לא יאה ולא נאה?את מה שנאמר על הגמל
ודבשתו אתה מכיר לא?? גם אתה מאלו שסובלים מרגישות יתר? או שאולי אתה מתיימר להיות סומך הנופלים או אולי צ´ארלי ביטון המופלא משדר לך מסרים ליליים? באם לדעתך שגיתי בניסוח דבריי ונימה מעט תוקפנית או בלתי מתחשבת (לדעתך כמובן) נשקפה לה מתוך הגיגי נפשי יכולת להעיר לי על כך במסר אישי ומובטח לך שהייתי בוחן דבריך בכובד ראש,אך כרגע אני משיב לך באותה הדרך שבחרת אתה,וכעת לענייננו: בזמן עבר לימדו אותי דייגים שבורי אינו אוכל גמברי וסרגוס אינו אוכל בצק,הם התייחסו לעניין זה כאל לחם חוק ואני בתור נער מתלמד לא חשבתי אפילו לרגע להטיל ספק בדבריהם וגם לא ניסיתי להאכיל בורי בגמברי,פשוט קבלתי את הדברים כמו שלימדו אותי והם השתרשו להם עם השנים,כבר חזרתי ואמרתי שצ´יפורה של 700 גרם לא יצא לי מעודי לראות וכמו שנאמר אין טוב ממראה עיניים,מיותר לציין שרוב הצ´יפורות שנמכרות בשווקים אינם מגיעות גם לגודל כזה, אם היה בא אליך דייג והיה אומר לך שהוא תפס לוקוס בכנרת היית מאמין לו?אפילו אם היית רואה תמונה היית חושב שהיא מפוברקת,אז מה בפעם הבאה שתלך לדוג בכנרת אתה תשתמש בפתיון חי ללוקוס? נו באמת,,,,,זה על אותו משקל שאני אנסה לדוג בורי עם גמברי,היכן כל הפעמים שזרקתי על גמברי? מדוע לא עלו אותם דגים שאוכלים בצק או להיפך? אם אני אכתוב מחר שהוצאתי צ´יפורה ענק ולא אראה תמונה,תחשוב לבד כמה יאמינו לי וכמה יאמרו שאני מגזים ומספר סיפורים סתם,אז מה אסור לי כבר לומר שנראה לי שהיא כנראה טועה בהערכת המשקל או שמד המשקל אינו תקין לדעתי,אינני מבין אותך מורה דרך מה גידפתי אותה או ניבלתי את פי??בסך הכל הצעתי לה לרכוש מעט ידע מהחברים כאן, בפעם הראשונה היא אמרה שהיא דייגת חדשה ובפעם השניה היא מצהירה שראתה מספיק דניס,אז מה היא תאמר עכשיו?? שראתה מספיק בכלובים או בשוק ועכשיו היא תתפוס אותם בעצמה,,,,נו באמת היכן ההגיון בכל זה ולמה עניתי לך בכלל,תבדוק טוב את עצמך לפני שתתקן אחרים