ארר..ניסיתי לנצל"ש אבל זה לא קפץ...

Lotus floweR

New member
ארר..ניסיתי לנצל"ש אבל זה לא קפץ...

אז יש לי בעיה: כשאני מנסה לסובב את הציור הנ"ל: (שאשמח לקבל עליו תגובות...ארר..) אז רק הציור מסתובב והמסגרת נשארת..ואז כל בציור נמעך בתוך שטח קטן ואין לי פוטושופ. מה עושים?

ailag

New member
לא עובד

לא רואים את התמונה.. תשלחי לי? (אחרים רואים אז אין טעם להעלות שוב) פתרון פשוט לבעיות סיבוב שברור שהן בעיות פשוטות שסתם מסתבכות : הציור שלך למשל 800x600 ואת רוצה לסובב? נחתך נמעך? תשני את גודל הבד ל 800x800 ותסובבי. אפילו שיש לזה פתרון חכם, זה פתרון מהיר.

ailag

New member
הנה

נראה לי שמה שטומב ריידר שלח זהה.. באיזו תוכנה את משתמשת?

HackMachine

New member
זה אותו ציור ש-

TombRaider העלה? .. כי אני רואה רק את שלו.. אם כן אז יפה מאוד! רק הבעיה שאני רואה היא בהבעת פנים.. יותר מדי מתה לדעתי האישית.. עוד משהו, שהיד נראית לא טבעית. היא מושיטה אותה קדימה יותר מדי. (אני מניח שרצית להציג אותה - כמניחה את היד על משהו).. היד צריכה להיות קצת מקופלת, זה מצב יותר טבעי לגוף שלנו להיות קצת כפוף בכל מיני מקומות יותר מאשר להיות כל כך קשיח.

Lotus floweR

New member
זה לא אותו הציור...

וול..זה כן, אבל לא בדיוק. כי הציור נמעך כשמסובבים. וגליה, נראה לי, גם הציור שלך נמעך...ארררג...יש פה משו מסריח!!! אני מריחה קונספירציה!!!!!

HackMachine

New member
מה זה משנה..

ההערות עדיין קיימות

ailag

New member
לא מעוך

אולי הבעיה במחשב שלך.. תגדירי מעוך? ומה המידות של הציור המקורי שלך? (אם את לא יודעת איך לבדוק, תגידי באיזו תוכנה את משתמשת)

*GormE*

New member
אם את בחרת את הציור לפני שסובבת

אז אולי מה שאת מסובבת זה השטח הנבחר ובגלל זה זה מתעוות. תנסי קודם לעשות marge all או משהו זה אם באמת יש לך את התוכנה המעפנה שלי (אני נפטרת ממנה מחר, תודה!)

Lotus floweR

New member
אף אחד מהם.והנה שני ציורים חדשים...

ואותם פשוט סרקתי נכון. ארר...שניהם באותו הסגנון..אני בשוונג.

למעלה