אשכול הברכות

אשכול הברכות

אוקיי אני ורועי החלטנו לפתוח אשכול שתרשמו כאן את הברכות ליעל ונכין חוברת שרועי יעצב את העמוד הראשון. את הברכות תרשמו כאן כתגובה עד יום ראשון
מעבר לזה צריך לחשוב איזה מתנה מביאים מלבד הברכות ואיך לרעיונות או הצעות שלחו לי הודעה פרטית
סופ"ש נפלא לכולם

rhilf

New member
אז קידמה לעבודה חברים

נכון שנראה שיש זמן אבל אין הזמן רץ אז קדימה לעבודה.

תיכנסו בבקשה כולם ../images/Emo70.gif

אז תראו, קודם כל זה רעיון ממש טוב ואני רשמתי גם ברכה מכל הפורום תגידו לי אם זה מוצא חן בעינייכם. והרעיון למתנה אז אני רציתי להכין לה סרטון מכל התקופות אבל יש בעיה שאין לי מספיק סרטונים אז צריך לחשוב על מתנה אחרת למרות שזאת המתנה הכי יפה שיכולה להיות. הברכה בהודעה הבאה.

כנסו כולם!

סרטון זה רעיון יפה בתוספת לברכות, אנחנו נעשה מין קלסר או משהו עם כל הברכות לא כל אחד בנפרד. אבל אני חשבתי על מתנה מעבר למה שאנחנו מכינים הכוונה לפרחים או עוגה זה בכל זאת יום הולדת. עדיין הכי חשוב זה לחשוב איך נותנים לה ומתי כדי שנדע להתארגן ואז נחשוב הלאה. כל רעיון שיש לכם לגבי מתנה או איך למסור לה אליי לפרטי, ברכות כתגובה כאן תודה :)

הנה הברכה

יעלי שלנו, היום ה-29 בינואר 2006 יום ההולדת שלך- יעל בר זוהר. ואנחנו רוצים לציין היום 26 שנים של כישרון אמיתי 26 שנים של יופי 26 שנים של עבודה קשה 26 שנים של שירה 26 שנים של משחק 26 שנים של ריקוד 26 שנים של התמדה 26 שנים של אהבה למעריצים 26 שנים שלך- יעל בר זוהר. ואנחנו הפורום שלך רוצים לאחל לך- קודם כל, את כל האושר שיש בעולם הזה את פשוט בן אדם מדהים וכל כך, פשוט כל כך מיוחד. אנחנו רוצים להגיד לך שאנחנו אוהבים אותך בכל העשר שנים שאנחנו רואים אותך על המסך, על הבמה וחלקנו במציאות. ונאהב אותך תמיד! לא משנה מה תעשי. בכל דבר שעשית את פשוט הוכחת את עצמך מחדש, וגם אם לפעמים משהו לא הלך זה לא משנה כי את מיד קמת על הרגליים. בחיים לא יספיק לנו ממך, יעלי יש בך משהו שונה, משהו מיוחד , את שונה מכל השאר את זוהרת את מקרינה חום ואהבה כל מה שאת עושה רואים שאת עושה אותו מכל הלב. בכל מקום שתהיי את תמיד תמשכי את כל תשומת הלב, את פשוט מהפנטת. את יודעת להיות רצינית כשצריך, רואים שאת יודעת מהם הדברים החשובים באמת בחיים, ושאת יודעת להעריך אותם. את אינטליגנטית, את מרגשת את מוכשרת יש לך המון הומור, וכמה יעלי, כמה שאת יפה. ובשבילנו את תמיד תמיד תהיי מספר1. אנחנו רוצים לאחל לך המון הצלחה בהמשך. שכל דבר שאת רוצה, אפילו הכי קטן יתגשם. מבחינת הקריירה, מבחינת אהבה, מבחינת משפחה ופשוט כל דבר שתרצי. וכל דבר שתעשי אנחנו מאחורייך ב100 אחוז לא משנה מה. אנחנו אוהבים אותך כל כך יעלי, הפורום שלך בתפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1382 אז זהו. אם אהבתם, אם אתם חושבים על משהו לשפר, אז תגידו. וכן חני צריך פרחים לדעתי. אבל אנחנו צריכים להשיג את הכתובת שלה ולשלוח לה בתור חבילה. אני צריכה להשיג עוד סרטונים שלה. תגידו מה דעתכם על הברכה =] שבת שלום

הגר אני רוצה שתרשמי גם ברכה אישית

הברכה הראשונה והמדהימה שרשמת היא מכל הפורום ככה כתבת ואני רוצה שתרשמי גם ברכה אישית ממך אליה =)

מדהים רועי!

פשוט מקסים. זה נכנס לספר? תקשיב רגע אני צריכה שתגיד לי אם אתה צריך עוד כאלה דברים אני מכירה מישהו שעושה ממש ממש מדהים!!

מורלוש

New member
יואו הגריי את פשוט מדהימה..=>

איזה ברכה 100ממתתתת....אם את כתבת לבדד אז את פשוט משוררת מאמי.. :] אהבתי מאוד מאוד מאוד... ויש לי שאלה=>איך נעביר לה את זה?! ושכחתי מה התאריך שלה?!

תגובות להגר, רועי וכללי

ברכה ממש יפה אהבתי את הסגנון כתיבה. ורועי תודה זה מהמם.
לגבי איך זה יגיע אליה אנחנו עדיין בודקים את הנושא אבל תנו הצעות עדיין למתנות.

אואוואואואואו הגרי מאמיי

ברכה יפה מושלמתי וארוכה כמובןן חח קראתי הכל וכמעט נרדמתי חחח סתם סתם מאמי ברכה ערנית חח.. אממ יש לי קשר עם אחות של חברה שלההה חח אני יוכלל לברר ואודיע פה..וב-29 בינואר אמרו שהיא לא תהיה 3 ימים בבית כי היא נוסעת לנופשש עם בעלהה\ארוסהה

למעלה