אשה ... ממה היא מורכבת ?

אשה ... ממה היא מורכבת ?

שיחה עם אלוק-ים...
ביום שאלוהים ברא את הא שה הופיע מלאך ושאל: ‏מדוע אתה משקיע כל כך הרבה זמן ביצירה זו ‏? ואלוהים אמר: ‏האם ראית את המפרט שתכננתי לה ‏? היא מורכבת מיותר ממאתיים חלקים בעלי יכולת לתפקד על דיאט קוקה קולה וקמצוץ מזון בלבד, בעלת זרוע שיכולה להחזיק ארבעה ילדים בו זמנית ובעלת נשיקה שיכולה לרפא מברך חבולה ועד לב שבור, ואת כל מה שהיא עושה, תוכל לבצע בשתי ידיים בלבד . ‏המלאך נדהם מהתשובה. ‏רק שתי ידיים? ‏בחיים לא! ‏וזה רק הסטנדרט הרגיל? ‏זה יותר מדי עבודה בשביל יום אחד! ‏חכה למחר כדי לסיים ! ‏לא, אני לא, אמר אלוהים. אני קרוב לסיום היצירה הזו, שקרובה כל כך ללבי. כבר עכשיו, עוד לפני שהיא גמורה, היא מרפאה את עצמה כשהיא חולה, ויכולה לעבוד 18 שעות ביממה . ‏המלאך התקרב ונגע באשה: ‏אבל עשית אותה כל כך רכה. היא רכה, הסכים אלוהים, אבל גם קשוחה. אין לך מושג מה היא מסוגלת לבצע ומול אילו קשיים היא יכולה להתמודד . ‏האם תהיה מסוגלת לחשוב? שאל המלאך . ‏לא רק שתוכל לחשוב, אמר אלוהים, היא תוכל אף לחשוב בהגיון, ולהתווכח. ‏המלאך נגע בלחי האשה. אופס, יש פה דפקט, אמרתי לך שאתה מנסה להכניס יותר מדי בדגם הזה . ‏זה לא דפקט, אמר אלוהים, זו דמעה. בשביל מה דמעה, שאל המלאך ואלוהים אמר, הדמעה היא דרכה להביע שמחה, צער, כאב, אכזבה, אהבה, בדידות . ‏המלאך התרשם. חשבת על כל דבר! ‏אשה היא דבר מדהים באמת! אכן כך ! ‏יש נשים בכל הגדלים, בכל הצבעים ובכל הגזרות אבל לכולן אותן תכונות : ‏לנשים יש כח ועוצמה אינסופיים , ‏הן סובלות קשיים אבל מסוגלות לחוש אהבה ואושר. ‏הן מחייכות ! כשהן רוצות לצרוח. ‏הן שרות כשהן רוצות לבכות, ‏הן צוחקות כשהן עצבניות, ‏הן נלחמות עבור דבר שהן מאמינות בו . ‏הן מתקוממות כנגד חוסר צדק. הן לא מקבלות "לא" כתשובה, ‏כשהן מאמינות שיש פתרון טוב יותר. ‏הן אוהבות אהבה שאינה תלויה בדבר. ‏הן בוכות כשהילדים שלהן מצליחים ומעודדות חברים בכשלון. ‏הן מוצאות חוזק גם כאשר נראה להן שהן מתפרקות . ‏הן יודעות שחיבוק ונשיקה מרפאים הכל. ‏לב של אשה הוא מה שממשיך להניע את העולם. ‏ובכל מקרה, ‏אם באשה אכן יש פגם, זאת העובדה שהיא שוכחת כמה שהיא שווה
עכשיו תגידו מה אנחנו רוצות שאתם יודעים איך אנחנו בנויות.. *כן,גם זה עובר במייל הרבה בזמן האחרון ובכלל והחלטתי לשתף את כל האומה

Vdrums

New member
וזה גם עבר בפורום הזה כבר...

ועדיין אנחנו לא נדע מה אתן רוצות... כי זה לא דפוס אחיד.

הכי גבר

New member
נו באמת..!

