אשה ... ממה היא מורכבת ?

אני עוסקת ברפואה טבעית בעצמי...

רפואת הרמב"ם, תרופות סבתא וכו'... ואני יודעת, אבל מה לעשות כששפעת מסתבכת והופכת לדלקת חריפה בדרכי-הנשימה? - קוראים לזה חמוציות, או קרנבריס, בתוספת עם לימון, דבש ואניס לא אלכוהולי... או אפשרות אחרת... בצל חתוך גס, עליו שופכים 2 כפות דבש, מחכים שעתיים, מסננים את המיץ שנוצר לתוך כלי ושותים אותו, בכל שעה כפית. רוצה עוד רעיונות

הכי גבר

New member
יפה מאוד

גם אני למדתי רמב"ם וקבלה ורפואה טבעית ...אבל בלי לערבב כל מיני חומרים פשוט כוס מיץ לימון כבר מביא הקלה מיידית לגרון.. דרך אגב אני בלי עיין הרע לא יודע מה זה שפעת וממש לא יודע מה מרגישים בשפעת ומערכת החיסונית חזקה מאוד..כי אני בתור אחד שנמצא כל לילה בחוץ בקור בגשם בסערות בסופות אף לא חליתי בשום דבר ברוך השם ומנגד אני רואה שכולם חולים גם אלה שלא יוצאים מהבית...אז זה קשור בתזונה כי אני מקפיד על זה מאוד

זה לא קשור רק בתזונה...

ברוב המקרים, אני מסכימה איתך, אבל יש גם פרמטרים, שאין להם קשר לתזונה עצמה.

הכי גבר

New member
תזונה מסויימת מחזקת

כאילו התכוונתי שתזונה מסויימת מחזקת ומחסנת את מערכת החיסונית...וזה עולה פי אלף מהחיסון נגד שפעת שמקבלים הקשישים בקופת חולים...אני נשבע לך שאני לא יודע מה זאת שפעת בלי עין הרע... ואני יודע בדיוק איזה מאכלים ספיצפיים מחזקים אותי

הכי גבר

New member
יפה מאוד

גם אני למדתי רמב"ם וקבלה ורפואה טבעית ...אבל בלי לערבב כל מיני חומרים פשוט כוס מיץ לימון כבר מביא הקלה מיידית לגרון.. דרך אגב אני בלי עיין הרע לא יודע מה זה שפעת וממש לא יודע מה מרגישים בשפעת ומערכת החיסונית חזקה מאוד..כי אני בתור אחד שנמצא כל לילה בחוץ בקור בגשם בסערות בסופות אף לא חליתי בשום דבר ברוך השם ומנגד אני רואה שכולם חולים גם אלה שלא יוצאים מהבית...אז זה קשור בתזונה כי אני מקפיד על זה מאוד

הכי גבר

New member
במקרה אני גם רופא טבעי

אומנם אני לא יכול לשבור את הידיים של השפעת כי אין לו ידיים אבל אני יכול להציע לך תרופת פלא לגרון...אני לומד עצמאי רפואה אלטרנטיבית... אז תסחטי לך לימון ותשתי כוס מיץ לימון ומדי פעם תגרגרי בגרון ואני נשבע שזה יעזור אם לא יחסל בכלל את השפעת

תרגישי טוב ../images/Emo184.gif../images/Emo101.gif

קודם כל החלמה מהירה, שפעת זו אחת המחלות היותר מעצבנות. מה שכן, כשהקול נחלש בצורה כזו הוא מאוד סקסי

החלמה מהירה, חיפושית

תבדקי בהודעה בה כתבתי, שגם אני עוסקת ברפואה טבעית, יש שם שני טיפים, שיכולים לעזור, הראשון מעולה לחיזוק הגוף, והשני זה סירופ מעולה לגרון כואב.

תודה, ילדת כוכבים ../images/Emo13.gif

אבל מה קורה, כשצריך להתאמץ כדי להוציא לחישה מסכנה, שבקושי שומעים? תאמיני לי, שאין בזה כלום סקסי, ותודה לאל, הקול שלי סקסי גם בלי להיות חולה.

Sefy

New member
וגבר הוא רובוט חסר רגישות וחשיבות ?

