אריאנה מלמד-פרסומת שלילית

eee60

New member
אריאנה מלמד-פרסומת שלילית

שמעתי בחדשות שנמצאה בתה המאומצת של אריאנה מלמד ושמחתי.אך יחד עם זאת אני מצרה על הצורה שאריאנה פרסמה את בתה"ילדה מאומצת בסיכון על תרופןת ועם בעיות התנהגות קשות וכו".לא יודעת אם זה בכלל לפרסם כך קטין מאומץ.איך בתה תרגיש כשתגדל ןתקרא את התיאור של אמא.התיאור הזה לא עושה שירות לא לבת ולא לילדים המאומצים מרוסיה-אוקרינה.על הבוקר כבר קיבלתי טלפונים מהורים.מה גם הילדה שלכם היא כזאת.ואפילו אם התיאןא של אריאנה הוא נכון לא צריך לצאת בראש חוצות.אפשר היה לעדן עד מאוד את התיאור והיא בתור עיתןנאית היתה יודעת לעשות זאת אני מבינה שהיתה בפניקה אבל ממש הגזימה ועשתה רע לבתה וגם לי ואני בטוחה דלעוד הורים מאמצים רבים.
בהזדמנות זאת רציתי לשאול מה קרה לפורום הזה.התייבש עד מאוד...חג שמח ומלא אור

נוני261

New member
אל תשפוט אדם עד שתהיה במקומו

אריאנה מלמד עשתה כל מה שביכולתה למצוא את בתה -איך את היית מרגישה אם בנך /בתך היו נעלמים -על אחת כמה וכמה עם צרכים מיוחדים היה חשוב להדגיש שיש לה צרכים מיוחדים ושהיא לוקחת תרופות ומגיבה באימפולסביות למקרה שמישהו מוצא אותה והיא מגיבה בהתאם. וכנ"ל לגבי התמונה קשה למצוא נעדרים בלי תמונות. ועובדה שהצפה בפייסבוק והרעש סביב עזר למציאת הבנות. אולי לא היה צריך לציין שהיא מאומצת כי זה לא רלוונטי למקרה ההיעלמות -אבל ברגע האמת גם העיתונאית הכי טובה לא חושבת על מילה שיוצאת לה מהידיים.

נתנאלה2

New member
אם ילד אוטיסט , או בעל פיגור היה נעלם, האם התגובה היתה

זההה?
סבורני שהיה לה חשוב לפרסם דווקא מכיוון שמדובר בשתי נערות ללא שיקול דעת (כך לדבריה)
או /ו שניתן לנצלן.
אין ספק שאריאנה צבעונית ופעמים רבות מאוד פרובוקטיבית, אבל זו היא
במקרה הזה היא אמא מודאגת ותו לא!
הגעתי למסקנה שיש אנשים ראים,
קראתי מקצת מהתגובות של האנשים,
אה כן ברור , רשמה כך היות וזה ילד מאומץ!
ויש עוד ועוד
בלעעכסססססס!

Noga Lavie

New member
זו לא פרסומת (חיובית או שלילית) זו מודעת חיפוש

ולא, היא לא הגזימה. אם כבר, התיאור של התנהגות בתה (ושל הנערה השניה)הוא מינורי לעומת המצב האמיתי.

איני מצליחה להבין כיצד העלאת מודעות לבעייה שרירה וקיימת יכולה להשפיע לרעה על אחרים, שאינם מתמודדים עם אותה בעיה. ישנה קבוצה גדולה של ילדים מאומצים עם בעיות, הנובעות מסנדרום אלכוהולי. רק שיח גלוי על כך יכול לעזור להם לקבל עזרה בצורה נאותה. העובדה שלצדם יש ילדים מאומצים שאינם לוקים בבעיה הזו, אינו מהווה סיבה לטטא אותם מתחת לשטיח. ילדים מאומצים בריאים לא יפגעו מכך שילדים מאומצים שאינם-בריאים יקבלו עזרה וטיפול נאות. ממש כמו שילדים ביולוגיים למשפחתם אינם נפגעים מכך שיש ילדים ביולוגיים פגועים. נלחמים בסטיגמות על ידי העלאתן לשיח הציבורי, לא על ידי הסתרה.

נגה לביא,מסכימה לחלוטין עם דברייך.

ובשולי הדברים ,בהזדמנות לנושא אחר המופיע פה ,בעיני הפורום הזה הידלדל כי פה מסיבות שונות יש פחות לגיטימציה מבקבוצות סגורות בפייסבוק ומחדר הקליניקה האישית המשפחתית או הקבוצתית -לדיבור על קשיים למיניהם שנתקלים בהם הורים מאמצים . יש אפשרות להישאר בתמונה חיובית ווורודה,תמונות מאוזנות יותר מובעות יותר בכנות בפורמאטים אחרים.

tuttifrutti

New member
חלק גדול מאנשי הפורום עברו לדף הפייסבוק, לשאלתך

גם בגלל שכאן אנשי העמותות מציצות לנו וקוראות את כל מה שנכתב.

