ארר..ניסיתי לנצל"ש אבל זה לא קפץ...

Lotus floweR

New member
אני בגליל!!!!! עוד ציורים!

עוד שני ציורים... הנה מן..אררר..מכשפה כזאתי. אבל תץשימו לב, אם תשימו שתי אצבעות על החצי הימני של הפרצוף שלה היא נראת מזה תמימה...

Lotus floweR

New member
וזוכרים את דראקו? הוא גדל ב6 שנים..

גירסא של דראקו מאלפוי בן 21, שולת לא?^_^

chatenoire

New member
דראקו

ראיתי את הסרט השני, ודראקו עדיין לא עשה לי כלום, למרות שממש השתדלתי להבין אתכם, דראקו-פריקים; אבא שלו היווה גורם משיכה הרבה יותר גדול, אם כבר. בקשר לציור - לא רע. התרשמתי במיוחד מהפנים ומההבעה: קול, סלייטלי מזלזל ונאה למדי. השיער עובד טוב כמגדיר אופי, אבל אני לא בטוחה שזה האופי של דראקו. הגוף נראה קצת מעוות בגלל היד הארוכה יתר על המידה שמסתיימת בכף יד קטנה. קיפול של איברים תמיד מקשה על הדיוק הפרופורציונלי, ובמקרים מסוימים כדאי אפילו למדוד במדויק - המרפק צריך להגיע בערך לאזור המותן כאשר היד ישרה. הקפלים במקומות מסוימים לא רעים ובאחרים זקוקים קצת לשיפור - שוב: מומלץ לצלם או לצייר מדוגמן חי עד שלומדים את העקרונות.

row

New member
מישהו חייב להסביר לי מי זה

כבר שנים מדברים עליו בלי הפסקה בפורום הזה ורק לי אין פשוט שמץ של עשירית המושג מי זה? חברה אדם חסר השכלה זקוק לעזרתכם, לא תעזרו לו?

chatenoire

New member
ברשותך

צביעה מהירה כדי לשמור על שרירי הפוטושופ שלי פעילים.

ailag

New member
המממממ

אולי הצביעה תתן לך פטור ממטבחים ורס"ר? (אין לי מה להגיד על הצביעה עצמה. והציור. פשוט יצאו טוב. למרות שהעינים קצת מוזרות..)

¥EleVatioN¥

New member
מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

גם הציור וגם הצביעה אהבתי ביותר

Lotus floweR

New member
מממ...מעניין. מודל חי.

לא חשבתי על לצייר קפלים ממודל חי. תודה בכל מקרה, התגעגעתי לתגובת האביב המפורטת שלך...

למעלה