אררר!! למען השם!

pain is MY love

New member
אני אגיד לך למה

כי אם הוא אומר שהוא רוצה להביא אותך אליו הביתה ועוד בפגישה ראשונה ועוד בשעה מאוחרת הוא חושב שזה די ברור מה הכוונות שלו... ואם הסכמת זה אומר שיש לך כוונות דומות... הגיוני, לא?...

Paranoid Eyes

New member
א. לא פגישה ראשונה

אבל יחסית התחלה. ב. את לא עונה לי על השאלה.. זה שהוא חשב מה שהוא חשב זה ברור . והוא לא היחיד, ממש לא. אני פשוט שואלת מה בדיוק גורם להם לחשוב שאם בחורה אצלהם בבית זה אומר שהיא רוצה לשכב איתם? וזה לא משנה בכלל מה השעה, סקס עושים בכל שעה ביום. כנראה שלא תהיה תשובה, אני לא יודעת מה איתך, אבל כשאני הזמנתי בחור אליי הביתה יחסית בתחילת הקשר (וזה קרה פעמיים), לא היו לי מחשבות של סקס בראש, ולא כיוונתי לזה בכלל. רציתי להנות מחברתו, סה טו! וזה מה שהיה, אז למה אצל גברים זה אחרת :/ אז אני התמימה פה כנראה.

pain is MY love

New member
כי את בחורה

והוא גבר! גבר תמיד יחפש איך לזיין.. לא משנה מה תגידי. אבל מה... קצת יותר קשה לזיין במסעדה או בית קולנוע או בית קפה.. כשיש בית וחדר ומיטה ופרטיות הרבה יותר קל להגיע לזה...

מיטללל

New member
זה מובן מאליו

שיותר נוח/קל ליזום דברים ב"מגרש הפרטי" שלנו... יכול להיות שבנים מסוימים (או כולם) רואים הגעה לבית שלהם כ"הצהרת כוונות" או לפחות כ"יש מצב"... אבל אני לא מבינה למה כל כך התעצבנת?:) הוא ניסה לזרום. את עצרת(?) הוא לחץ עליך? מה? המפגישה לא המשיכה להתגלגל?..

Paranoid Eyes

New member
אההממ

לא התעצבנתי, פשוט לא אהבתי את הקטע הזה, זה כבר משעמם.. ונמאס:) והאמת שמאותו רגע שעצרתי הייתה רק מבוכה ואני הלכתי הביתה.

Piren

New member
לא מבין על מה כל התלונה

מה הקשר לבית? מה הקשר לעולם בכלל? מה נראה לך שבגלל שבאת אליו אז הוא התחיל לחשוב על סקס? נשמע לי כמו מחשבות שלך, לא שלו. גם אם הייתם הולכים לללונה פארק ויושבים על הכוסות תה, עדיין היינו חושבים שאתן רוצות לזיין אותנו. אין שום קשר למיקום, מדובר פה רק על נוחות. ועצם זה שאת מסכימה לבוא לבן אדם בלילה, אל הבית שלו, נותן לו את הזכות לחשוב שיש יותר סיכוי שתזדייני איתו, רק בגלל הנוחות של המיקום. האשמה בזה שאנחנו מצפים לסקס - בנו. האשמה בזה שהוא ציפה ליותר סיכוי בגלל שבאת אליו - היא בך. (סתם דוגמא - נגיד אם היית לוקחת אותו הביתה לפגוש את ההורים ואת המשפחה, הוא היה מניח שאת רוצה קשר עמוק יותר.. האם זה נכון בהכרח? לא, אבל זה בהחלט תורם להסקת מסקנות הזו)

Paranoid Eyes

New member
חח

שכחת כנראה שציינתי כבר שלא הייתי צריכה לבוא אליו מלכתחילה ושזו טעות שלי, אז כן אולי בגלל שבסוף באתי אליו, אז הוא ציפה למשהו. וכן, אם הייתי מכירה לו את המשפחה וההורים שלי, זה אומר בפירוש שאני רוצה קשר עמוק, או שנדמה לך שאני מכניסה כל אחד הביתה? אבל זה נכון לגבי בלבד, אני לא יודעת מה עם שאר הבנות. אין ספק שלא הייתי צריכה לבוא אליו, כי באמת לא תיארתי לעצמי, ומעבר לזה שבאתי אליו, לא שידרתי לו שום דבר שמתקרב בכלל שיגרום לו לחשוב אולי, וכו..אפילו לא נגעתי בו. הריחוק שלי בהחלט הורגש, בגלל זה גם קמתי והלכתי. אני לא אלאה בפניך את עברי המיני, אבל מה שבטוח אילו היית יודע היית מגיב אחרת

