ארממ..

Swicca

New member
תרגיל שמלמד ראיית אנרגיה\הילה

ההילה היא בעצם אוסף של כל המחשבות והרגשות שחווינו במהלך היום שמצטברים סביב הגוף האנרגטי בצורת ספירה שכזו שמקיפה אותנו. פעילות אנרגטית מסוגים שונים בדרך כלל גוררת אחריה הילה גדולה יותר מאשר סתם אנשים שחושבים על צבע הלק שלהם או הנעליים החדשות שייקנו לדוגמא(מקרים קיצוניים שבהם אילו הדברים היחידים, זו הכוונה). היא פועלת בתור מסננת לגוף האנרגטי. למשל אנשים שחלשים אנרגטית יותר רגישים לאנרגיה של "דברים" ואנשים שסביבם. פשוט כי הם חוטפים את זה הרבה יותר חזק מאשר אנשים עם הילה מלאה יותר ודחוסה יותר שמשמשת ככרית אויר כביכול, כמו במכונית למשל, או בד מבודד ששומר על הגוף שהחום לא ייברח וקור לא ייכנס. רק לידע כללי. בכל אופן, התרגיל עצמו מלמד אותכם בעצם איך "לראות" או "להסתכל" נכון בשביל לראות הילה ואנרגיה בכללי. (שלא לדבר על ישויות ודברים בסיגנון עם עינכם הפיזיות בלבד) בתרגיל עצמו אתם לא תראו הילה, אלא רק תלמדו איך להביט בדברים ואנשים בשביל לראות את האנרגיה\הילה שלהם. תצטרכו בשביל התרגיל הזה דף נייר. רצוי של מדפסת. חלק וללא כתמים או שטויות רשומות עליו. טוש אדום וטוש כחול. (ניתן לעשות את אותו הדבר במחשב ולהדפיס ד"א.. ) תצטרכו לצייר שני עיגולים יחסית גדולים בכל צד של הדף. אחד כחול ואחד אדום. תשאירו רווח בניהם ובמרכזו של הדף ציירו נקודה שחורה. (לא גדולה במיוחד אבל שתוכלו לראות אותה ממרחק של מטר או שניים לפחות) עכשיו תצטרכו לתלות את הדף איפשהו, על הקיר או על הארון.. רצוי במקום שתוכלו לשבת מולו והדף יהיה בגובה העיניים. עכשיו כל מה שאני מבקש הוא שתביטו בנקודה השחורה שבין שני המעגלים הגדולים למשך 30 שניות. (רצוי לספור בזמן שבוהים ומותר למצמץ אך לא להוריד את מבטכם מאותה נקודה) לאחר שהשלושים שניות עברו הזיזו את מבטכם לצד כלשהו.. אבל רק מעט. האם אתם רואים צבע כלשהו?! בוהק במקום שבו העיגולים היו. מה שתיראו הם בעצם הצבעים האסטרלים של אותם עיגולים שהם הפוכים מהצבע הקיים. לרוב זה ירוק איפה שהמעגל האדום נמצא וכתום איפה שהכחול. בכל אופן, זו לא(!) הילה, זה פשוט תרגיל במסביר לכם קיצר להסתכל על דברים בשביל לראות הילה. זו שיטת ה"הסתכלות" שמלמדת אותכם לצפות בהילות של אנשים אחרים ובאנרגיה. משאירים את המבט בנקודת המרכז של הדבר(או הרקע..) שרוצים לראות את ההילה\אנרגיה שלו, בלי להוריד את המבט מאותה נקודה, מודעים למה שמסביב. כיצד להשתמש בה על אנשים?! זה פשוט מאוד.. כל שעליכם לעשות הוא למצוא נקודת מרכז. עם מדובר באדם מסויים הייתי אומר מצח(בשביל לראות את ההילה שסביב ראשו). בהתחלה היא תופיעה כלבנה.. ולאחר תירגול תוכלו להבדיל בצבעים ובגודל רחב יותר של ההילה(שדרך אגב משתנה מאדם לאדם). ניתן גם להשתמש בשיטה זו על כל יצור חי. (צמח\חיה\חרק) מה שרק תירצו. כיצד ניתן להשתמש בה בכדי לראות אנרגיה? הכל זה אנרגיה. כל עצם חי או דומם ואפילו חלל ריק. תשתמשו בשיטה זו בשביל לראות את האנרגיה של עצמכם אם תרצו(נא להעזר במראה). בחלל ריק למשל.. אפשר לראות שלל זיקוקים ואורות בצבעים שונים. לעיתים גם יצורים משונים(אך זה לא לשלב התחלתי שבו אנו נמצאים ). גם כאן רצוי לא להגזים, כי העיניים יתחילו לכאוב(!). לעשות הפסקות ולהמשיך ביום שאחרי. תרגיל זה ניתן לעשות בכל מקום. ^^ כך שאין צורך לזמן מסויים או תנאים כלשהם. למרות שרצוי לעשותו לא באור יום מלא אלא קצת אחרי כשמחשיך למשל או באורות חשמליים. זה פשוט מקל עליכם(ורקע עם צבע אחיד אם אפשר, לפחות בהתחלה). עם הזמן תרגילו את עינכם לשיטה זו ותוכלו לראות אנרגיה בנוחות רבה הרבה יותר ובפחות ריכוז. בהצלחה!

