ארסים בים

shaharp

New member
קרסים קרסים

חבל מאו שלא קראת את ההודעה שלי טוב אמרתי שאני חדשה באינטרנט אבל דייגת אני 14 שנה אם זה בהתחלה בבריכות שבכל הארץ אחר כך הרבה שנים בבית חנן ונתתי הדרכה לקרפיונים גועל נפש דג ואחר כך הרבה שנים בנמל יפו אני הייתי הדייגת היחידה ואז עברתי לאשדוד ושם אני מבסוטה מפני שאין שם מליון דייגים על 50 מטר אנחנו 5 דייגים קבועים שהולכים עם 2 מכוניות וטוב לנו.לגבי גודל הבורי שתפסתי זה היה מעל קילו וזה שבר לי את השפיץ ואת הציפרה הענקית שהוצאתי היא עדיין במקפיא אין לה פרטנרים לאכילה ולדעתי היא תימסר כמו כל שאר הדגים. והחשוב מכל אמונה חברים אמונה לא באתי לשקר לאף אחד מהאישה הדייגת ביי

rondadon

New member
תיקון 2

גם כחילות, גם מנוריונים, גם תרחונים וכולה...אוכלים בצק שהם קטנים (בערך ה 50 - 150 גרם...). אצלנו תופסים תרחונים קטנים בלי סוף עם בצק

בורי כן אוכל תולעים

אני מודיע לך שאני אישית תפסתי בור 400 גרם עם תולעים - עובדה .

joko7

New member
בכל כלל יש את היוצא ממנו סנטיאגו,

ומזה אנו למדים על הכלל??? האם אתה מוכן להתחייב שכל הבורים שתפגוש יאכלו תולעים??האם בדרך כלל הבורי נוהג לאכול תולעים כדבר שבשגרה??

zoharfi

New member
בכרטיס האישי שלך דווקא מצויין זכר..

וגם בהודעה בפורום צלילה כתבת " אני בן 37 *** ומחפש שותפ/ה לצלילות בסופי שבוע בכל מקום שיש בו מים" בעיות עם הזהות המינית מטופלות בהצלחה במספר קליניקות מצליחות...

seafox

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

בעיקון לראות דייגת זה לא עניין חדש בשבילי. אני לא חושב שאני יכול לספור את הפעמים שאמא שלי יצאה איתי ועם אבא שלי ולפעמים גם בלי אבא שלי לדוג בסירה. את הבת של בעל הסירה יוצאת איתנו לדוג גם כן. עוד דייגת אחרת שבאה איתנו לדוג מספר פעמים, על הנכדה של בעל הסירה שבאה מדי פעם. זה לא כ"כ רחוק הדייגות....ולמעשה ידידה שלי אפילו אמרה לי שהיא רוצה שאני אקח אותה לדוג מתישהו אבל זה גם היה קצת לפני איזה שנתיים...

shaharp

New member
קרסים קרסים

לא האמנתי שאני אעשה כזה בלאגן ןכזה ויכוח תאמינו לי עשיתי בית ספר ובלי להישתחצן ללא מעט דייגים אבל אני תמיד אבל תמיד מוכנה ללמוד עוד ולא חייב תולעים אפשר גם סבידה או שרימפס ושוב פעם התשובה שלי אני עדיין אישה ואני חוזרת ואומרת שהאימייל הוא של בעלי ונכון בעלי צוללן אבל אני דייגת קצת אמונה חבריי ביי

למעלה