Piren

New member
ענית לעצמך על השאלה

לך ברור שאם את מזמינה את ההורים, אז זה ככה וככה... לבנים "ברור" שאם את באה אליו הביתה, יש מצב לסקס
אין פה לדבר על "מעבר לזה שבאת אליו", באת, וזה מבחינתו מפרש כהתקדמות לעבר סקס. פעם הבאה, במקום להיות תמימה, ואחר כך להתלונן על הגבר שלא הבין אותך, תבהירי מראש "אני באה אליך, אבל אין לי שום כוונה לעשות אף סוג של אקט מיני איתך", ולדעתי, מהר מאוד ההזמנות לבתים יעלמו
העבר המיני שלך אגב, אם הוא "פורה", בהנחה כמובן שהוא יודע עליו, שוב רק תורם למסקנה שלו שאת תתני לו
הוא אינו אומר דבר וכלל על מה שאת באמת תעשי, אבל הוא משמש כסטסטיסטיקה

Paranoid Eyes

New member
:)

"לבנים "ברור" שאם את באה אליו הביתה, יש מצב לסקס " וזה בדיוק מה שעצוב. חוצמזה, הוא לא יודע שום דבר על העבר המיני, אילו היה יודע.. עוד יותר הייתי מתעצבנת:) אבל זה לא משנה. חוצמזה, "תבהירי מראש "אני באה אליך, אבל אין לי שום כוונה לעשות אף סוג של אקט מיני איתך" המשפט הזה קצת יומרני אבל מה שלא יהיה, אני לא אעשה את הטעות הזו שוב.

Piren

New member
נו, את צריכה לבחור משהו ../images/Emo13.gif

אין שום דבר עצוב בזה, אחרת יש מספיק דברים עצובים בדרך המחשבה של כולם, כולל נשים
ולבחור - או שתתני לאנשים להמשיך לחשוב מה שהם רוצים, בהתבססות על החיים שלהם והידע שלהם, ואז להתלונן בפורומים אחרי זה כי הם עשו משהו שאת לא מסכימה איתו. או שתגידי מראש, מה את חושבת, בשביל שהם לא יצטרכו לנחש

Paranoid Eyes

New member
רגע

זה הפריע לך שבאתי לפה בשביל להבין איך עובד הראש שלכם? אם כן, אני ממש ממש מתנצלת מעומק ליבי הקטן.
פשוט ממנו לא בא לשמוע, או לראות.

Paranoid Eyes

New member
היה נראה לי שהתלוננת

על מה שכתבתי, שהפריע לך ז"א שאני באה לפה "לבכות". חוצמזה, נו תחייך קצת!

Piren

New member
הממ לא...

התכוונתי שאם את בוחרת לא להגיד מה את חושבת, ונותנת לאנשים לנחש בעצמם מה שאת מתכוונת, תתרגלי לחזור לפורום להתלונן על מה שהם יעשו
והנה, סמיילים
חחח

בואי אני יגיד לך...

את רוצה תשובה... הוא ניסה בגלל.. שאת בטח נראית לא רע.. ואת אצלו בבית.. כאילו.. הוא ניסה להוציא זיון.. מקסימום יצא מקסימום לא.. זה כל הקטע.. גם אם אני יחשוב שאת לא רוצה לשכב איתי.. הייתי מנסה.. אולי טיפה לחמם את המתח המיני בשביל שאולי אולי כן יהיה משהו.. הרי במקרה הגרוע לא יהיה.. אז לא נורא.. וחוץ מזה.. זה כן .. נו את כבר אצלו בבית.. ליד המיטה.. למה שלא ננסה להוציא משהו.. כל זה כמובן בתנאי שהבחור לא לקח אותך באופן רציני.. כי אם כן אז הוא לא ינסה.. אלא אם את.. ממש..

Paranoid Eyes

New member
סבבה הבנתי את הקטע הזה

לא הייתי צריכה לבוא אליו פשוט.. ורגע.. אלא אם אני ממש מה?

כמה מוכררררררררר....

זה כבר הפך לכלל: לא לבוא לבחורים הביתה!! (בהתחלה....)
למרות שבכל מקום אפשר לנסות כמו שכבר אמרו פה.. אבל בבית זה סיוט

למעלה