אשכול הברכות

הברכה מאוד יפה!!! אהבתיי...

עכשיו, אתם יכולים להסביר לי שוב מה התכנית???? למתי לרשום ברכה אישית? וכל התכניות, מה תהיה המתנה והכל... אני אודה לכם!!

תודה =]

תודה על המחמאות נחכה לשמוע את אלה שלא הגיבו על הברכה. אני בעיצומן של ההכנות של הסרטון, זה אמנם לא יהיה עם הרבה סרטונים אבל אני שמה תמונות מכל הזמנים!! עם השיר ברקע- "היא לא דומה" שיר שמתאים ושיעלי מאוד אוהבת. אני מקווה שזה יצא יפה כשאני יסיים אני יעלה לפה. אנחנו חייבים לנסות לברר על הכתובת שלה. אם למישהו פה יש קשרים אז שיתחיל לברר.

../images/Emo13.gifכנסו כולם הסברים

טוב ראיתי שלא הרבה רשמו ברכות וגם שחלק לא הבינו אז הנה הסבר שוב. אנחנו עושים חוברת ברכות ליעל שרועי עיצב את העמוד הראשון שלו. זה לא במקום מתנה זה בתוספת למשהו שנחליט לפי דעתי פרחים או עוגה הצעות למתנות תשלחו לי לפרטי. הברכות היו צריכות להיות אצלי עד היום אבל אני אתן לכם זמן עד יום שלישי =) שאלות,הצעות,וכמובן עזרה באיך להעביר לה את המתנה לפרטי. שבוע מקסים לכולם

Dark Force

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

תודה תודה, שאתם דואגים למתנה. ביינתים אני מנסה למצוא דרכים להעביר אותה, וכנראה שמצאתי, אבל אל תתפסו אותי במילה. אני תכף אכתוב ברכה, ואעלה לכאן.

מורלוש

New member
יש לי קשרים עם הסוכנות שלה,יעזור?

תענו על זה..כי אם כן אני יכולה לדבר איתם היום.. ועד מתי אפשר להעביר את ההברכה שלי?

rhilf

New member
יכול לעזור

כל דבר שיעזור להביא לה את את המתנה יכול לעזור.

שיר, אין בעד מה... תיכנס רגע

אז קודם כל אין על מה ותודה לך שאתה מנסה למצוא דרך להעביר לה וחשובה לי הדעה שלך- מה אתה חושב על הברכה שרשמתי לה מכל הפורום מה שיש למעלה? תודה מראש

סבבה תודה

העיקר שאתה מנסה אני מקווה שזה יצליח ואחר כך נדבר בקשר לשאר הדברים

היום בערב אני ארשום ברכה ואעביר

אותה לכאן. עכשיו שאלה, אתם מעדיפים שאני אעלה את זה כקובץ וו'רד? או שאתם תקלידו בכתב שיהיה אותו דבר לכולם??

אין לי מושג

תעלי איך שהכי נוח לך אחר כך נחשוב על עיצוב הברכות וההדפסה :)

כנסו כולם!

מי שעדיין לא שלח ברכה אז בבקשה תשלחו כי אני רוצה להתחיל להכין וכבר יש לי רעיון למשהו שדורש די הרבה עבודה אני לא מגלה לכם מה שישאר הפתעה בנתיים אבל אני צריכה עזרה, היה ליעל שיר שהיא שרה בצעירותה בכדור פורח יום יום הולדת שמח.... אני חייבת את השיר אם למישהו יש לפרטי בבקשה דחוף.

Dorushh 3

New member
יעלי../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

המון המון המון מזל טוב! שתחיי בהמון אושר כל חייך.. אני מאחל לך רק בריאות וטוב בחיים. שתצליחי בכל תחום שתבחרי לעסוק בו, ובכל דרך שתפני בה. אם זה בדוגמנות, במשחק, בשירה או בהנחייה.. מזל טוב גם על החתונה שלך.. שתחיו רק באושר עם המון אהבה! מה עוד אפשר לאחל לך? שיהיה לך רק טוב בחיים! באהבה ענקית, דור

למעלה