ארממ..

Swicca

New member
ארממ..

סתם כמה מאמרים שכתבתי לפורום אחר, אבל אולי זה יעזור למישהו. כמה תרגילים באנרגיה ואינטואיציה ודברים בסגנון. אם אתם לא אוהבים, לא חובה להגיב.. אלא אם כן זה איכשהו קשור לביצוע. (מוזמנים לפנות אליי בהודעות אישיות גם כן)

Swicca

New member
תרגיל בחלימה צלולה

או קיי זה נושא לא קל.. אבל פשוט תנסו את זה. בלילה לפני שאתם מתכוננים ללכת לישון. הייתי רוצה שתחזרו ותאמרו לעצמכם שאתם רוצים לזכור את החלום שלכם, להיות מודעים, ובשליטה מוחלטת בכל המתרחש בו. זהו עניין שעלול לקחת מספר לילות, אני כבר מזהיר מראש לעצלנים שבניכם. רצוי להוסיף שאתם צריכים לסמוך על עצמכם.. לומר לעצמכם שמה שאתם אומרים נקלט ויעשה. זלזול לא יתרום פה כלל. התת מודע שלכם, השולט במתרחש בזמן השינה, הוא אזור שניתן לשכנע. זה בעצם, כמו האנרגיה שלכם, עושה כל אשר אתם מבקשים ממנו. רק שלעיתים הקליטה לא הכי טובה. זו הסיבה שאני ממליץ על חזרות על אותן פקודות מספר פעמים. (אני מניח שלפחות פעמיים או שלוש.. לא צריך להגזים, ולהיות החלטיים.. רק לא בצורה מגעילה כמובן אלא מנומסת ) כאשר אתם בחלום עצמו ומרגישים בשליטה ומודעות, אל תתחילו ישר לשנות ולכפות את רצונכם על המתרחש. נסו בהתחלה לזרום ולעשות שינויים קטנים. רק בשביל לא להתעורר ישר אחרי שהשגתם את מבוקשכם. ככל שהזמן יחלוף והדבר יחזור על עצמו. רק אז הייתי ממליץ כבר להתחיל עם שינויים דרסטיים ובכלל להינות עם זה. D: זהו התרגיל.. בהצלחה! לדעתי האישית אני לא ממליץ לחזור על הפעולה הזו יותר מידי פעמים, לתקופת זמן ארוכה מידי. אלא רק לשם השגת המטרה. אני לא חושב שזה בריא כל כך להתעלם מהדברים החשובים שהתת מודע מביע לנו בכל ערב דרך חלום רק בשביל קצת כיף שמעבר להישג ידינו(לרוב) בזמן שאנחנו ערים. לעומת זאת אני כן ממליץ לעודד את התת מודע שלכם לגרום לכם לזכור חלומות ביתר צלילות, בכדי שתוכלו במהלך היום אולי להבין את המסר. תרגיל פשוט בשליחת מסר טלפתי בתרגיל זה תצטרכו אדם נוסף בשביל פידבק וגם בשביל לנסות את זה כמו שצריך. במידה ואותו אדם גם כן יכול להשתמש באנרגיה אז שניכם תוכלו לשלוח את מסר אחד לשני. בשביל להקל עליכם בהרבה רצוי לקחת דף נייר ולצייר עליו כמה צורות(תתחילו משלוש ותמשיכו משם ) או לעומת זאת כמה דברים פיזיים אם זה יותר נוח(עיפרון, מחק וכ'ו וכ'ו..). בשלב זה הייתי רוצה שתמצאו מקום שקט שלא יפריעו לכם בו ותתחילו בתרגיל. שימו את הדף או את הדברים, בניכם. כך ששניכם תוכלו לראות בבהירות רבה את האופציות שלפניכם. כעת שאתם נינוחים ובוהים בדף. הייתי רוצה שהצד השולח ייצור את הקשית האנרגטית לאדם שיושב מולו, למרכז גופו(נא לבדוק פורום "מאמרים" תחת קטגוריית "עבודת אנרגיה" לפרטים נוספים על הקשית האנרגטית). כעת אתם יכולים להתחיל ביצירת המסר. בשלב זה אתם לוקחים כמות אנרגיה מסויימת מהמקור שלכם(שנית.. לבדוק בפורום "מאמרים" הנוסף לפרטים) ותגידו לה "אני רוצה לשים בך תמונה מנטלית של "הכנס שם" ולאחר מכן אני אשלח אותך לתוך האדם שמולי "אכנס שם", את תביאי לתשומת ליבו את התמונה הספציפית הזו"(לומר זאת בראש כמובן ולא בקול רם בזמן שאתם מדמיינים בכל שלב ושלב את התמונה ואת האדם לפי המיקום בטקסט). לאחר שסיימתם לתת את ההוראות הספציפיות מאוד שלכם לאותה אנרגיה שלחו אותה לחבריכם דרך הקשית האנרגטית. תאמרו לו שאתם שולחים לו את המסר כאשר אתם מתחילים והודיע לו כמובן לאחר שסיימתם, ובקשו ממנו שיגיד לכם מה הוא. רצוי לציין שעל האדם המקבל לנסות לא לחשוב על דבר מלבד המטלה שלפניו, להשאר עם ראש פתוח לכל אחת מהאופציות ולא אקטיבית לחשוב על אחת אלא לחכות שאחת תקפוץ לראשו. המטלה שלו, לאחר ששלחתם לו את המסר, היא לשאול את עצמו "מה המסר שקיבלתי מ"הכנס שם"?" ולאחר מכן לנסות לראות מה הוא קיבל. זה משחק מאוד מעניין, שלא לדבר על העובדה שאתם עובדים גם עם האינטואיציה שלכם וגם עם אנרגיה. האינטואיציה שמקבלת הוראות בצד המקבל לתרגם את המסר והאנרגיה שאתם נותנים לה מטרה ושולחים לאותו אדם. זהו התרגיל.. בהצלחה! יש לכם פה אפילו כמה דוגמאות למאגיה אם רק תתעמקו בזה מעט. המלצה שלי היא לא לעשות את זה עם אדם שאתם שומרים לו טינה או כועסים עליו או אפילו שגורם לכם לעצב כלשהו, כי אז אתם גם עלולים לשלוח אנרגיה עם עוד כמה דברים לא נעימים. כי כמו קיבה, סלחו לי על המטפורה המוזרה, גם הגוף האנרגטי שלכם והמקור יכולים לחטוף קלקול קיבה או סתם לגרום לאי נעימות כשאנרגיה שלילית נשלחת לתוכם והם מקבלים אותה בזרועות פתוחות.

