ארקיע בשדה דב

vitamin P

New member
ארקיע בשדה דב../images/Emo160.gif

עדיין בתקופת המלווה אז אני ואבא עשינו אימון קטן לתל אביב נקודת היעד: רידינג... לראות מטוסים נוחתים בסוף ראיתי רק 2 נוחתים ואחד ממריא - בכמעט שעה שהיינו שם ממש ממש רציתי לצלם הרקולס אבל לא היה(כנראה רק בימי חול הוא מסיים את הפטרול ב7:30) בכל מקרה.... תהנו (האיכות ירדה משום מה- לא ערכתי את המקור) לחצו כאן

ronenec

New member
כל הכבוד! סרט יפה !!

ועכשיו אנחנו גם יודעים איך קוראים לך...

vitamin P

New member
תודה../images/Emo9.gif

אף פעם לא הסתרתי את השם שלי
כתבתי אותו כמה פעמים פה ואפילו על התמונות שצילמתי בטרמינל 3

vitamin P

New member
כן גם אני תהיתי

יכול להיות שככה הוא נוחת בשדה דוב כי המסלול קצר או לא יודע מה...ובפלייט סימולטור אני לפעמים עושה את זה
יש פה טייסים בטח להם יש אחלה הסבר

vitamin P

New member
אני לא יודע../images/Emo13.gif

הוא הגיע מכיוון מזרח.... שזה הנתיב לאילת שעובר מעל ים המלח אבל יכול להיות שזה נתיב מהצפון גם אין לי מושג מאיפה הוא היה אני יכול לבדוק בערך בלוח הזמנים אם הוא עדיין קיים באתר הוא חצה את הששדה מכיוון מזרח למערב שינה כיוון לדרום הסתובב במאה שמונים מעלות ונחת

מה פתאום, הייתי ליד הדולפינריום...

וראיתי מטוסי ארקיע שמגיעים מעל ההחופים מכיוון הדרום (אילת) וגם טסים לשם באותו מסלול, אולי פונה אחרי זה לים המלם כדי להמשיך לאילת

כשהנחיתה היא מכיוון דרום

זה לא אומר שהמטוס הגיע מדרום, זה רק אומר שהרוח באותו יום היתה צפונית או עם רכיב צפוני, למיטב ידיעתי מטוסי נוסעים שמגיעים מדרום טסים דרך פתח תקוה, חוצים את המסלול בכיוון מערב ופונים דרומה כדי להסתובב ולנחות צפונה, אם הרוח דרומית הם נוחתים בגישה ישירה מצפון.

efi2000

New member
כן ראיתי כמה מטוסים שנחתו מתפון מעל

הים ליד החוף, עשו פרסה שמאלה כדי לנחות במסלול הדרומי.

אני בטוחה שכולכם תהנו לשבת במרפסת

של קניון מול הים,אנחנו רואים את המחזה הזה בערך כל 45 דקות כמובן שקשור ביום ובעונה.וכל פעם זה נחמד מחדש

vitamin P

New member
אין כמו אילת!!!!

באילת רואים את המטוס בגובה כמעט אפסי מכל מקום מרכזי איזה כיף לך
ומדובר במטוס בגודל בינוני ככה שזה ממש אחלה שדה דב זה בסדר צריך לעמוד במקומות מסוימים בקצה הדרומי איפה שכל הנחיתות אם זה היה קרוב לבית שלי הייתי כל יום שם אבל יש בית ספר ויש נסיעה עד לשם אז פעם ב ככה.... ונתב"ג זה יותר בעייתי לעמוד בפיינלים אבל מוצאים את הנקודות היפות
בכביש הגישה לקניון באילת יש אי תנועה קטן כזה עם דשא, אז שכבתי שם במשך איזה חצי שעה בשעות הערב והסכתלתי על מטוסים נוחתים וממריאים פעם הבאה שאני איהיה באילת אני אקדיש לזה יותר זמן
היה ממש כיף רק אנשים נעצו מבטים

מי צריך את הכיכר ליד את יושבת בקניו

בקניון ורק מרימה את היד ונוגעת במטוס.אבל הנחיתה היפה הייתה שהנחיתו פה את הדקוטה.

vitamin P

New member
לא יודע....

המרפסת זה מוזר וחצי סגור ויש עצים או לא יודע מה שקצת חוסמים בגובה הכביש נראה לי הכי טוב אבל את גרה שם את צופה על מטוסים שם יותר ממני בטוח יותר טוב

למעלה