אשכול חדש של מקרים מיוחדים ונחמדים שקרו באיבי

asitsur

New member
אשכול חדש של מקרים מיוחדים ונחמדים שקרו באיבי

אני אתחיל: 2 סיפורים 1) אותה קונה קנתה מימני את אותו המוצר גם באיביי U.K וגם ב- com. באותו הסכום פעם ב- 50$ . ובאיביי U.K ב- 50 פאונד היא לא שמה לב שהיא משלמת (ב- U.K) על אותו מוצר כפול במחיר ואפילו לא ביקשה הנחה על המשלוח.. !!! שכולם יהיו כאלה.. הלוואי. 2) ישראלי קנה מימני, בחור מעכו, והוא התעקש להגיע אליי ולאסוף את המוצר מ-תל אביב.. ולחסוך 30$ משלוח... אמיתי לגמרי .. לא האמנתי שיכול לקרות כזה דבר.. אגב זה היה מטבע נדיר. יאללה.. עוד סיפורים מגניבים.. צריך קצת חיים בפורום הזה

vinyl

New member
$30 משלוח בישראל?

את גובה $30 משלוח בתוך ישראל? אז מה הפלא שהבחור המסכן ביקש לחסוך את הסכום לי קרה שבחור בא אלי הביתה מתל אביב לראשון, למרות שאני גובה בסך הכל $3 משלוח בתוך ישראל על תקליט,אז זה גם בסדר מטעמי, ואז כולם מתפלאים ושואלים למה יש שם לא טוב למוכרים ישראלים, $30 משלוח בתוך ישראל זה ממש גניבה,הרי לך זה עולה לכל היותר $2

Nunatak

New member
חוצפה!

מי אתה שתגיד כאן למישהו באיזה מחירים למכור? מי שלא רוצה לא חייב לקנות - אף אחד לא מכריח אותו! חשבת אולי שגם המחיר של המשלוח הוא חלק מהרווח על המוצר?!?!

7575

New member
הוא יגיד וגם יגיד

אם אנחנו חושבים שמישהו גנב אז אנחנו נגיד את זה ואף אחד לא ייסתום לנו את הפה

Nunatak

New member
אפשר לומר יקרן, אבל לא גנב!

לומר גנב על מישהו שסה"כ גובה מחיר יקר זה ממש בגדר הוצאת דיבה.

7575

New member
תראה מותק אני לא יודע איך זה אצלכם

במדינה שאני נימצא בה משלוח מבוטח בתוך המדינה עולה 7 דולר אז אם הוא רוצה 30 אז הוא לא גנב הוא רוצח רק אחר כך אל תתפלא למה אף אחד לא רוצה לעבוד עם ישראלים

Nunatak

New member
מותק תקרא לחברים שלך.

באותה מידה הלקוח היה יכול לבחור לרכוש את המוצר ממוכר אחר(ככל הנראה מחו"ל) ואף אחד לא מבטיח לו שהוא היה משלם פחות, אולי כן - אבל זו החלטה שלו ממי לקנות, אף אחד לא הצמיד לו אקדח לרקה וחבל שאתה לא קולט את זה.

7575

New member
מסכים איתך אם הלקוח החליט שהוא מוכן לשלם 30 ד

כנראה שמדובר בפריט נדיר שלא נימצא בשום מקום אחר השאלה האם כך נוהגים האם זוהי דרך ארץ או דרך הניצול זאת השאלה

vinyl

New member
אין שום בעיה לדרוש גם $50

אם קונה מחו"ל קונה והוא יודע שמחיר המשלוח הוא $30 והוא מוכן לשלם, זה לגיטימי הרי אנחנו יודעים שיש מוכרים שמרויחים לא על המוצר! הם מרוויחים על המשלוח,נקודה. אני אישית מכיר כמה מוכרים ישראלים כאלה ויתרה מזאת,ישנם מוכרים ישראלים שחוסמים מציעים מישראל וזאת למה? ניחשתם נכון אבל בחייך, כל עוד שלא חסמת קונה ישראלי,ואת מוכן למכור לו אז תתן לו מחיר משלוח הגיוני, זה גניבה ותפסיקו לספר סיפורים

Nunatak

New member
שטות אחת גדולה.

מה זה משנה? אז הוא היה קונה ממישהו בחו"ל ועדיין היה משלם משלוח יקר, אז למה שמוכר מהארץ לא ימכור ויפסיד לקוחות פוטנציאליים?

ranzz

New member
תקשיב, אין לך מושג על מה אתה מדבר, אז חאלס

יש הרבה מאוד קטגוריות שלמות בהן מחיר המוצר נהיה פרט לא רלוונטי בעליל. המחיר המשוקלל הוא הרלוונטי בלבד. זה קורה משיקולים רבים, כמו להופיע ראשון בסינון לפי LOWEST PRICE וגם על מנת לשלם פחות לאיביי על המכירה. אז תפסיק לקשקש כבר עם ה"גנב" וה"רוצח" זכותו לקחת כמה שהוא רוצה על המשלוח. ואפילו לא התייחסתי לזה שאין לך מושג מה המוצר, אם זה משהו גדול? או עתיק? או שדורש אריזת עץ? או שזה מוצר פגיע מזכוכית? לא יכול להיות שהאריזה באמת עולה 30$? אגב, אתה יודע כמה עולה לשלוח דואר אקספרס רשום בישראל? כמעט 90 ש"ח!! שהם רק 30 ש"ח פחות מ30 דולר. אוקי? אז דיי.

Nunatak

New member
../images/Emo45.gif

וזה תלוי מה אתה שולח, אם אני לא טועה המחיר ההתחלתי הוא 30 שקל(גודל סטנדרטי=משהו כמו מעטפה מרופדת בינונית ועד משקל של חצי קילו או קילו - לא זוכר בע"פ).

ranzz

New member
ייתכן שהמחיר שנקבתי בו הוא לחו"ל.

אני ראיתי הרבה מוכרים ישראלים שיש להם FIXED PRICE של 15-20 דולר. לא משנה מי אתה ואיפה אתה גר. איזה סיפור עשו פה מ30$ עלובים. תחשבו על זה שגם האמריקאים והאירופאים לוקחים הרבה פעמים מחיר דומה..

7575

New member
תשמע תן לי בבקשה לינק אחד או שתיים ותראה לי

על מה אתה מדבר אולי אני אני באמת דפוק שלא יודע על מה אני מדבר

7575

New member
על מה אתה מדבר הרי מר אסיסטור אמר מדובר במטבע

7575

New member
על מה אתה מדבר הרי כשקונה בחול קונה מישראל

זה סימן שאין הוא יכול למצוא את המוצר במדינה שלו או במדינה הקרובה לו ואז באים הישראלים ומזיינים אותו

גם אני גובה מישראלים מחיר משלוח דומה..

אל תשכח גם שאם ישראלים קונים ממך אתה צריך לחייב אותם במע"מ.

7575

New member
הייתה יכול לתאר מצב שהיה קיים איביי ישראלי

אתה יכול לתאר לעצמך מה היה הולך. איך אחד היה דופק את השני בפידבקים.וקומבינות של הרגע האחרון פחות ישראלים באי ביי יותר בריא

למעלה