אילו רק למדתי ברימון תמונה אדירה!
V veredmp New member 13/9/09 #12 תמונות מ-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3776002,00.html
I I מ י ר ב I New member 13/9/09 #14 היתה הופעה מעולה!! האירוח היה משובח. בעיקר אהבתי את חוזר בחזרה עם המיתרים.חזק ביותר! מירי שחקנית מצויינת.
היתה הופעה מעולה!! האירוח היה משובח. בעיקר אהבתי את חוזר בחזרה עם המיתרים.חזק ביותר! מירי שחקנית מצויינת.
א איריס מ New member 14/9/09 #28 שמחה לדעת שנהנתם ../images/Emo13.gif כיף להיכנס ולקרוא את כל החוויות ולראות את התמונות היפות
V veredmp New member 14/9/09 #29 היום בגיא פינס תהיה כתבה על ההופעה של אריק בטח יראו את מירי. לא לפספס!
V veredmp New member 14/9/09 #30 שתהיה בריאה, איזה פה גדול יש לה ../images/Emo3.gif לפחות עכשיו אנחנו יודעים בוודאות על מה השיר
I impossible Prince New member 15/9/09 #33 אפרת רצתה לגנוז את חוזר בחזרה ? זה מראה כמה שכל יש לאפרוחה הצווחנית הזאת. היא פשוט אחד הדברים הגרועים ביותר שקרו איי פעם במוסיקה הישראלית. וקרו כבר הרבה.
אפרת רצתה לגנוז את חוזר בחזרה ? זה מראה כמה שכל יש לאפרוחה הצווחנית הזאת. היא פשוט אחד הדברים הגרועים ביותר שקרו איי פעם במוסיקה הישראלית. וקרו כבר הרבה.
V veredmp New member 15/9/09 #35 אני אמנם לא אוהבת את הקול שלה, אבל מבינה אותה אם השיר באמת נכתב עליה ועל אבא שלה והיא לא רצתה לשיר אותו זה אומר שזה נוגע באיזה מקום כואב אצלה, והגיוני שתרצה לגנוז אותו. אני מאוד שמחה שאריק החליט לא לגנוז אותו ושלמירי יש כוחות שכנוע
אני אמנם לא אוהבת את הקול שלה, אבל מבינה אותה אם השיר באמת נכתב עליה ועל אבא שלה והיא לא רצתה לשיר אותו זה אומר שזה נוגע באיזה מקום כואב אצלה, והגיוני שתרצה לגנוז אותו. אני מאוד שמחה שאריק החליט לא לגנוז אותו ושלמירי יש כוחות שכנוע
כ כלה להשגה New member 15/9/09 #36 בתכ'לס אם אפרת לא היית היתה מציינת זאת יש מצב שלעולם לא היינו יודעים זאת ואולי היה עדיף שכך
I I מ י ר ב I New member 15/9/09 #37 מסכימה איתך לגמרי../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif טיפ קטן למירי,באמת מכל הלב ובאהבה גדולה-לפעמים צריך לדעת לשמור על הפה.
מסכימה איתך לגמרי../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif טיפ קטן למירי,באמת מכל הלב ובאהבה גדולה-לפעמים צריך לדעת לשמור על הפה.
מ מורושית2 New member 15/9/09 #40 אבל את מירי לא הראו מתראיינת ואומרת את זה במפורש, אז מה אם הכתבת הציגה את זה ככה.. אי אפשר לדעת מה היה.
אבל את מירי לא הראו מתראיינת ואומרת את זה במפורש, אז מה אם הכתבת הציגה את זה ככה.. אי אפשר לדעת מה היה.