Swicca

New member
תרגיל התחלתי באנרגיה

תרגיל פשוט להתחיל לעבוד עם אנרגיה בכיף דבר ראשון.. אתם צריכים לדעת היכן המקור האנרגטי שלכם נמצא ומאיפה האנרגיה שלכם מגיעה. זה די פשוט. כל שאתם צריכים לעשות הוא לחשוב, כשאתם עצובים או מאוד כועסים או שמחים... מהיכן הרגש מגיע?! ברגע שתזהו את המקום(בדרך כלל בטן תחתונה\עליונה או בית החזה למרות שזה יכול להיות גם איזור אחר בגוף...) תדעו שמשם האנרגיה שלכם מגיעה. זה המקור האנרגטי. המקום שמשחרר כמות גדולה במיוחד של אנרגיה בגוף לעומת השאר. דבר שני אתם צריכים לדעת איך המקור האנרגטי שלכם נראה. בשביל לעשות את זה אתם פשוט חושבים לעצמכם מה הייתה צורתו במידה והיה שם.. כדור.. משולש אפילו?! ולאחר מכן באיזה צבע זה?! כשאתם יודעים את הצורה והצבע אתה יכולים להתחיל. עכשיו אתם מוכנים לתרגיל עצמו. קחו כמה נשימות עמוקות.. נישפו אותם לאט אחוצה. שימו מוזיקה מרגיעה ברקע ולוודע שאין איש שיפריע לכם באמצע התהליך. שבו בתנוחה נעימה ואתם מוכנים לחלק הפרקטי. ביחרו יד, זו שהכי נוח לכם איתה. עכשיו עיצמו עיניים ודמיינו את אותו אזור(המקור האנרגטי שלכם).. פועם באנרגיה שבצבע שבחרתם. אותה אנרגיה עוברת בכל הגוף באור קצת מעומעם יותר מאשר באותה נקודה. הייתי רוצה שתוציאו קצת מהאור הזה בצורה מרוכזת יותר מתוך המקור(לא בבת אחת). תתחילו להזרים לאט לאט(!) לכיוונה של אותה יד. חשוב מאוד לציין שאם זו פעם ראשונה רצוי לעשות זאת מאוד לאט ובזהירות. לעקוב אחרי התנועה של האנרגיה במעלה הכתף ובמורד היד. למלאות את כף היד הנבחרת באותו אור. לאט לאט עד שאתם מרגישים שזה מספיק. כף היד מלאה. הייתי רוצה שתעצרו לרגע ותנסו להרגיש את כף היד שלכם.. האם היא קרה? כבדה? מעקצצת? חמה? (לא מוגבל לאופציות הנ"ל) מה שלא תרגישו כך בעצם מרגישה האנרגיה שלכם. לחלק השני של התרגיל עליכם להוציא לאט לאט את האנרגיה מכף היד ולהתחיל לבנות סנטימטרים ספורים מעליה כדור של אנרגיה. תזכרו, קחו את הזמן שלכם.. זו לא תחרות. לאחר שבניתם כדור אנרגיה, תחזרו על התהליך ברברס.. עד שהאנרגיה חוזרת למקור. לאילו מבניכם שכבר עשו את התרגיל פעם ביום לפחות שבוע.. נסו לאתגר את עצמכם קחו את הכדור והעבירו אותו ליד השנייה ותחזירו את האנרגיה מאותה יד לשם שינוי. (וכמובן רצוי לוודא שיש מרחק מסויים בין שתי הידיים.. זה לא תירוץ לשים את שתיהן קרובות זו לזו) זה התרגיל ^^ מקווה שניהנתם. בכל אופן, פה בעצם למדתם איפה הצ'אקרה הפעילה ביותר בגופכם שממנה ניתן לקחת בזהירות אנרגיה לשלל פעילויות מאגיות. איך המקור שלכם נראה וכיצר להשתמש בו. איך האנרגיה שלכם מרגישה וכיצד לפקוד עליה(בצורה הכי בסיסית לפחות בשלב זה). בהצלחה! ה"מקור האנרגטי" נותן לנו את כמות האנרגיה המינימלית הדרושה לנו במהלך היום. במידה ואנו זקוקים לקצת יותר, אנחנו מקבלים קצת(!) יותר לפני שאנחנו מרגישים עייפות. כשמתחילים עם תרגילי אנרגיה בהתחלה זה לא קל ואפילו מעייף.. אבל לאט לאט מותחים את החוט הדק הזה של הכמות שמקבלים בכל תחילתו של יום. זאת אומרת ככל שתשתמשו באנרגיה שלכם יותר, תקבלו כמות גדולה יותר. כי הצרכים והדרישה יגדלו ולכן המקור יצטרך לשחרר יותר. זהו רק טיפ קטן, ושוב לאט וללא הגזמות כי אפשר גם לפגוע בעצמכם אם תעשו יתר על המידה.

