אריק זאבי מציג רומן רוסי

הוא באמת נראה מעולה

היום, במיוחד בקרב חצי הגמר.
(אולי זה גם ההילוך המהיר של השידורים באינטרנרנט).

להערכתי, די ברור שיהיו 4 ג'ודאים לפחות.
פפשווילי ופולק יכנסו בסופו של דבר.

בסיטואציה מסוימת יהיה גם חמישי- ארשנקו.

yati6

New member
לפי הקישור הזה יש לארשנסקי סיכוי ללונדון

לפי הקישור הזה שמבוסס על הדירוג לפני אליפות אירופה הצ'כי מקבל את הקווטה האירופאית - בדירוג שלאחר אליפות אירופה ארשנסקי יעקוף את הצ'כי. לדעתי ארשנסקי יקבל את הכרטיס.

yati6

New member
לא בטוח שהוא עובר אותו - שאלה ל- guinnart

הסתמכתי על דבריו של guinnart שאמר לפני יומיים שפטריקוב עובר את ארשנסקי . מהחישובים שלי אחרי האליפות ארשנסקי יהיה נקודה מתחתיו.

על איזה נתונים הסתמכת ??

בכל מקרה , כל העניין מורכב ותלוי ביותר מדי ספורטאים , אני התעייפתי מהחישובים האלה.

yati6

New member
טעות שלי - ארשנסקי עובר אותו בוודאות

סליחה על זיוני השכל.

guinnart

New member
טבלאות הניקוד של איגוד הג'ודו העולמי

ארשנסקי על שמינית הגמר יקבל 20 נק' שיחליפו 2 נק' כתחרות החלשה, כך שיהיו לו 220 נק'. אולי אפילו 221 - כי אחת מ- 2 הנק' על ההשתתפות באליפות אירופה הקודמת תתווסף לניקוד של חדשים 13-24.
פטריקוב הפסיד מוקדם יותר ולכן נשאר עם 216 נק' (אולי מתווספת נקודה למאזן של שנה שעברה בגלל אליפות אירופה הקודמת, מה שיעלה אותו ל- 217).
כך ארשנסקי עובר את פטריקוב.

yati6

New member
ואגב , כמה דברים לגבי המשקל מעל 100

1) מישהו ראה את הקרב על הארד במעל 100 בין הגיאורגי לפולני ?? לא ברור לי אם באמת היה איפון לפולני, או שהגיע לגיאורגי, אם מישהו יכול לתת חוות דעת אני אשמח.

2) מיכאלין הרוסי לקח את התחרות בלי מאמץ מיוחד. מעניין מה היה קורה אם טדי ריינר היה משתתף (וגם טולזר הגרמני שבטופ 5).

3) את אותו גיאורגי מ-1 , שכמעט לקח ארד אורי ניצח בפראג די בקלות.
לדעתי (האופטימית מאוד) אורי יכל לעבור היום כל אחד חוץ מהרוסי- שכרגע באמת כמה רמות מעליו.

זה טוב שאתה מתחיל להתעניין להגיע לסימוכין

אך כמו שנאמר גם הפעם, ובהחלט לא רק בספורט, המידע בויקפדיה הוא בחלק מהערכים במקרה הטוב, ולא בהכרח ניתן להסתמך עליו. יש שם לפעמים טעויות או עידכון מעוות.
יש אנשים שכותבים ערכים שהם מבינים בהם יותר, וגם כותבים אחרים שהם מבינים בהם מעט מאוד.

נתקלתי בעבר בעשרות כאלה, אני בטוח שיש יותר, יש לכך גם עדות.

alonshin

New member
איזה מלך האריק הזה, מדהים!

כבר 8 שנים כל מיני יועצי אחיתופל ממליצים לו לפרוש, והספורטאי הנפלא הזה עם הלב הענק מדהים כל פעם מחדש

לפחות בעיני הוא הספורטאי הכי גדול שהיה בישראל, שילוב של היכולות הספורטיביות שלו עם אופי נדיר ולב ענק. סמל הישראליות בשבילי.

משמיע לנו את התקווה בפעם הרביעית באליפות אירופה, איזה כיף...

doron62

New member
אכן תחושת האמרתי לכם

חזקה מאוד.חוסר הסבלנות והסובלנות של אוחזי את מקישי מקלדצ ואוחזי מיקרופון שונים, צועקת עכשיו לשמים.ובלי קשר למה יקרה בלונדון יש עכשיו חבורה שלמה של אנשים שצריכים לעלות לביתו של אריק לרגל ולהתנצל.רק מעניין אם משהו למד לקח ובפעם הבא שספורטי מתבגר יהיה בירידה ויאמר אני עוד כאן לא גמרתי יש לי עוד מה לתת חבורת האנשים הזאת לא תגיב בצניות ותמתין בסבלנות לראות אולי באמת הסוס עוד לא נגמר.....

למעלה