אריאל שרון החליט לברוח

• פותח הנושא mnv
  • פורסם בתאריך
uh oh

השוואה לשואה - אני לא מאמינה.. ואני כן אומר שהם ירצו את י-ם ותל-אביב.. בעצם תחסוך לי, אבו מאזן אמר את זה בעצמו.. ניתן להעביר את הפלסטינאים לירדן בכיף. הם אויבים שלנו - אנחנו פשוט לא מסתדרים ביחד. ברגע שהם ילמדו לכבד אותנו, ואת הנוכחות שלנו פה בארץ - היכן שאנחנו נחליט - אז יהיה ניתן לדבר. כל עוד הדרך שלהם להשיג דברים היא טרור - מה אנחנו משיגים?? לילה טוב!

nooshP

New member
למה שנעביר אותם לירדן?

הם לא ירדנים! אז למה שלא נעביר אותם לקפריסין? או ספרד? הרי זה לא המדינה שלהם, ולכן אין סיבה להעביר אותם לשם... וחוצמזה, רק שתביני, אם זה היה אפשרי להעביר אותם לירדן- בית המלוכה הירדני היה נופל, כי גם ככה יש שם המון פלסטינאים, ומה שהיית מקבלת זה מדינה פלסטינאית, הרבה יותר גדולה ממה שהם יכולים לחלום לקבל בשטחים, עם צבא, נשק, ולגיטימציה עולמית לתמוך בירדן כמדינה ריבונית.... אז בעצם זה רק יגדיל את הבעיה בהרבה...

nooshP

New member
המצב הוא שזאת לא הבעיה של ירדן

אלא הבעיה שלנו. וזהו. וזה המצב הריאלי.

כמו שהעבירו את היהודים לפולין בכיף?

אני לא סתם משווה עם השואה. אני לוקח את הנימוק ומנסה לשקף אותו בתופעה זהה שנעשתה כנגדנו. זאת האסטרטגיה שהשתמשתי בה מאז הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום, בינתיים, כנראה, ללא הצלחה. האנשים עושים דמוניזציה של הצד השני וחושבים שהם עצמם טלית שכולה תכלת. השורה התחתונה היא - כל נימוק אידאולוגי בומבסטי אפשר בקלות למצוא גם באידאולוגיות האחרות. הדעות האנטי-ערביות שקראתי כאן ובמקומות האחרים אפשר בקלות למצוא בתורה האנטי-שמית של היטלר, למשל. "הם לא ראויים לחיות בינינו, הם האיוב, יש להעביר אותם למקום אחר, שעליו נחליט, הם חייבים לקבל את העליונות שלנו" - 1939 או 2005? לילה טוב.

nooshP

New member
../images/Emo31.gif

אני נגד השוואות לשואה, לא משנה איזה צד פוליטי ההשוואה באה לשרת. השואה היא יחודית וצריכה להישאר כזאת. אני בטוחה שתוכל למצוא אסטרטגיות אחרות להסביר בעזרתן את עמדתך, שלא כוללות השוואה לשואה....כמו שאתה רואה, הפורום הזה לא מקבל, ובצדק, השוואות לשואה, ולכן כדאי לך לחפש השוואות אחרות...

תגובה

טוב.. אז אני מזכירה לך שיש אנשים שזה מאוד פוגע בהם השימוש בשואה.. והבדל קטן בין 39 ל05 בפסקה שהבאת: להיטלר לא הייתה סיבה לשנוא את העם היהודי, זו הייתה גזענות.. טוב אני מניחה שאין צורך שאני אסביר. אנו לא שונאים אותם בשל גזעם - אלא בשל כך שהם הורגים אותנו. הם רוצחים אותנו. הם = המחבלים. החמאס קיבל רב בבחירות. אני לא שונאת כל פלסטינאי באשר הוא, אני מתעבת מחבלים - ולמחבלים האלו אני לא מסכימה לתת את הבית שלי.. לילה טוב!

nooshP

New member
למה לתת לנו היהודים מדינה?

הם עם, ואנחנו עם, ושום מדינה, כולל כל המדינות שהיו הכי גדולות בעבר- אנגליה, צרפת, וכו', לא הצליחו להחזיק עמים כבושים.

adishu

New member
ואולי כי גם הם נבראו בצלם...?

וחוץ מזה כל עוד אין להם מדינה הם ימשיכו להתאבד בתוכינו.

mnv

New member
כל הערבים הם אותו דבר

הם שאריות של שבטים ערבים (תתקנו אותי אם אני טועה) מה למשל ההבדל בין עירקי לירדני לסורי? למה שהערבים ששולטים על כל המזרח התיכון לא יתנו ל"אחים" שלהם אדמה?

כל היהודים הם אותו דבר

שולטים בבנקים ובממשלות. למה שהאחים שלהם, הבונים החופשיים, לא יסדרו להם איזה מקום בלב אירופה או ארה"ב? ראוה כיצד הגזענות שלך משתקפת באימרות דומות עלינו?

mnv

New member
אם היהודים היו שולטים בממשלות

אז או שהם שמאלנים כמוך ובעד כל הדברים שהממשלות הללו עשו נגד היהודים או שאם זה היה כך הם היו יוזמים מלחמה נגד הערבים?

adishu

New member
עובדה שיש מדינות נפרדות והם לא

מוכנים להתאחד, כהצעתך. ישנם באזור כיום מעל 4 מליון פליטים ערבים שלא מוכנים ללכת לשום מקום אחר. הם רוצים את מדינתם פה. מדינה מעבר לגבולות 67 תיהיה פשרה גם עבורם. התעלמות מפליטים אלה מנציחה את מצב המלחמה ואת המתאבדים בתוכנו.

nooshP

New member
כי אתה טועה.

ירדנים זה ירדנים, ומיצרים זה מיצרים, וסורים זה סורים, וכל עם זה עם נפרד שמגיע לו מדינה, כמו שלנו היהודים, שחיינו בתוך מדינות אחרות ברחבי העולם, הגיעה מדינה. אל תשכח שגם אנחנו שאריות של שבטים.....

NimrodOZz

New member
נכון ירדנים הם ירדנים

זה שיותר מ3/4 מהאוכלוסיה הם פלשתינאים זה לא אומר כלום...

deathcaster

New member
חחחחחחחח

גם הבריטים הם שרידי שבטים של סקסונים , נורמנים , קלטים , סקוטים ווולשים ..... גם יהודים הם שרידי 12 שבטים לא הבנתי איך זה קשור בכלל למשהו...... בדיוק כמו שאתה לא רוצה שאני , יהודי, בשר מבשרך , אתנחל לך בסלון כי עוד לא קניתי בית משלי , אף מדינה ערבית לא רוצה לארח את הפלשתינים מעבר לכך , אם מישהו יצליח להוכיח לי שרצועת עזה היא יותר "יהודית" מ"ערבית" אני מוכן לאכול את הכובע , לא שיש עלי כובע ...אבל אני אשיג

למעלה