A r j u n a

New member
יצא סרט חדש בשם the good night

על בחור המתמכר לחלימה צלולה. עם דני דויטו וגווינית' פלטרו - מומלץ

תודה על ההשקעה, יקירי + נצל"ש קטן:}

[משהו שקשור בסופו של דבר, גם אל ההודעה אליה הגבתי. אבל למען האמת... יותר פריקה מאשר תגובה] 6 שנים שאני חווה את אותה הבעיה, אותה השגרה למען האמת. סיוטים. הסיוטים שלי התחילו בגיל 12 בערך, סיוטים שגרתיים בהם זומבים רודפים אחריי או שאני נופלת וכדומה. עם השנים הרגשות שחוויתי בסיוטים התעצמו. בשלב מסויים הגיעו יצורים מבחילים, וגם אותו איש-צללים בברדס הכחול שמשום-מה ניהנה להתגרות בי [הוא מופיע הרבה בסיוטים שלי. במיוחד לאחרונה]. עם השנים זה התדרדר לסיוטים בהם אני צופה מהצד במוות של אנשים שאני אוהבת בדרכים יצירתיות :} ואז זה התפתח לסיוטים בהם נשלחים אליי גלים עצומים של כאב או פחד, או כל גל רגש שלילי אחר [לרוב שלילי] כיום, הרגשות שאני חווה בחלום הן רגשות שקשה לי מאוד לתאר במילים... הפחד לדוגמה, משתווה לצפיה ביצורים המתענגים בבשרם ובדמם אחד של השני, כאשר אני שומעת את רינת הכאב באוזניי, מריחה את ריח הדם והריקבון של גופם המת... החלומות שלי צלולים, אני מסוגלת לשלוט ברוב, וזוכרת המון פרטים מהסיוטים. אבל איכשהו, עם כל הזוועות, הפחד והכאב... אני בוחרת להישאר בתוך החלום. משהו מחזיק אותי שם. משהו לא מאפשר לי ללכת. בדרך כלל כשאני כן משתחררת מסיוט, הוא קם לחיים -_- [וזה משהו שקורה רק בחצי שנה האחרונה] קם לחיים, לעזאזל!... אני גם רואה את אותן הדמויות מהסיוט נעלמות בהדרגה לנגד עיניי כשאני ערה! אני כותבת וכותבת וכותבת, ונדמה שאיבדתי את כיוון החשיבה שלי כבר מזמן... להירדם לא הצלחתי, סיוט נוסף הקיץ אותי משנתי זה עתה, והייתי חייבת לפנות לעזרה. כלשהי. מה אני אמורה לעשות? ניסיתי להשתמש ליל אמש בתרגיל ש- Swicca כתב, אבל... אני לא באמת מבינה דבר או חצי דבר במאגיה, ואני בספק גדול מאוד אם ביצעתי את זה נכון. אני רוצה לנוח, אני רוצה לישון... }: מגיע לי, אחריי 6 שנים של סבל... עיצות? עזרות? רעיונות לשיפור המצב, בבקשה? סליחה על החפירה, אר... אני סתם נסערת :} זה יעבור.

Bastat

New member
אני אשמח לעזור לך !

תצרי עימי קשר במסרים באם את מעוניינת

Swicca

New member
היי..

אני מאוד מבין את הרגשתך. שנים הייתה לי אותה הבעיה. אני יודע שזה לא רעיון מעולה לדבר אל עצמך וכל זה.. לא בריא במיוחד.. אך כשזה מגיע לתת מודע זו הדרך לעשות את זה. את יכולה בעצם לתכנת את עצמך עם כוונה. תנסי לבקש צורת חלימה חיובית יותר מעצמך ותצפי לה. כל אולי הכי קטן יהרוס. תיהי בטוחה בעצמך ותגידי "לא!". :) הייתי ממליץ גם לראות ולחוות דברים יותר חיוביים לפני השינה. שמשפיעים עלייך לטובה ומעלים לך חיוך. זה גם יכול לעזור. ^_^ אני מאוד מקווה שזה יעבור לך בקרוב. שינה נעימה!

הוו~

לחשוב ולראות דברים חיוביים לפני השינה כבר ניסיתי מספר פעמים, לא נראה שזה עזר במיוחד. אבל לא יזיק להמשיך לנסות, אני מניחה. ואני באמת משתדלת לבקש ולצפות לחלומות חיוביים, משתדלת להיות אופטימית בנוגע לזה, אבל זה כ"כ קשה... ם_O אני מצטערת לשמוע שגם אתה חווית את זה במשך שנים, מיאו~ תודה על הטיפים, אני מעריכה את העזרה

MaaYan B23

New member
נשמע מעניין מאד..

אני מצטער אם הכותרת של תגובתי נשמעת אנכית, אבל מאז ומתמיד סיוטים תמיד עניינו אותי יותר והייתי גם שמח לנסות לעזור, אך זה יבוא כתלות בכניסה לחיים הפרטיים ואת זה אני לא אוהב לעשות בלי להכיר את הבנאדם.

:}

אני מסכימה איתך, סיוטים זה בהחלט דבר מעניין כך שאין צורך להתנצל. למדתי להתרגל לסיוטים שלי ואף לאהוב את רובם. זה רק ש... בחצי שנה האחרונה העניינים יצאו מכלל שליטה. וחוסר השליטה הזה מטריד ומפחיד אותי מאוד.

MaaYan B23

New member
אני חושב..

שאם תנסי לקבל ולזרום, זה אומנם לא יעלם וסביר שיתחזק, אבל ה"חזרות" יתחילו להתפרש במפורט יותר ולאט לאט מבלי שתנסי השליטה תבוא באופן "אוטומטי" בתוך החלום. יתכן וכי ככלל הפחד, שהוא רגש מאד דומיננטי, מופיע אצלך כחלק מתפיסת החיים ולכן הוא כה קבוע. אומנם גם כאן הפחד מהווה כרגש אזהרה ולכן צריך להתמודד מולו ולא לברוח לצד.