Swicca

New member
המטוטלת - שאילת שאלות

כמו קלפי הטארוט במידה ומישהו משתמש בהם ועד לדברים שלא צורכים אביזרים פיזיים, כל אלו ועוד הם דברים שמפתחים את הקרבה שלכם לאינטואיציה שלכם. האינטואיציה היא כלי מאוד חשוב במאגיה ובעבודה רוחנית בכלל וזהו גם כן מפתח לשלל יכולות אחרות כמו תיקשור ועבודה רוחנית עם אנשים ודברים שהם מחוץ לגופכם. אני אישית מאוד אוהב את המטוטלת מכיוון שבצורתה הפשוטה ביותר היא מלמדת אותכם כיצד לתכנת את עצמכם, בין היתר את התת מודע, וכיצד לתקשר בצורה אקטיבית עם האינטואיציה שלכם. יש לה הרבה שימושים שאני אפרט עליהם בהמשך, אך בואו נתחיל מהדבר הפשוט ביותר שהוא שאילת שאלות ותפעול המטוטלת שלכם. דרישות: כל דבר קצת כבד שתוכלו לשים בקצה של שרשרת או חוט. (תליון או דברים בסיגנון) רצוי שלהתחלה זה לא יהיה עצם כבד במיוחד והשרשרת תיהיה יחסית קלילה רק בשביל שהתרגיל יעבור בצורה חלקה וללא מאמץ יתר. אם ברצונכם שזו תיהיה אבן המזל שלכם, בכיף. החומרים יכולים להיות כל דבר. הדגש הוא על האנרגיה ועל כל שאר הדברים שלא ממש משנה להם בין אם זו מתכת או חוט תפירה או כל דבר אחר. כך שלמטרת סימבוליזציה אישית תרגישו חופשיים אבל תדעו שהחומר לא יקבע את התוצאות. וכעת לקצת רקע על התרגיל ומידע כללי. אל תשלו את עצמכם לחשוב שהמטוטלת זזה בכוחות עצמה. היא לא! אומנם זה נראה כך מנקודת המבט של זה שמשתמש בה. מה שכן קורה זה שבעזרת התת מודע שלכם היד מזיזה בתנועה מאוד מזערית את המטוטלת שמגיבה לדבריכם והוראותיכם. בשום פנים ואופן אסור לרצות באופן מודע תשובה מסויימת, וזה רק אם ברצונכם שהתשובה תבוא ממקום כנה ולא מהרצון האישי שלכם. אז נא לשאול שאלה ולא לצפות לתשובה מסויימת אלא לחכות שתקבלו אותה מהמטוטלת. הסיבה שאני רושם את זה היא מכיוון שהמטוטלת קודם כל כפופה לרצונכם האישי ולאחר מכן למסרים מהתת מודע. כרגע היא אינה מסוגלת לענות לכם על דבר מלבד עצמכם. זה כולל אנשים אחרים, מזג אוויר ודברים בסיגנון. במידה ואתם מכירים את אותו אדם אך לא בטוחים איזו פעולה לנקוט ביחס אליו את זה אתם יכולים לעומת זאת לשאול ולקבל תשובה רלוונטית. בעתיד תוכלו לקבל תשובות על אחרים ועל כל דבר אחר אך בואו כרגע ניקח כמה צעדי תינוק ונלמד כיצד אנו עובדים עם עצמנו בצורה מוחלטת ואפקטיבית. בואו נעבור לשלב הפיזי של התרגיל לאחר שהכנתם לעצמכם מטוטלת אישית משלכם. הייתי רוצה שתחזיקו בקצה החוט\שרשרת כך שהתליון\העצם הכבד יותר נמצא בתחתית וחופשי לנוע. (רצוי חוט או שרשרת לא ארוכים יתר על המידה בשביל לא להכביד עליכם בשלב זה) עכשיו רק שתדעו אתם פשוט מדברים אל התת מודע שלכם, זה פשוט בשביל לקבוע את חוקי "המשחק" אם תרשו לי. כמו כל דבר אחר במאגיה אתם פשוט מתכנתים את הפעולה של תוכנת המחשב שבא תרצו להשתמש. סילחו לי על המטאפורה