אריק שרון הרס את הליכוד - ההתנתקות

AGENT SHESH

New member
נו,

גם הסקרים של פרס\נתניהו לא היו צמודים, ובסוף נתניהו ניצח. גם הסקרים של משאל הליכוד לא היו צמודים, ובסוף המתנגדים ניצחו. סקרים הם לא דרך לבדיקה אמיתית, לכן רצו אנשי הימין לבצע משאל עם, כזה שיוכל להצביע באמת על דעת העם, ולא רק זאת, נאמר בפומבי שאם האם יצביע בעד ההתנתקות לא תהיה התנגדות להתנתקות. ופרס הוא באמת סטיית תקן..
אני מחכה לרגע בו הוא ינצח במשהו.

MikeTyson

New member
Agent Shesh, מסכים.

לא התיחסתי לנקודה זו. ערביי ישראל הם אזרחי המדינה, אך לא פלסטינאים שגרים בעזה ורפיח. לכן להם אין כל 'זכות בקשה' על מה שקורה.

AGENT SHESH

New member
"לנסות משהו חדש"?

אז מה, עכשיו המדינה היא משחק מחשב שמשעממם לך אם אתה לא מצליח, אז תנסה משהו חדש?

silverhawk

New member
נו באמת

אתה לוקח את המילים יותר מידי כפשוטתן. התכוונתי שלאחר עשרות שנים של לוחמה (גם אם קרה לעיתים) חייבים לנסות למצוא פיתרון מושכל. כולנו ראינו את תוצאות אוסלו, אך זה לא אומר שכעת אים עשות דבר. אני מאמין באפשרויות הגלומות בתכנית ההתנתקות.

AGENT SHESH

New member
איזה אפשרויות?

אם היו תוצאות חיוביות אמיתיות שיצאו מהתוכנית הזאת אני מאמין שרבים מאנשי הימין היו בעד התוכנית, אבל אין כאלה. אירגוני הטרור מודים שימשיכו בטרור גם אחרי התוכנית, וכבר עכשיו ה"תהדיה" מתפרקת. אז על איזה אפשרויות אתה מדבר?

silverhawk

New member
'אין כאלה'?

הכללה חסרת ביסוס. אני מכיר ימנים התומכים בתכנית, על בסיס מה אתה אומר שהם לא קיימים? וכן, ההתנקות יכולה, בפוטנציה, להוביל לדברים חיוביים רבים - החל משיפור דרסטי במצב הביטחוני הפנימי, דרך חיסכון עצום בעלויות, ועד לקרדיט עולמי השווה המון בימינו.

AGENT SHESH

New member
יפה נאמר,

אך לצערי הליכוד של היום הוא העבודה של פעם, מפלגת ימין כיום זה האיחוד הלאומי ותאומותיה. אגב, סרטים כתומים יש בכמעט כל צומת מרכזית בארץ ובמיוחד במרכז הארץ ובירושלים.

MikeTyson

New member
מלחמת אחים בפתח

אתם לא יודעים את זה אבל הערבים כן. בגלל זה הם מחכים בסבלנוווות בסבלנווות. הרי הם לא צריכים לעשות כלום. הם יושבים בכפרים שלהם בשקט ומחכים שיהודים ירו על יהודים כדי לתת להם שטחים. אסור שדבר כזה יקרה. חבל שחיילים שלנו ילכו לעולמם בגלל החלטות מוזרות של אנשים שמנים שכל מה שאכפת להם זה הקומבינות בחברות הסלולארי שלהם.

למעלה