Swicca

New member
מחסומים אנרגטיים ותיקונם

בתרגיל הספציפי הזה אני אנסה להעביר לכם את הרעיון הכללי בצורתו הבסיסית ביותר על כיצד לזהות מחסומים אנרגטיים, ובעזרת האנרגיה שלכם לתקן אותם. הגוף הספציפי שהייתי רוצה שתתייחסו אליו הוא הגוף האנרגטי שלכם. גוף זה נמצא בתוך הגוף הפיזי. הוא המערכת האנרגטית שדרכה עוברת כל האנרגיה שלכם. בה נמצאות הצ'אקרות וכל מיני דברים בסיגנון. במידה ונוצרת חסימה איפשהו באותו גוף אנרגטי אז בעצם זו התחלתה של בעיה רוחנית שיותר מאוחר מתפתח לדברים מאוד לא נעימים גם פיזית. זהו מחסום שבצורתו הפשוטה ביותר מתבטא באחת משתי צורות שיוצרת חסימה אנרגטית שלא מאפשרת לאנרגיה לנוע כמו שצריך ומעטה אותה ולעיתים אפילו מגבילה את כמות האנרגיה עצמה שעוברת באותו מקום. לעיתים מאוד קיצוניות כמעט שלא עוברת באיזור זה אנרגיה כלל. (לא אני לא מדבר על פולסים חשמליים שהמוח שולח, זו בעיה אחרת חח.. אלא במובן המאגי של העניין, אותה אנרגיה שהנשמה שלכם שולחת לכם לכל דבר שתירצו להשתמש בה בשבילו) בכל אופן עכשיו שיש לכם רעיון כללי על הסיטואציה בוא נדבר קצת על התרגיל עצמו. מה שהייתי רוצה שתעשו זה(במידה ועשיתם את שאר התרגילים כמובן, אם לא הייתי רוצה שתקראו אותם כי חלק מהדברים שתתבקשו לבצע ניתן ללמוד באותם תרגילים) זה שתזרימו אנרגיה לכף היד. תמלאו את כפות ידיכם באנרגיה שלכם. לאחר שסיימתם הייתי רוצה שתדמיינו שאותה אנרגיה בעצם מאירה כמו פנס מידכם אחוצה וסורקת כל דבר שהיא באה במגע איתו. הייתי רוצה שתעבירו את ידיכם עליכם או על האדם שאותו הייתם רוצים לבדוק. פשוט כמה סנטימטרים מגופו. (לא לשדל אותם מינית חחח.. לא לגעת בהם פיזית ) בכל מקום. החל מהידיים ועד כפות הרגליים, הצאוור והראש. הייתי רוצה שגם תעשו ויזואליזציה של התהליך בראש בזמן המעשה. תדמיינו את אותו גוף אנרגטי שאתם בודקים. היכן אתם נמצאים ואיך האנרגיה שלכם סורקת את אותם איזורים. הדמיון הוא כלי מנחה מאוד חשוב של האנרגיה. תדמיינו את האנרגיה כאותם חומרים שלוקחים את הצורה והתפקיד של הדף(הדמיון) והסקיצה שעליו בשביל ליצור את המכשיר והפעולה שצריכה להעשות. בלי הדמיון ניתן לבצע עם האנרגיה שלל דברים אך זה כלל לא פרקטי. רק לידע כללי במרכז הגוף(חזה\בטן) אמורה להיות תחושה מאוד טעונה אך היא אינה אמורה לתת לכם הרגשה של אי נעימות במצבה התקין. לעומת זאת בידיים וברגליים ובראש הכמות צריכה להיות פחות או יותר שווה בהתחשבות במרחק של אותו איבר ממרכז הגוף. אתם בעצם מחפשים או ריכוז מאוד גבוהה בנקודה מסויימת שגורם לאי נעימות או מפריע לאותו אדם באיזור הספציפי הזה או מחסור פתאומי שהורס את הזרימה המאוזנת של האנרגיה באותו איזור. במידה ואתם מרגישים יותר מידי בנקודה ספציפית או כמעט כלום(לעיתים תחושה של קרירות לעומת החום או החשמל הסטטי או כל הרגשה אחרת שתרגישו בדרך כלל מאנרגיה שלכם או של אחרים) זה אומר שכנראה ישנה חסימה באותו איזור. הפעולות שעליכם לנקוט בהן די פשוטות ביחס לסיטואציות השונות. במידה ויש יותר מידי בנקודה ספציפית אז עליכם לקחת מאותו מקום עד שתרגישו שפתחתם את אותו אזור והזרימה חוזרת לצורתה המאוזנת. במידה ויש מעט מידי בנקודה מסויימת, מחסור קיצוני לעומת שאר הגוף, עליכם להזרים אנרגיה ולדמיין איך אתם מחברים את אותה נקודה וממלאים אותה בשביל שתתאים את עצמה לשאר המקומות בגוף. בדרך כלל האדם שמבצעים בו טיפול בחסימות אנרגטיות ירגיש הקלה באותם איזורים שיהיו מאוד לחוצים ובעייתים מבחינה פיזית גם כן, ולרוב מלווה בהרגשה של רגיעה ושחרור לחצים. כך תדעו שמה שעשיתם אכן עשה את שלו. זה תמיד טוב לשאול אנשים את החוויות שלהם ממה שאתם עושים ולהסביר גם את המעשה לפני ואחרי שיהיו מודעים לתהליך. במידה והוצאתם אנרגיה מיותרת מאיזור מסויים ניתן להשתמש בה בכדי לתקן מקומות שבהם חסר. במידה ויש רק חיסרון תמיד ניתן לקחת מהמקור של אותו אדם בשביל לתקן את החיסרון. אני ממליץ בשביל מקרים כאלו להשתמש באנרגיה של אותו אדם ספציפי מכיוון שלדעתי זה בריא יותר מאשר לדחוף לשם את האנרגיה הייחודית שלכם. במידה ויש רק חסימות שבהן יש יותר מידי אנרגיה בנקודות מסויימות רצוי להחזיר את אותה אנרגיה למקור של אותו אדם. בכל אופן, זהו תרגיל מאוד בסיסי להתחיל לטפל בעצמכם ובאנשים שאתם אוהבים. הוא אינו כולל השפעות מאגיות שנעשו על אנשים או תיקון נזקים אנרגטיים חמורים. אך זו אחלה דרך להתחיל ולהרגיש מאוזן ומוכן לחיי היום יום ולמאגיה כמו שצריך. רצוי לעשות על עצמכם לעיתים תכופות וגם כשיוצא על אנשים סביבכם במידה והם חשובים לכם ואתם מרגישים איתם בנוח. שיהיה לכם בהצלחה ומקווה שנהניתם! כל התרגילים הבסיסיים שרשומים כאן הם אוסף של רעיונות שיעזרו לכם לפתח את עצמכם יותר. הם בסך הכל דוגמאות ומידע גם חווייתי וגם קונספטואלי שיכול לשמש אתכם בהתפתחות שלכם. רק שתדעו, הדרך לדברים המסובכים באה מאוסף של דברים מאוד פשוטים שאנשים בדרך כלל לא נותנים להם קרדיט או מחשבה נוספת לאחר שסיימו אותם. הם יכולים לתת לכם מקור השראה עצום בהמשך הדרך. לדעתי הפשע הכי גדול שאתם יכולים לבצע בתחום זה בין אם הוא מאגיה או צורה מסויימת של רוחניות הוא לא לתת לכל דבר ודבר, במיוחד בתחילת הדרך, מחשבה רצינית. בכלל לנסות להסתכל על כך מכל הזויות, ולראות את כל האופציות שבאות עקב הידע הזה.