המוזרה. ^^ אימרו אל המטוטלת שלכם "כאשר אני מתחיל בשאילת השאלות את תסתובבי בכיוון השעון" זה לדוגמא כמובן, אך אתם מבינים את הרעיון. אינכם חייבים לומר את זה בקול רם כמובן, כי אתם היחידים שצריכים לשמוע את זה. זה פשוט נעשה בשביל שתדעו שאתם במצב זה של שאילת שאלות בזמן העבודה עם המטוטלת ושהיא תגיב בהתאם. כעת סובבו אותה בכיוון שבחרתם בשביל שההוראה תתקבל. פה אנחנו משתמשים בפעולה פיזית במקום הדמיון מכיוון שהדבר שבוא אנו משתמשים הוא עצם פיזי. כאן אתם יכולים לראות את ההקבלה והשימוש הסימלי בשלל עצמים פיזיים וכיצד הם בעצם משפיעים על שלל טקסים ופעולות מאגיות של אנשים. למרות שאני אישית מעדיף לשמור את הפיזי לדברים פיזיים בלבד. עכשיו בקשו מהמטוטלת שלכם להסתובב ואימרו לה שהיא במצב של "שאילת שאלות". וודאו כי היא מסתובבת ותירצו בצורה אקטיבית שתעשה זאת בלי לנסות לסובב אותה בכוח מוגזם בעצמכם. היא בהתחלה תזוז בצורה איטית ובמעגלים קטנים אך תמיד תוכלו להגביר את הקצב עם קצת רצון ודמיון של הפעולה. כעת אתם מוכנים להביע את שאר התכנות של המטוטלת שלכם. יש לכם מצב מוגדר שמוכן לקבל הוראות נוספות בשביל פעולות מסובכות יותר. אימרו למטוטלת שלכם "כאשר את זזה קדימה ואחורה משמע שהתשובה היא חיובית". כמובן בשלב זה לאחר שאמרתם את ההוראה קחו את המטוטלת ונדנדו אותה בצורה הרצוייה שתסמל תשובה חיובית. כעת בקשו ממנה שתענה לכם בחיוב וראו אם ההוראה התקבלה כפי שהתבקשה. עכשיו אתם מוכנים לעשות את אותו הדבר רק בתשובה שלילית. למשל "אנא תזוזי מצד לצד בשלילה, משמע שהתשובה שלילית". חישבו\דברו בצורה ברורה כך שאתם תבינו. כי ההוראות הולכות לתת מודע שלכם ולא של אף אחד אחר. בקשו מהמטוטלת לענות בשלילה וראו אם היא מבצעת כמו שביקשתם ממנה. הפעולה הסופית שלכם היא לומר למטוטלת מתי המצב הזה של שאילת השאלות מסתיים. במידה והמטוטלת שלכם מסתובבת או זזה לכיוון כלשהו אימרו לה שתעצור במקום. פשוט החזיקו אותה באויר במצב של חוסר תזוזה מוחלט. אימרו לה "זה המצב שבוא את נמצאת כאשר סיימתי את שאלותי ואין לי עוד דברים שברצוני לשאול לגביהם". אימרו לה שתתחיל במצב שאילת שאלות ולאחר מכן אימרו לה "תודה" ושסיימתם בשביל לראות אם ההוראה התקבלה בבירור מוחלט ומתבצעת כעוות נפשכם. כעת אתם יכולים לקחת את המטוטלת שלכם ולשאול אותה שלל שאלות על עצמכם. נסו זאת ותראו מה התוצאות שלכם. תרגיל זה מסמל בעצם על כוחו העצום של התת מודע שלכם, שאפילו את היד יזיז לכם בלי שתיהיו מודעים לכך אם רק תבקשו יפה. אותו הדבר ניתן ליישם על שלל דברים בחייכם. המקום שאותו אתם שואלים לעומת זאת ועונה לכם היא האינטואיציה שלכם. שימו לב למורכבות ונסו ליישם שיטה זו גם על דברים אחרים ולאו דווקא בעזרת המטוטלת. זהו בעצם התרגיל, שהוא מאוד פשוט ומהנה. שיהיה לכולכם בהצלחה!

