אררג, נחשו מי חולה?

Synthetic mE

New member
אררג, נחשו מי חולה?

נכון, אני
חשבתי שזה לא יגיע אליי אבל טעיתי.. מכירים את הפרסומת המעצבנת הזו מערוץ 6? "מישהו כאן לא היה חכם בשמש!" אאאאני חושבת שאני Guilty as charges.. מממ מה אומר לכם.. אפילו לא ראיתי דריה ביום שבת.. והייתי ערה! Boy, אני חוטאת בכל מקרה.. שתפו אותי, משהו מעניין מתרחש כאן? ניראה שהולך לכם יופי בלעדי.. *מרגישה זנוחה*

אוהבים אותך גיתית../images/Emo70.gif

אני לא יכלה לא להיות חכמה בשמש- אני נשרפת גם בחורף לפעמים ואני צריכה לשים קרם הגנה לבית ספר כי יש לי צבע גוף של נייר. כלום לא חדש חוץ מזה שכולם סיימו בצפר חוץ ממני...

bleeding rose

New member
חחחחחחחחחחחחח

איזה פירסומת שולטת!!! החלמ מירה בכל אופן...אישית אני לא יכולה לתקרב לשמש כי אני סובלת מחוסר פיגמנטציה (האמת היא שאני אפילו די ננית מכל העסק....אני לבנה כמו סיד)

eorion

New member
החלמה מהירה...

ראיתי היום קיוב... סרט נחמד. ראיתי תפרק שבת- לא זוכר... וקניתי את הדיסק החדש של רדיוהד- ואני ממליץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 בי=חלאות

eorion

New member
צ'אט עכשיו!!!

נכון שמשעמם?! כנסו עכשיו לצ'אט ולא רק שתעבירו את הזמן בשיחות משונות- גם תוכלו לצאת מתי שבא לכם. אז קנו את הקולה.

eorion

New member
הצ'אט הכללי של תפוז

חדר- דריה הדור הבא! בבקשה תבואו!!!

Synthetic mE

New member
צריך להחליט על מקום מפגש קבוע

בצ'אט... אצל כולכם עולה צ'אט מצלמות? בואו נאמר שם, בחדר "דריה" ששמור רק לנו (!!)?

E l i a n

New member
אפילו לא 8 בבוקר, ואת ערה?!

ובנושא אחר.. אפשר לשמור לנו חדר בשם "דריה"? נוכל לדבר שם על כל נושא, לא רק על דריה? דריה-דריה-דריה? (ההודעה שהכי קשורה לדריה שיש לי בזמן האחרון..)
אליאן

Led sky

New member
החלמה מהירה

השמש לא מזיזה לי.... אולי בגלל שאמא שלי מכריחה אותי לשים קרם הגנה כל הזמן.... אוי... הדיסק החדש של רדיוהד...... רק אם היה לי כסף נ.ב משהו שם לב אולי לזה שהתכולה של שקיות הצ'יפס קטנות יותר? או שזו רק אני....

E l i a n

New member
תרגישי טוב, גיתית!!!!!!

שלוח לך מהגבעה
ענקי שתקבלי שנתראה. אז את כן צריכה תזכורת מה אותיות חכ"ם בשמ"ש אומרות.. אם הייתי יודעת, הייתי אומרת
זה מזכיר לי שהיה את עיר ערוץ הילדים בבילו סנטר.. אך, הימים הקשים.. גיתיתוש,בלעדייך..אנחנו מדברים על דברים שלא קשורים בכלל! אנחנו צריכים מדריכה! אנחנו צריכים מורת דרך! אנחנו צריכים..אותך!
אמרתי פה דברים בלי קשר,אמרתי פה דברים בלי פשר, וזו לא טעות, דובדבן ולא תות נשארו לי עוד שלושה מבחנים בגרות! אני לא רוצה, אני לא מצליחה, כשאסיים עם הכל תראו אותי בקניון מנקה.. NOT! חחחח...הפסקתי להציק.. כי זה לא היה מצחיק.. אז ביי :=/

Synthetic mE

New member
תודה לכם

אני הספקתי לחזור למוטב, ללמוד לאזרחות, לגשת בעוד חצי שעה, לעבור או שלא (תלוי במצברוח של הבגרות היום) טוף יומטוב!

למעלה