Swicca

New member
תרגיל בלקיחת אנרגיה

בתרגיל זה תלמדו איך לקחת אנרגיה מאנשים\חיות\צמחים וכל דבר אחר בעצם. בשביל פידבק ודיעות ממי שזה לא יהיה.. נא להשתמש באדם נוסף ולהסביר לו את כוונותיכם מראש. לפני שמתחילים, הייתי רוצה שתמצאו תנוחה שנוחה לכם, תנשמו ותירגעו.. ותוודאו שאתם בסביבה מרגיעה וללא הפרעות. עכשיו הייתי רוצה שתבנו את הקשית האנרגטית שלכם(ראה תרגיל בשליחת אנרגיה לפרטים נוספים) מהמקור שלכם למרכז גופו של אותו אדם. אני מוכרח לציין שהלינק האנרגטי הוא כלי חובה אך ורק כשמדובר באנשים\חיות, המסוגלים להתנגד לתהליך זה, גם אם ללא כוונה.. פשוט מחוויה שלילית או פחד פתאומי מהתהליך. למרות שלא הייתי ממליץ, אבל אם כבר אתה עושים את זה לפחות שתעשו את זה נכון. לאחר שבניתם את הלינק שלכם לאותו אדם, שמוכן שתיקחו ממנו כמות מסויימת של אנרגיה ומודע לתהליך, אתם יכולים להתחיל בתהליך הלקיחה. דמיינו את האנרגיה של האדם השני, את האנרגיה שלו, את כל זה בוהק באור הייחודי שלו(תזרמו עם זה, בלי קשר למה הבנאדם עצמו חושב שזה הצבע שלו, הייתי ממליץ להשתמש בלבן בוהק ניטרלי). לאחר מכן ראו את האנרגיה הזו לאט לאט נשאבת לתוך הקשית שלכם מהמרכז של האדם השני. דמיינו שאתם משאבה והאנרגיה שלו זה מים שזורמים לתוככם. שוב אנא עשו זאת לאט ובזהירות ותשאלו כל כמה זמן את האדם השני מה קורה רק בשביל לא לפגוע בו בצורה כלשהי. נא להפסיק את התרגיל ברגע שהאדם שלוקחים ממנו מבקש ממכם. זהו התרגיל ^^ בהצלחה! כשזה מגיע לטבע וצמחייה ובכלל כל דבר אחר.. ניתן לדלג על שלב הלינק האנרגטי, אך זיכרו.. יהיה מה שיהיה שאתם לוקחים ממנו אתם צריכים לכבד את אותו יצור חי ולא לקחת יותר מהדרוש בשביל שתרגישו את אפקט התרגיל במלואו. עכשיו קצת רקע רק בשביל שתדעו בדיוק מה לעשות ומה לא לעשות. יש לכם שלוש שכבות דומיננטיות של אנרגיה שניתן לקחת מהן. ההילה שמקיפה את הגוף בשלל שכבותיה. הגוף האנרגטי.. והמקור האנרגטי. (לפחות כרגע שניתן לקחת מהם) נא לקחת אך ורק(!) מהמקור האנרגטי. כל דבר מסביב יכול לגרום לתופעות לוואי מאוד לא נעימות. במקור אנרגטי בוא כרגע נאמר שזה מרכז הגוף, בתוך הגוף. לא לקחת מסביב לגוף או מאיברים מסויימים. תופעות לוואי כוללות סחרחורת, בחילה, רגישות באיזורים מסויימים, עייפות. נא להמנע מלעשות זאת לזמן ממושך יותר מהדרוש או לפחות להפסיק כשהאדם שמולכם מבקש מכם.

Swicca

New member
תרגיל בחישת אנרגיה

אנרגיה היא דבר מעניין.. לעיתים לא ממש שמים לב אליה כשעסוקים או כשאתם סתם מתוסכלים ובמהלך יום עמוס. ככל שתעבדו יותר עם אנרגיה, עם אנרגיה של אנשים אחרים ושל הסביבה שלכם. ככל שתגוונו יותר. כך תחושו בה יותר. ככל שתשימו לב יותר לאותו דבר במהלך היום שלכם, תוכלו ללא מאמץ להרגיש בנוכחותה ובצורותיה השונות. (עם הזמן כמובן) כמו כל דבר אחר זהו עוד שריר שצריך להוציא ממצב של ניוון. לתרגיל זה הייתי רוצה שתעזרו באדם נוסף. אותו אדם לא חייב לדעת דבר על אנרגיה. הייתי רוצה שאותו אדם יהיה בתנוחה נוחה ויהיה רגוע. אתם הולכים סך הכל להעביר את ידכם כמה סנטימטרים מעל גופו. הסבירו לו את התהליך שהולך להתרחש. תוודאו שאיש לא יפריע לכם או יתפוס אותכם באותה סיטואציה מוזרה. בכל אופן, בשלב זה האדם שרוצה להרגיש את האנרגיה של חברו, היוצאת מגופו. עושה זאת בצורה מאוד פשוטה. זוהי בעצם "סריקה אנרגטית" בצורה הכי גולמית שלה. אני בדרך כלל משתמש בשיטה זו כשאני עייף מלראות זאת בעיניי האסטרליות ולא מצליח להתרכז. אז ככה.. טוענים את היד הנוחה יותר באנרגיה עד שאתם מרגישים שמספיק. דמיינו שידכם היא בעצם פנס המופנה לכיוון גופו של חברכם. כמו פנס שמאיר לתוך גופו האנרגטי. שמאפשר לכם להרגיש ו"לראות" את כל מה שבפנים. יש מצב שתרגישו שלל הרגשות, כמו למשל חום או קור או עקצוצים או כובד בכף היד. במקומות מסויימים יהיה יותר ובמקומות אחרים פחות. תנסו לשים לב להבדלים בין האנרגיה שלכם לאנרגיה של אותו אדם. הייתי אפילו ממליץ קודם לכן לעשות סריקה זו על עצמכם. או במידה ואותו אדם גם כן משתמש באנרגיה שיעשה זאת קודם לכן לכם. רק לשם השוואה. בהצלחה ותהנו ! דרך אגב אותו הדבר ניתן ליישם על חיות, חרקים, צמחים. בעצם כל דבר חי. ^^ לאט לאט להרגיל את הגוף שלכם למגוון רחב של אנרגיות. כך שתזהו אותם ותבדילו בניהם בעתיד.

