן ונעבור לדבר על נושאים מעניינים יותר...? רעיון טוב, לא? אני מתנצל עם הודעתי פגעה במשהו מהאנשים בהם לא התכוונתי לפגוע, ובאלה שכן התכוונתי לפגוע, אני מקווה שנפגעתם...

איזה זבל!!!!!!!!!!!

זה נועם ואני לא מבין למה מכפישים את שמי גונבי רעיונות - אליאור אתה זבל רושם דברים ומאשים אותי או שאולי זה אתה ועומר ביחד עושים קנוניה ורושים עלי דברים - אתם זבלים - לכו לכו תקנו ברד אצל אזרן = כסף כסף!!! ולכל מי שדיבר על גודל הזין שלי הוא מוזמן לבוא ולבדוק ולראות אותו

אתם כאלה מפגרים - במיוחד את ריטה

רבים כל היום מי אני - אבל בחיים לא תדעו מי אני כי אני הוא רונן ואני יעשה לכם שמיכה (ר.ע. - שאיבת שומן, שמיכה, פינוקיו מחפש אהבה וכו´) ורק בשביל רוסיות כמו ריטה - זיינתי היום רוסיה ואני לא צוחק.... רונית אני חולה עלייך ועל הגוף הסקסי שלך - אני לא עומד בזה יותר..... אתם מפגרים - נכון, רבים כל היום מי אני - נכון, מזיינים את השכל כל אחד מחליט מי אני - נכון = אתם סתם רוסים שיכורים........................ VANDALIZEM RULS

אתה זבל - אליאור זה אתה?

מי שזה לא יהיה אתה זבל אתה כזה זבל - משתמש בכינויים שלקוחים מסרטים דביליים ומה אתה משחק אותה זיין - אתה יודע מה יש לי עוד חודש עד לטיול השנתי ושם אתה תקבל כזאת שמיכה ברגע שנדע מי אתה אתה מחוסל..... אתה יודע מה זה שעושים לך שמיכה? באים אליך בלילה עם סבון בתוך גרב ומרביצים לך וזה כוב עד שאתה צורח "אני השטינקר של המחלקה מגיע לי מכות" עומר אתה לוך........!!!!!!!!!!! (נראה אותך עונה לי פה)

SAtAnic Soul

New member
הצהרה

שלכולם יהיה ברור, זה לא אני (רונן המעשן) בקשר לנועם - אני בטוח שזה הוא, ושימו לב, שתי שורות למעלה, לשעת כתיבת ההודעות: 00:36 00:58 01:03 לא חשוד? אולי נועם כותב ועונה לעצמו? בכל אופן, נועם תפסיק עם זה, כי לטיול השנתי אני מביא סבון וגרב...

תפסיק לזיין את השכל אליאור

אליאור כולם יודעים שזה אתה מה הקטע שלך שאתה משקר לכולם עליי אתה זבל ונחיה ונראה מי יביא גרב וסבון..... ובמיוחד מי יצעק "אני הזייפן של הפורם מגיע לי מכות"

SAtAnic Soul

New member
טוב נועם, נמאס לי ממך, וכצעד בוגר

אני אסיים איתך את השטויות האלה כאן. רוצה להציף? להציק? לעצבן? יש לך את אחיך הקטן. לילה טוב.

LittleBigGirl

New member
who´s the biggest loser here?

that´s right, U R! so go bullshit some other forum, we don´t want u here! we really don´t care about who ur fucking or should i say, dream fucking cus no girl in her right mind would ever let you get near her! and 4 god sakes, stop contridicting yourself and grow up! i know it´s hard being a lonly friendless loser, but it´s not our fault! so fuck off! LittleBigGirl p.s the msg is in english cus my keyboard has a bug or something....

אולי....

באמת תפסיקו לריב..... זה כל כך רלוונטי ומשמעותי מי זה מי!!!! מי שרשם את זה הוא סתם "קקי מטומטם"!! אז יאללה עזבו את זה!

למעלה