אני מצטער, אבל אני למשל מאד מעריך נשים ומכבד אותן, אבל זה כבר מוגזם כל ה Self Glory הזה שאתן עושות לעצמכן, כאילו ולגברים אין שום מקום של כבוד בעולם הזה. למה ? גברים אין בהם את כל מה שיש בנשים ? זה שאנחנו לא דומים בצורת התנהגות, לא אומר שאין בנו את אותם הדברים. כן, המון גברים גם שוכחים כמה הם שווים ויש המון פגמים בנשים וגם בגברים כי אף אחד לא מושלם. זה מה שעושה אותנו מושלמים, החסרונות שלנו ואיך שכל הזמן אנחנו מנסים להשתנות ולשפר את עצמנו כדי שיהיה טוב יותר. אז עם כל הכבוד ל Self Glory שאתן עושות לעצמכן כל הזמן, אני חושב שהאגו מתחיל לא להיות במקום הנכון שלו. הרי יותר מידי מכל דבר זה מוגזם. במקום לנסות להראות כמה שאתן מעל הגברים וכמה שהגברים לא שווים כלום (כן אני יודע שלא רמזת על זה) אולי תראו כמה שאנחנו שווים וכל אחד מאיתנו זה פשוט חלק חשוב ביקום הזה. במקום להלחם על שיוויון זכויות, נלחמות על הכל מלבד זה. זה כבר לא שיוויון, רובכן הפכו את המצב לכמעט בלתי נסבל.

Vdrums

New member
עזוב כל הקטע הזה שהיא הביאה

בטח נכתב ע"י מישהי מתוסכלת או משועממת, כמו כל אלה שמפיצים את המיילים האלה והמצגות על תובנות החיים ועל שנינויותיו של הדלאי למה...

דוVשה

New member
יא ספי

"זה מה שעושה אותנו מושלמים, החסרונות שלנו ואיך שכל הזמן אנחנו מנסים להשתנות ולשפר את עצמנו כדי שיהיה טוב יותר" אהבתי מאוד את המילים האלו =]

לא נסחפת טיפיטיפטיפונת?

זה קטע נחמד זה הכל. מישהו אמר פה משהו נגד גברים? ואם תסתכל למעלה, תראה את שם הפורום ותבין שטיבעי שנדבר פה על נשים. מותר לפעמים להיות קלילים ושמישהו יסביר לי את המשפט - אף אחד לא מושלם וזה מה שעושה אותנו מושלמים....

Sefy

New member
כשרואים את הניפוח אגו הזה כל הזמן

ובכל מקום, זה כבר מתחיל להמאס, כל הקטעים האלה מתייחסים לאשה כדבר הכי חשוב ביקום והגבר הוא נקניקיה הודית חסרת חשיבות. וזה שזה פורום מה נשים רוצות, זה כביכול גברים שואלים, כי אני מניח שאתן פחות או יותר כבר צריכות לדעת את זה
ולהסביר לך את המשפט: העובדה שיש בנו חסרונות, זה מה שעושה אותנו מושלמים כי אם היינו ללא חסרונות, אז היינו גם יותר כמו מכונות ולא בני-אדם, אבל העובדה שיש בנו חסרונות ואנחנו מודעים להם וכל הזמן מנסים לשפר את עצמנו זה מה שהופך אותנו למושלמים.

כמה דברים

קודם כל לגבי המשפט הוא סתירה לוגית מטורפת! חוסר השלמות עושה אותנו בני אדם (לא מושלמים). ודבר אחרון אין לי שמץ של מושג מה אני רוצה אז אתה מצפה ממני לדעת מה כל הנשים רוצות

Sefy

New member
מה ? את לא יודעת הכל ? ../images/Emo12.gif

ולא שמעת על הסדר באי סדר ? (תאוריית כאוס כמדומני
) ודווקא זה שאנחנו לא מושלמים עושה אותנו מושלמים לחלוטין, הרי גוף האדם לבדו זה המכונה אחת המורכבות ביותר שיש. או שזה רק האגו של האדם שגורם לו לחשוב ככה
ומה זאת אומרת את לא יודעת מה את רוצה ?
אני תמיד חשבתי שנשים יודעות הכל!
באף את יודעת שאני אוהב להציק לך ? את כזו מתוקונת!

למעלה