Swicca

New member
תרגיל בשליחת אנרגיה לאדם אחר

כרגע ללא מטרה מאגית מסוג מסויים, אך בעזרת אנרגיה וקצת כוונה טובה ניתן להעביר תחושה מאוד נעימה לאדם שמקבל אותה. פה בעצם אתם זקוקים לאדם נוסף לעבוד איתו. גם זה תרגיל די פשוט. לא לדאוג. קודם כל אתם צריכים לוודא שאותו אדם גם הוא עשה לפחות את התרגיל ההתחלתי של שימוש באנרגיה ומודע לה(למרות שלא חובה אבל כך תוכלו לעבוד ביתר אפקטיביות ולקבל פידבק על מעשיכם). וודאו שהאדם יהיה מודע למה שאתם עומדים לעשות רק בשביל לקבל מקסימום של אפקט ופחות התנגדות מצידו. ולחלק הפרקטי... למצוא תנוחה נוחה.. מוזיקה מרגיעה אם אפשר, וכמה שפחות הפרעות בתהליך. לנשום מעט ולהירגע. כעת אתם מוכנים להתחיל. תבחרו בניכם מי יהיה הצד המקבל ומי יהיה הצד השולח. תזכרו אתם יכולים לפקוד על האנרגיה שלכם לתפוס כל צורה ולשמש לכל דבר עם הידע המתאים בכל אופן. קחו מעט מהאנרגיה שלכם וצרו ממנה קשית שכזו. שמתחילה מהמקור שלכם ומתחברת ישירות לאדם השני(מרכז גופו יספיק). קחו את הזמן שלכם. שוב זו לא תחרות.. ורצוי לעשות את זה כראוי מאשר במהירות הכי גבוהה. עכשיו שאתם מוכנים וסיימתם לבנות את הקשית האנרגטית שלכם אתם יכולים להתחיל בשליחת האנרגיה. דמיינו איך מהמקור שלכם האנרגיה עוברת דרך הקשית שזוהרת בצבע האנרגיה שלכם. תנסו לראות בדמיונכם את אותו אדם מתמלא באנרגיה הזו או לחילופין שהיא נספגת בו ונהיית חלק ממנו למשל. הייתי רוצה שתתחשבו באדם השני ולא תשלחו כמויות גדולות בבת אחת. קחו את הזמן ושלחו את זה לאט ובזהירות. תנו לאדם השני זמן לקלוט ולעכל את המתרחש. בשלב זה הייתי ממליץ שתעצרו לרגע ותשאלו אחד את השני איך אתם מרגישים.. מה קורה.. ואם הכל בסדר. ברגע שהשולח מתחיל להרגיש קצת סחרחורת\חולשה\בחילה.. הייתי מציע להפסיק את התהליך מיידית. זה התרגיל, מקווה שנהניתם. בהצלחה! במידה ואתם מודאגים מבזבוז אנרגיה.. רק שתדעו שהיא מתחדשת כל בוקר אחרי שינה טובה אם אתם עדיין מוטרדים מהעניין בקשו מהאדם השני לשלוח לכם כמות נכבדת בחזרה.

Swicca

New member
תרגיל קליל בדמיון מודרך

תרגיל זה נועד לחדד את הריכוז שלכם ולשפר את היכולת לדמיין ולא לשים לב להפרעות. דמיון הוא כלי מאוד חשוב בשלל פעולות רוחניות ומאגיות, כלי מפתח אפילו. כך שחשוב לעבוד עליו. קודם, מה אתם מעדיפים אש או מים? (אין כל חשיבות לבחירה חוץ מאשר מה שקל לכם יותר לדמיין) כעת שבחרתם, דמיינו את עצמכם בחדר שלכם(או כל מקום אחר שבו אתם נמצאים, רצוי במקום סגור). דמיינו את האלמנט שבחרתם מתחיל מכניסת החדר, ממש בקטנה ולאט לאט מתפשט. נסו לראות את כל הפרטים של החדר, את כל העצמים שבו ואיך הם מושפעים מאותו אלמנט ככל שהוא ממלא את החדר. כאשר החדר כולו מלא באותו אלמנט תעשו את כל התהליך ברוורס. דמיינו איך הכל חוזר לאט לאט לקדמותו. כאשר החדר נראה כשהיה לפני כניסתו של האלמנט לאותה סביבה אתם סיימתם. כל הכבוד! מומלץ בחום לפחות פעם ביום.