אין אישה שיכולה לאהוב אהבה בלי שהיא תלוייה לא רק בדבר אלה בהרבה דברים... וחוץ מזה כל היצירה המפוארת והססגונית שתארת זה כולה צלע אחד מצלעותינו אנו הגברים...אז זה רק מחמיא לנו כי לכי תדעי מה עוד אפשר לייצר משאר הצלעות שנשארו לנו

הכי גבר, יש לך טעות ענק!

יש נשים, שלא רק יכולות לאהוב אהבה שאינה תלוייה בדבר, אלא יכולות הרבה הרבה מעבר, ואם אתה לא נתקלת בנשים מהסוג הזה, אז אתה גם לא יודע מה פירוש "אישה בשלה".

הכי גבר

New member
רק גברים מתאבדים

עוד לא שמעתי בחיים שלי שאישה התאבדה מאהבה נכזבת לא שאני ממליץ להתאבד..אבל אהבה של נשים זה אהבה בע"מ... והגברים המסכנים התמימים הם באמת מתאהבים ונקשרים ונזרקים ואחרי זה מתאבדים וכל זה בשם האהבה.. ויגידו שהוא היה חלש באופי ויעברו הלאה... לפי דעתי זה הדבר הכי רומנטי שגבר יכול לעשות אבל עוד הפעם אני לא ממליץ לאף אחד...אני רק מראה מי נקשר למי ומי מאבד תשליטה על עצמו בגלל האהבה..

תתעורר ותקרא...

שהאישה הזו (אני) ניסתה להתאבד 7 פעמים, בגלל אהבה נכזבת. בחלק מהפעמים הגעתי לבית-חולים, וזו הייתה אהבה אחת, וזו תשאר אהבה אחת, למרות שאין סיכוי לממש.

הכי גבר

New member
באמת

צר לי לשמוע שאת עברת מקרה כזה מותק... ואני מתנצל כי לא ידעתי ולא תיארתי לעצמי... אני פשוט אף פעם לא שמעתי על מקרה כזה... בכל אופן אף אחד לא שווה שתשרטי את עצמך בשבילו... אני בתור גבר יודע שקשה להשלים עם אובדן של אישה... אבל אם איבדת גבר אז בטח הגבר הבא שתפגשי יהיה מקסים יותר... אז תתעודדי נשמה טובה..

עזוב...

יש המון גברים מקסימים, שפשוט לא עושים לי כלום...! לא צוחקת, איתם זה לא יותר מאשר טיזינג, ואני לא אוהבת לפגוע באנשים, אז אני פשוט נמנעת מחברה בה יש גברים כאלה, שאני עלולה לפגוע בהם, כי עם כל אדם אני הכי טבעית והכי זורמת... וכשגבר מבין את הקטע הנשי, כהתעסקות איתו, זה פשוט לא נעים.

הכי גבר

New member
מה לא נעים?

אם הבנתי נכון את דברייך...אז את אומרת שלא נעים לך להתעסק עם גבר שמבין את הקטע הנשי

כנראה ש...

המלאך הזה של אלוהים, כל הזמן בא לבדוק איך עובדת היצירה המושלמת הזו, המכונה אישה, כל הזמן בוחן אותנו... הוא בטח צוחק לעצמו: "נראה איך תעמדי במכה הבאה... נראה איך תתמודדי עם זה..." נמאס לי להיות שק-האיגרוף שלו.

הכי גבר

New member
מישהו מכה אותך?

אם מישהו מכה אותך תגידי לי ואני אשבור לו את הידיים

כן, שפעת...!

הגרון שלי כואב, אני מנסה לדבר, לא יוצא כלום, כשאני צועקת, יוצאת לחישה מסכנה... כל הזמן קר לי, לא משנה מה התנאים בשטח... אי-אפשר לאכול שום דבר מוצק, וכבר נמאס לי מכל המעדנים, האשל והכו'... אני לא רגילה לדברים האלה, אני אקטיבית, אז זה די מתסכל אותי להיות ככה חולה.

הכי גבר

New member
במקרה אני גם רופא טבעי

אומנם אני לא יכול לשבור את הידיים של השפעת כי אין לו ידיים אבל אני יכול להציע לך תרופת פלא לגרון...אני לומד עצמאי רפואה אלטרנטיבית... אז תסחטי לך לימון ותשתי כוס מיץ לימון ומדי פעם תגרגרי בגרון ואני נשבע שזה יעזור אם לא יחסל בכלל את השפעת

למעלה