אריק בא, וזה משמח......

veredmp

New member
אריק בא, וזה משמח......

מירי התארחה היום בהופעה של אריק ברמן. הם שרו יחד את ג'וני, אח"כ מירי שרה לבד את חוזר בחזרה ובסוף הם שרו יחד את הבחורה עם החתולים. נתחיל בזה שעוד לפני שהיא עלתה לבמה מחיאות הכפיים היו מדהימות. בג'וני היא החליפה בחלק מהשורות את "ג'וני" ב"אריק". היא גם התייפחה קלות בשיר, מה שלא הפתיע אף אחד (גם לא את עצמה - היא אמרה ששמה מסקרה עמידה במים שלוקח לה ימים להוריד רק כי ידעה שתבכה היום
). את "חוזר בחזרה" היא הציגה כשיר שהיא כתבה
ואז סיפרה שתמיד כשהיא יושבת עם אריק בבתי קפה ניגשים אליה ואומרים לה שזה שיר מדהים והוא יושב ומחכה שהיא תיתן לו קרדיט (מה שהיא אף פעם לא עושה, כמובן
) הבחורה עם החתולים, שזה שיר שאני מאוד מאוד אוהבת (אם כי בגרסת הדיסק עם אפרת גוש הוא גורם לי לזעזוע קל) היה מדהים-מדהים-מדהים
מירי שיחקה את התפקיד בפקאציות מוגזמת וזה היה משעשע ביותר. בשיר הזה אריק תמיד מציג את הנגנים ולכל אחד יש סולו קטן, וגם למירי היה סולו - היא שרה מעין סטנדרט ג'ז מדהים, פשוט לשמוע ולא להאמין. כ"כ נהניתי! באמצע היא כמובן היתה צריכה לתקוע הערה של "אם רק הייתי לומדת ברימון"
תמונות עוד מעט

היה מדהים..צלמתי כמה תמונות יפות שאעלה

יותר מאוחר..מירי כ"כ התרגשה בהתחלה..ממש בכתה היה פשוט מקסים ומלא רגש..אחת ההופעות שתזכרנה.

למעלה