Swicca

New member
המטוטלת - דברים נוספים

כפי שאמרתי במאמר ההתחלתי על התפעול ושאילת השאלות מהמטוטלת ניתן לעשות איתה הרבה דברים. אז אני אביא לכם עוד שני תרגילים שלהם שימושים די מעניינים רק בשביל שתראו את הגיוון הרב של הדבר המאוד פשוט הזה. כפי שאתם בטח כבר חוויתם לאחר שניסיתם את התרגיל ההתחלתי, התכנות של המטוטלת שלכם מתחיל בתת מודע אך התוצאה מגיעה מהאינטואיציה בעצם. לאינטואיציה יש את כל הכלים שלכם יש ומעבר(במקרה של דברים שאולי עדיין לא כל כך פיתחתם, כי היא חלק מהמהות הפנימית שלכם). בכל אופן אנחנו נתחיל מתרגיל מאוד חמוד ומשעשע שמודד את גודל ההילה של אנשים. אני בטוח שכולכם תהנו מהתוצאות וגם עם אנשים שלא עוסקים במאגיה או רוחניות שיוכלו להשתתף בכך ללא שום צורך בידע מוקדם. תרגיל "מדידת גודל ההילה": אני מוכרח לציין שהגודל של ההילה שלכם או של אנשים אחרים לא בהכרח קובע את ההתפתחות הרוחנית, העוצמה האישית, ודברים אחרים בסגנון. זה כמו שזה נשמע, גודל ההילה. כן לאנשים מסויימים יש הילה מאוד רחבה וחזקה וזה יכול לציין על כוח מיסטי מוגבר אבל זה אינו אומר שהם משתמשים בו או עובדים איתו, זה פשוט אומר שהוא קיים. לעיתים זה גם יכול לציין חשיבה רוחנית מוגברת. על אנשים שלאו דווקא עוסקים בדבר אך חושבים על מורכבות היקום בצורה די עיקבית ויום יומית, רוחניות וכ'ו. עכשיו שזה נאמר, ואין לכם שום חששות מהתוצאות. בואו נתחיל בבניית התוכנה החדשה למטוטלת שלכם. קודם אנחנו נתחיל מכך שנגדיר בעצם את אופן הפעולה של המטוטלת. כל שעליכם לעשות הוא לקחת את המטוטלת שלכם ולומר לה כך "כשאת באה במגע עם האנרגיה של 'הכנס שם' את מסתובבת בכיוון השעון" לדוגמא. רצוי גם לגעת פיזית עם המטוטלת בידו או גופו של אותו אדם לשם דוגמא בשביל הפעולה המבוקשת. רצוי שבמהלך התרגיל האדם שאותו אתם בודקים ישב במקומו או יעמוד ללא תזוזה(הכוונה שלא יזוז וזה יהרוס את התוצאה). כמובן גם חשוב שיהיה לכם מרחב לנוע בוא. אני חושב שכמה מטרים לכיוון מסויים הרחק מאותו אדם יספיקו. כעת הרחיקו את המטוטלת מאותו אדם ואימרו למטוטלת שלכם "כאשר את לא מרגישה יותר את האנרגיה של אותו אדם עיצרי במקומך". זה בשביל שיהיו לכם שני מצבים למטוטלת שאחד מגדיר לכם כל עוד אתם בתוך ההילה\אנרגיה של אותו אדם ואחד שמגדיר לכם מתי יצאתם מתוכה. כשהמטוטלת היא כלי המדידה. כעת אתם מוכנים לבדוק את ההילה שלו. הניחו את המטוטלת בידו כך שהיא תקלוט את האנרגיה שלו. כעת קחו אותה ואימרו לה שתסתובב כל עוד היא מרגישה באנרגיה שלו. בידקו שהיא מבצעת את הוראותכם והתחילו לאט לאט להתרחק מאותו אדם. צעד צעד. כאשר המטוטלת מפסיקה את תנועתה אתם תדעו שזה הגבול של ההילה של אותו אדם. תרגיל קליל ונחמד ומקווה שיביא לכם תועלת, גם אם סתם לדוגמא של שלל דברים שניתן לעשות עם המטוטלת וגם אם זה רק בשביל לספק שעשוע אישי ולהעביר שיעמום. כעת אנחנו יכולים לעבור לדבר קצת יותר רציני והוא שאילת שאלות ובירור דברים על האדם שלידכם. אני לא אכנס לשלל דרכים למצוא קישורים וקיצורי דרך לאנשים אחרים שהם קצת מסובכים ואתם לא צריכים אותם כרגע אבל אני כן אגיד לכם כיצד לעשות זאת עם אדם שרוצה ומוכן להשתתף ושתף אתכם. "שאילת שאלות ובירור על אנשים אחרים": כעת אחרי שהתרגלתם קצת למטוטלת החדשה שלכם אתם מוכנים לעבור הלאה לפעולות מסובכות יותר. אחת מהן היא סיפוק לינק אנרגטי לאדם אחר בשביל שהאינטואיציה שלכם תבוא במגע עם שלו ותוכל לספק לכם תשובות כנות. הדרך הפשוטה ביותר ליצור לינק אנרגטי עם אדם אחר היא לגעת בו. בין אם זה להחזיק את ידו או כל דבר אחר. כל שעליכם לעשות הוא להחזיק את ידו ובידכם השנייה לתפעל את המטוטלת שלכם במצב "שאילת שאלות". כעת אתם יכולים לשאול דברים אישיים עליהם ולעזור גם להם לברר מה שזה לא יהיה. ליצירת לינקים קצת יותר מתקדמת אני בהחלט ארשום בהמשך במאמרים על מאגיה ואנרגיה. אילו שני השימושים הנוספים, בין היתר, שיצא לי לעשות עם המטוטלת. אתם מוזמנים להמציא חדשים ולהוסיף או כאן או בפורומים הכלליים יותר. בכל אופן, מקווה שנהניתם ושיהיה לכם רק בהצלחה! כל התרגילים הבסיסיים שרשומים כאן הם אוסף של רעיונות שיעזרו לכם לפתח את עצמכם יותר. הם בסך הכל דוגמאות ומידע גם חווייתי וגם קונספטואלי שיכול לשמש אתכם בהתפתחות שלכם. רק שתדעו, הדרך לדברים המסובכים באה מאוסף של דברים מאוד פשוטים שאנשים בדרך כלל לא נותנים להם קרדיט או מחשבה נוספת לאחר שסיימו אותם. הם יכולים לתת לכם מקור השראה עצום בהמשך הדרך. לדעתי הפשע הכי גדול שאתם יכולים לבצע בתחום זה בין אם הוא מאגיה או צורה מסויימת של רוחניות הוא לא לתת לכל דבר ודבר, במיוחד בתחילת הדרך, מחשבה רצינית. בכלל לנסות להסתכל על כך מכל הזויות, ולראות את כל האופציות שבאות עקב הידע הזה.

Swicca

New member
טיהור אנרגטי

למרות מה ששמעתם או חוויתם עד כה.. אני בספק אם אי פעם ניסיתם לטהר אנרגיה בעזרת אנרגיה. 3: פה אני בעצם הייתי רוצה להסביר לכם קצת על העניין ואופן הפעולה שלו בכדי שתוכלו לבצע זאת בעצמכם. ^_^ תחשבו על זה ככה. אנרגיה היא בצורתה הכי בסיסית פשוט אנרגיה. ללא הוראות או מטרה או רגש. אינה יכולה להזיק או לעזור. במצב הזה היא בעצם דף ריק, דלק זמין לרשותכם או אפילו חומר גלם(כשמדובר בשימושים מאגיים למינהם). בעצם הדרך הכי טובה לטהר אנרגיה היא לא להפטר ממנה או להעביר אותה לאדמה\יקום או כל מקום אחר אלא למחוק את הדף ולעשות אותו ריק שנית כך שלא תיהיו מושפעים משום דבר ואותו מזון, קריסטל או כל דבר אחר שהייתם רוצים להשתמש בו(אפילו חדר או בגד.. תקף לגבי כל דבר) יהיה זמין לשימושכם ותיכנות חדש מצידכם אם יש בכך צורך. בכל אופן, לחלק המעשי יותר הייתי רוצה שתחשבו על סימבוליזציה. מה אצלכם מסמל טוהר? האם זה אור לבן ובוהק? או לעומת זאת זהבהב? האם זהו סוג של אלמנט? מים\אש\אדמה\אויר? אחרי שעניתם על השאלות הנ"ל אתם מוכנים להתחיל. (לדוגמא בלבד נאמר שאור לבן בוהק מסמל לכם טיהור) הייתי רוצה שתכוונו את האנרגיה שלכם שאמורה לטהר(דמיינו אותה בתור אותו אור לבן ובוהק) לכיוון אותו חפץ או אנרגיה או גוף או חדר.. או מה שזה לא יהיה. תנסו לראות במחשבתכם איך אותו אור לבן ובוהק מטהר ומנקה את האנרגיה שבאותו חפץ. קחו בתור דוגמא בגד מלוכלך שנהיה נקי שוב... ללא מטרה או רגש, כאילו חדש ורק עכשיו נוצר. 3: אתם בעצם הופכים אנרגיה משומשת(בעלת מטרה) לאנרגיה זמינה(ללא מטרה שניתנת לשימוש מחדש). אנרגיה אף פעם לא יכולה להיות מושמדת או להפסיק להתקיים, היא רק יכולה להחליף מצב נוכחי למצב נוכחי אחר. תקראו לזה שינוי צורה. אתם המחק שמגיע ומוחק את כל הזבל מאותו דף והוא חוזר להיות דף ריק שמוכן שימלאו אותו בהוראות חדשות. סלחו לי על כל המטפורות אבל כך פחות או יותר עובד עניין הטיהור. בהצלחה!