Swicca

New member
תרגיל ב"בהייה מרחוק" או Remote V

אני לא הייתי קורא לזה להפרד מהגוף כמו שהייתי קורא לזה להביט מחוץ לו. התודעה שלכם יכולה לקחת אתכם לכל מקום בעולם אבל בואו נתחיל מהחדר. ^^ אני מבקש שבמהלך התרגיל לא תחשבו כלל על הצורה שלכם או הצורה שאתם הולכים לתפוס במהלך התרגיל. תתרכזו במה שקורה סביבכם. אני מבקש שתתפסו תנוחה שנוחה לכם, תשימו מוזיקה מרגיעה ברקע אם אפשר. תנשמו עמוק ולאט ותוודאו שאיש לא יפריע לכם. עכשיו אנחנו מוכנים להתחיל בחלק הפרקטי של התרגיל. נא לעצום עיניים. תנסו לנשום עוד קצת רק בשביל להרגע. לא לחשוב עדיין על כלום. תגידו לעצמכם אני בחדר שלי ושם תיהיו. כעת פשוט תסתכלו על החדר בראשכם (אתם פשוט מסתכלים עם עיניים רוחניות ולא פיזיות). הייתי רוצה שבשלב זה לא תתרחקו מהגוף עדיין אבל רק תסתכלו סביב. מכיוון שאילו אינן העיניים הפיזיות שלכם, יש מצב שתראו דברים מוזרים ואפילו לא הגיוניים סביב, אך אילו יצורים אחרים שבעיניים פקוחות קשה לראות(אך נגיע גם לזה.. ). נא לא להתמקד ביצורים ובדברים המוזרים, אלא רק בפרטי החדר. כאשר אתם מרגישים שחוויתם מספיק, נא לפקוח עיניים. ^^ זהו התרגיל.. בהצלחה! לאחר שעשיתם את התרגיל לפחות שבוע, פעם ביום, נסו לקחת את מבטכם קצת מחוץ לגוף. טיילו בחלל החדר. כשאתם מרגישים שיש לכם ביטחון רב יותר ותתרגלו לתחושה, צאו לטייל מחוץ לחדר וכן הלאה.

RainBird

New member
תודה רבה על תרומתך הנדיבה. יעלה למאמרי הפורום בקרוב, יטוגלן ויינעץ

למעלה