ולהערה לגבי ההתבטאות של אריאנה, לא שמעתי מה נאמר היום ברדיו,
אבל בראיון ששודר לפני זמן קצר היא תיארה את הילדים עם תסמונת אלכוהול כילדים עם "מח דפוק" ופגועים במח.זה צרם לי הרבה יותר מהתיאור שתיארת פה.
גם המשיכה ותיארה את אותם הילדים שוב ושוב כשילדים עם מח דפוק.

eee60

New member
כן גם אני אינני אוהבת את הסגנון

אפילו אם המציאות קשה אפשר להתנסח בצורה יותר עדינה.לא חייבים לפרסם הודעת חיפוש עם כל הסופרלטיבים.אפשר לכתוב ילדה בעיתית וחולה.וזה מספיק.למה אם סובלת מתיסמונת האלכוהול יעזרו יותר מה עוד ש99% לא יודעים מזה כולל הרופאים של העמותות....

לא הייתי מזדרזת כל כך ,eee60

להיות אחראית בעצמך על הידע של רופאי העמותות!!

eee60

New member
מבחן התוצאה

תראי כל כך הרבה ילדים מאומצים עם תסמונת אלכוהול בדרגות שונות שאושרו עי רופאי העמותות!מזה אומר!?
באשקלון הבנתי שהיה כינוס רק של הורים לילדים במצב זה.איך רופא אישר בת של משתתפת פה בפורום.פסיכולוגית שהתריעה שמדובר בזה אך הרופא אמר שלא.אחכ התברר שהילגה סובלת מתיסמונת שלמה לא חלקית.
המסקנה היחידה שהרופאים הישראלים אינם יודעים לזהות את התיסמונת הזו.ואני מקווה שיתבעו רופאים אלה.מדובר בדיני נפשות

fannyd

New member
בבתי ילדים יש מידע על כל ילד וילד

כולל על המולידים, כמובן אם הם ידועים. הרופאים צריכים לעבור ביסודיות על התיקים הרפואיים ולדובב את הצוות. בשני בתי ילדים בהם הייתי אפילו המטפלות ידעו להצביע על ילדים פגועי אלכוהול. אישית לא סומכת מספיק על רופאים כדי ללכת אחריהם בעיניים עצומות כשלי עצמי יש ספק.

eee60

New member
בטוח את צודקת

הבעיה שלא תמיד הרופא הישראלי נובר ברשןמות הרפואיות מה עוד שלא כולם שןלטים בשפה הרוסית ואז לדעתי הנציג הוא הבורג החשוב בסיפור.הוא חייב לעשות דוקטןרט על הנושא.אלא מה הוא מקבל את הכסף פר אימוץ ולא תמיד עושה מלאכתו.אצלנו נציג העמותה היה מתחת לכל ביקורת.ועוד ביקש אקסטרות.וגם קיבל....

סביון1

New member
הרופא שבדק את הילדים של אריאנה בדק גם את הבן שלי.

אחד הטיעונים של העמותה בבחירת הרופא הזה (על ידם) היה שהוא דובר רוסית, מקושר בבתי חולים ועם רופאים בסביבה ויתרה מזאת, לו ורק לו מנהלת בית הילדים מרשה לבדוק ילדים. לשום רופא אחר הם לא מרשים. כך בפרוש אמרו לנו. וכך, למרות שתאורטית אני יכולה לבחור את הרופא, בפועל הם הכריחו אותי לקחת את הרופא שלהם, לראות איך הוא עובד עלי בעיניים, לא לסמוך עליו ולא להאמין לאף מילה שלו ובסוף גם לשלם לו.

סביון1

New member
לא. ברוך השם לא היה צורך. הבן שלי בריא

אבל זה לא מוריד מחומרת הזילזול של הרופא הזה בעבודתו. אני אגיד לך את האמת, עד היום אני לא בטוחה אם הדו"ח שקיבלתי ממנו לא היה מפוברק. ויש לי עוד סיפורים שלא אפתח אותם כאן. לטעמי, הבנאדם לא ראוי להיות רופא.

eee60

New member
אני חושבת שיודעת מי הרופא

לדעתי גם תבעו אותו.זה הקומבינה של העמותה

fannyd

New member
גם אני מנחשת מי הרופא

חובה לתבוע רופאים רשלנים. רשלן סידרתי יתקשה לחדש הביטוח.

eee60

New member
כתבי לי בבקשה במסר את שמו

אנחנו לא נכנסנו לאתר שלה.תודה

fannyd

New member
והנבירה הזאת היא החשובה ביותר

רע מאד אם המידע עובר "מסננת". נציג, נחמד ככל שיהיה עדיין בעל אינטרסים ונאמנויות. עם כל הצער שבדבר לא ניתן לעשות בחו"ל ברורים מעמיקים. כשיש חשד למשהו גדול שלא בנויים להתמודד אתו עם כל הצער שבדבר פשוט צריך להרפות. אלה תובנות אליהן הגעתי.

למעלה