Swicca

New member
הגנה בסיסית

לאחר שלמדתם את טכניקת ה"טיהור אנרגטי" הייתי רוצה ללמד אתכם הגנה בסיסית שמטרתה העיקרית היא למנוע אנרגיה עם תיכנות מזיק או רגש הרסני לגעת בכם. היא אינה תקפה לעומת זאת לאנשים שאתם אוהבים וקרובים ללבכם, אומנם לא רשמתי עדיין על לינקים אנרגטיים, אבל במצב רגשי כזה עם אדם אחר זה יוצר לינק ישיר שעוקף לינקים טבעיים או לא טבעיים באופן די מחריד ובכך לא ימנע ממכם מלהפגע. אחרי שכל זה נאמר בואו נעבור בעצם לקצת תיאוריה בעניין הספציפי הזה. אנחנו באים במגע עם אנרגיה משלל סוגים וצורות במהלך חיי היום יום יותר מאשר עם מאג כלשהו נוסף שרוצה להרע לנו או כוחות של היקום שרוצים לפגוע בנו. אומנם מגן זה יסנן כל כישוף או אנרגיה הייתי רוצה לשים דגש על אותם חיים שאנחנו מנעלים ביום יום. אלפי אנשים שיוצרים איתנו לינקים מזעריים וכאלו שיש לנו איתם קשר יותר טוב והוא לא תמיד חיובי או תורם לנו. בשביל איזון ובריאות אנרגטית שבסופו של דבר תדאג לבריאות פיזית(במידה ואין לכם סרטן או מחלה גנטית כלשהי) אתם צריכים לדאוג לכך שתיהיו נקיים ומוגנים ושהאנרגיה שלכם תזרום בצורה בריאה וללא הפרעות. (בשביל תרגיל זה אני אשתמש שנית בדוגמא שנתתי ב"טיהור אנרגטי" של אותו אור לבן ובוהק שמסמל טיהור) שוב הייתי רוצה להוסיף שלטהר משמע למחוק תכנות קיים, בין אם זה רגש או מטרה כלשהי, ובכך להפוך את אותה אנרגיה לאנרגיה זמינה שניתנת לשימוש מחדש. 3: (בתהליך זה אתם פשוט עושים בצורה מזורזת וישירה את מה שהיה קורה לאנרגיה אחרי שהיא הייתה משתחררת ליקום בתהליך מאוד ארוך ועד שהיא הייתה חוזרת לשולח) בכל אופן, הייתי רוצה שתדמיינו את אותו אור לבן ובוהק מקיף אתכם בצורה מוחלטת. לאחר שסיימתם לדמיין את זה ושיחררתם אנרגיה לאותה מטרה ואתם בטוחים בכך שזה מספיק אנחנו יכולים לעבור לתיכנות(מילולית ובעזרת דמיון מודרך). בשלב זה אתם צריכים לומר לאותה אנרגיה שהיא משמשת כמגן שצריך להשאר במקומו סביבכם ולטהר כל אנרגיה שלילית או מזיקה ולהפוך אותה לאנרגיה חסרת רגש או תכנות שהיא זמינה.(זה בעצם אומר שאתם צריכים לא רק לומר את התוכנית שלכם לאנרגיה אלא היא צריכה גם דוגמא.. במצב כזה תדמיינו ותנסו להרגיש במחשבתכם אנרגיה שלילית או מזיקה בכל דרך שהיא ומה קורה לה כשהיא עוברת במגן שבניתם) הייתי רוצה שתוסיפו גם דבר נוסף לכל הסיפור והוא שהמגן בעצם השתמש באותה אנרגיה זמינה שנוצרה עקב תהליך הטיהור בשביל להמשיך לפעול.(שנית אליכם לדמיין ולא רק לומר את התהליך לאנרגיה שלכם) מה עשיתם בתהליך זה בעצם?! הרבה מאוד אם יורשה לי לציין. לא רק מנעתם מעצמכם חורים בגוף האנרגטי\הילה אלא גם מנעתם עומס יתר על המערכת האנרגטית שלכם ושמרתם על איזון עתידי. לפחות מהחרא האנרגטי היום יומי והיותר רגשי. ניתן לשדרג מגן זה לכל הסיפור של כשפים ודברים בסגנון אך בשלב זה יספיק עניין האנרגיה השלילית הרגשית והמחשבתית. 3: רק בשביל שתראו את השינוי המיידי בהרגשה הכללית שלכם ובחיי היום יום. לא רק זה, אתם גם חוסכים לעצמכם את המטלה של לטעון את אותו מגן כל פעם מכיוון שהוא משתמש באנרגיה ממוחזרת מהפעולה שהוא עושה עם אנרגיה שלילית. מה שאני כן מוכרח לציין הוא שחשוב להזכר ולחשוב על אותו מגן לעיתים תכופות ועל כך שהוא שם ופועל. הבעיה עם אנרגיה היא שבמידה ואין רצון מאחורי אותה מחשבה או רעיון שהבאתם ליקום אז היא לאט לאט מתחילה להתפרק ולהפסיק להתקיים. במידה ואתם כמובן היוצרים שלה. זהו בעצם התרגיל והרעיון הבסיסי למגן אפקטיבי. בהצלחה!

למעלה