אריק ברמן בסיטיהול...

כל הסגנון הזה של פלס וברמן

וכל שאר הנשנשים והמעצבנות שצצים בגלגל"צ בלי הרף הוא בלי ספק מיינסטרים... זו אולי כתיבה כאילו מתוחכמת וזה אולי מסורבל ומורכב בשקל אבל זה מיינסטרים וזה גרוע... ברמן עוד איכשהו בסדר אבל אין ספק שזה לא רוק ולא קרוב אפילו .

אריק ברמן מנסה לגוון ולחדש

בין שיר לשיר פלס כורם ומסיקה הם תופעה פשוט מעצבנת . אם הן לא מצליחות להתחדש בין שיר לשיר אך הן יצליחו לגוון בין אלבומים... הן לא יחזיקו הרבה זמן .

Dharmashetra

New member
אוקיי

אתה חייב להפסיק אם הקטע הזה של לשרשר להודעות של עצמך שזה, אגב, פי מאה יותר מעצבן מלפרסם תמונות וביקורת על הופעה בפורום שקשור למוזיקה. לא, גם אני לא מחשיב את אריק ברמן רוק. אבל, וזה אבל גדול, אני כן רואה בפורום הזה מקום שנוצר כדי שלאנשים יהיה מקום לדבר, לבקר ולחלוק חוויות מהופעות מוזיקליות ואלבומים מהארץ וכמובן, לתת במה לכל אחד וההגדרה הפרטית שלו לרוק (הראשון שיענה בציטוט מהגדרה לרוק מוויקיפדיה או משהו כזה ויטען שלרוק יש רק הגדרה אחת יזכה בכאפה ווירטואלית על חשבון הבית). בבקשה, רדו מהבן אדם שהתאמץ והביא תמונות מההופעה ותשאירו את ההחלטה על מה מתאים ולא מתאים לפורום למנהלת הפורום.

חחח מה העצבים? בסך הכל

התמרמרתי על המיינסטרים סתם מציק לי שהמוסיקה בארץ נהרסת בהדרגתיות בלי קשר לבחור הנחמד עם התמונות... לא אישי ואין שום דבר רע בהגדרות ומה זה משנה אם אני משרשר את עצמי? למי זה מפריע שנזכרתי במשהו כמה שניות אחרי וכתבתי אותו באותו שרשור? למה להיות קטנוני...? יום טוב

Dharmashetra

New member
לא עצבים

שרשור עצמי הוא פשוט מנהג מקולקל שרצוי להמנע ממנו כמה שיותר. לשכוח פעם אחד ולכתוב "שכחתי" בנושא זה בסדר, ורוב הסיכויים שהשמיים לא יפלו אם תעשה את זה אבל זה לא נראה יפה ונותן את הרושם שאתה מדבר עם עצמך ולא עם הפורום גם לכלוך על אמנים זה מנהג לא מוצלח לדעתי. כשאתה רוצה שמשהו שאתה מעורב בו יצליח, יש לך הרבה יותר סיכוי שזה יקרה אם תתמקד בדברים שכן צריכים להיות ולא במה שלא צריך להיות (עצה טובה גם לחיים בכלל) ככה שבפורום, עדיף לכתוב על המוזיקה שאתה אוהב ורצה לשמוע מאשר על אמנים שאתה שונא, גם אם אתה חושב שהם הורגים את המוזיקה הישראלית (ובנושא זה: תמיד היו אמנים שהיו, איך נאמר, גרועים ממש שקיבלו שעות שידור על גבי שעות שידור ברדיו והמוזיקה הישראלית חיה ובועטת). זה לא אומר שאני חושב שלדון בשאלה האם אמן כזה או אחר הוא רוק או לא זה מחוץ לתחום אבל מה שאתה עשית חרג בהרבה מזה. אם תסתכל תראה שאני היחיד שהגיב אליך במשך יום שלם, ונראה לי שדרך שבה אתה כותב קשורה לזה. קח את הדברים שלי כעצה לגבי כתיבה בפורומים. (אלא אם אתה מעדיף שלא יגיבו לך, במקרה הזה אין לי עצה בשבילך אבל אולי אתה לא במקום הנכון) יום טוב גם לך

למעלה