אררר!! למען השם!

Paranoid Eyes

New member
אררר!! למען השם!

תסבירו לי בנים כמה דברים, קבעתי לצאת עם מישהו היום, הוא רצה שניפגש אצלו. אמרתי לא. נפגשנו בשעה מאוחרת ואני לא ניידת, נסעתי לכיוונו.. כמו מסכנה באוטובוס. אבל לא נורא. נפגשנו באמצע הדרך (גם הוא לא היה נייד), שאלתי לאן הולכים.. "אהממ , אני גר לא רחוק מפה." טוב, כמדומני אמרתי שאני לא רוצה לבוא אליו אבל נו החלקתי את העניין.. הרי שום דבר שאני לא רוצה לא יקרה. באנו אליו.. ישבנו דיברנו ובלה בלה בלה... קיצר,אני לא אלאה אתכם בפרטים.. אני רוצה להבין משהו בנים, אם בחורה אצלכם בבית זה אומר אוטומטית שהיא רוצה לשכב איתכם? או שאולי אני התמימה פה? אני האולד פשן? ברור לי שאני מטומטמת שבכלל בסוף הלכתי אליו, אבל עדיין.. מה יש לכם!??!?! מההה קורה לכם שם באופן אוטומטי הבולבול נעמד כי אתם בבית ויש בחורה לידכם?! כולכם ככה? את האמת אבל, אוח!

Cobe Anan

New member
לא יודע..

זה פשוט מרגיש יותר בנוח... בחוץ קצת מפחיד לעשות טעויות, וגם מבחינה לא מינית, הבית מעניק אינטימיות שמרגישה מאד חשובה במהלך פגישה. זה נותן קצת תקווה, אז נו- תזרמי עם זה.. זה לא אומר שאת חייבת לזרום איתו..

Paranoid Eyes

New member
קובי,

אינטימיות ונוחות סבבה, אבל אני לא מבינה למה זה אומר ישר סקס! מין הסתם אני אזרום עם מה שבא לי, אבל אתם פשוט חסרי תקנה!

Paranoid Eyes

New member
קובי,

זו הייתה הכנסת מילים למקלדת שלי? למרות ש..אם חושבים על זה.. זה משתמע רק לכיוון אחד.. טוב, זו הייתה הזמנה לדייט, כשאני אתאושש :)

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo6.gifדיייייייייייי

את לא רצינית! אז כשאת ליד מיטה את אוטומטית מקבלת ויברציות של חירמון?

ChilD SouL

New member
הגברים...

אנחנו הנשים לא חרמניות. מה, את לא יודעת את זה

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo123.gif

אנחנו א-מיניות.. פחחחח נו ברצינות... מביאים לי ת'סעיף!!!

pain is MY love

New member
לא הבנתי..

אז שכבתם או לא שכבתם?!?! הוא ניסה? הפעיל עלייך לחץ? משהו?... כי אם לא היה כלום אני לא מבינה על מה את מתלוננת ואם כן היה משהו אני משערת שזה היה מרצון... אולי זאת באמת הייתה הכוונה ההתחלתית שלו אבל מה הבעיה פה?!

Paranoid Eyes

New member
טוב,

התלונה היא לא ספציפית אליו אלא לכלל הבחורים. הוא מין הסתם לא הראשון שחושב שאם יש אצלו בחורה אז זה אומר שהיא "מצהירה כוונות". השאלה שלי הייתה למה זה ככה? למה אי אפשר לחשוב בתמימות לפעמים:/

נועם m

New member
מוסיפה:

למה אי אפשר לבוא אל מישהו הביתה בלי שהוא יחשוב שזה אומר ש"את רוצה אותו כאן ועכשיו".

למעלה