אשכול חדש של מקרים מיוחדים ונחמדים שקרו באיבי

aviyajb

New member
ח'ברה, מאשכול חדש של מקרים וסיפורים,הפכתם

אותו לויכוח סתמי.

shannoga

New member
נו די תפסיקו עם זה

לגבות 30 דולר משלוח זו גניבה . נקודה מהסיבה הפשוטה שאתה גובה כסף על משהו שעולה לך הרבה פחות אני מניח שהסיבה שעושים את זה היא שמניחים שקונה ישראל לא ממש יבדוק כמה עולה המשלוח בארץ (אני לא הייתי מדמיין שיבקשו ממני 120 שקל על משלוח בארץ), אחר כך כשהוא מגלה את זה אז הוא בבעיה כבר. ואז הוא מנסה להגיע לקחת ונתקל בגועל נפש כזה. אז תפסיקו עם הקשקושים אם אתם רוצים להרוויח יותר אז תרשמו את זה במחיר של המוצר אל תעשו אידיאולגיה סביב תחמנות אני מניח שהמוכרת היא אישה ממש לא נחמדה, לא ישרה, תחמנית, ואני עוצר את עצמי מלהמשיך עובדה שהיא מתפארת בזה שהיא גבתה שני תשלומים על אותו מוצר ואפילו לא טרחה ליידע את הקונה בטעות, ועל זה אף אחד לא הגיב??? מי שמתפאר בכך הוא כנראה לא אדם שהייתי רוצה לא רק לעשות איתו עסקים אלא גם לגור איתו באותה שכונה או מדינה זו חוצפה רמאות וכל מה שתרצו להוסיף סביב זה די בחיית דינק, ם יש כאן אנשים ישרים שלא יתנו לשרשור הזה להפסיק

tomerol

New member
תגידו מה זה השטויות האלה?!

למה אתם נכנסים לכיס של המוכר?? אין לכם מושג מה המוצר ומה העלויות. כשמישהו שם ביד הוא מתחייב למחיר, כולל המשלוח! זה לא משנה אם למוכר עולה דולר לשלוח או מאה דולר לשלוח. מי שחושב שמחיר המשלוח הוא גניבה\רמאות\כד' שפשוט לא יקנה. אף אחד לא הצמיד אקדח לרקת האיש שקנה.

7575

New member
תומר.המוצר הוא מטבע תקרא בעצמך

בתחילת השרשור. אם הסיפור הוא אמיתי או לא זה אני לא יודע. בא בן אדם מתרברב כמה שהגויים בסדר ואנחנו לא כאשר הוא בעצמו לא בסדר.

Nunatak

New member
LOL

תגיד לי, אתה מוכר מוצרים באותו מחיר שאתה קונה אותם? מה, לא?! גנב

shannoga

New member
לא אבל אני לא גובה פעמיים מלקוח שטעה..

ואני כותב את המחיר באופן ברור וקריא ולא מנסה להסתיר פרטים

Nunatak

New member
אף אחד כאן לא גבה פעמיים עבור מוצר אחד.

וגם אף אחד לא הסתיר פרטים, מאיפה הבאת את זה?

Simba2000

New member
נו.... אולי תשתקו כבר, ותתחילו לקרוא תגובות..

של חברים אחרים פה באשכול. ranzz כתב לכם איך זה בדיוק עובד. יש הרבה מאוד קטגוריות שלמות בהן מחיר המוצר נהיה פרט לא רלוונטי בעליל. המחיר המשוקלל הוא הרלוונטי בלבד. זה קורה משיקולים רבים, כמו להופיע ראשון בסינון לפי LOWEST PRICE וגם על מנת לשלם פחות לאיביי על המכירה. אז תפסיק לקשקש כבר עם ה"גנב" וה"רוצח" זכותו לקחת כמה שהוא רוצה על המשלוח. הוא צודק, אבל לא ב- 100%. אם אני מתלונן ל- ebay שמחיר המשלוח הוא מופקע, הם יורידו לך את המוצר בלי לחשוב פעמיים, זה קרה לי ולחבר שלי כבר כמה פעמים. חבר שלי מוכר בארה"ב ציוד אודיו לרכב (מגברים, סאב, ניטרו, נאונים, ועוד) ומישהו שמכיר אותו רצה להציק לו, והתלונן על מחיר גבוה של המשלוח, והורידו לו כמעט את המכירות שהוא העלה. אני גם מכרתי כמה עשרות דברים ב- ebay פה בארה"ב, והסיבה למחיר גבוה של המשלוח היא לחסוך עמלה שמשולמת ל- ebay, ולכן הם שמחים להוריד מכירות עם מחיר משלוח מופקע.

asitsur

New member
הסבר למשלוח יקר :

הסיבה שהגדרתי 30$ על המשלוח היא לא מסיבות רווחיות, אלא במטרה לסנן מלכתחילה קונים ישראלים, ואם בסופו של דבר החליט הקונה הישראלי לתת הצעת מחיר גבוה במטרה לזכות הוא מחוייב לקנות את הפריט וגם אני מחוייב למכור לו.. לאחר תקשורת במערכת מסרים החלטנו על עלות משלוח מופחת מכיוון שהבחור הציע עצמו לבוא ולקת את הפריט. מסקנה: פעם הבאה צריך לתת מחיר משלוח גבוה עוד יותר עבור הקונים מאסיה אני משתדל שלא למכור לקונים ישראלים - פשוט ניסיון העבר לימד אותי וזה לאאומר שאני לא אוהב אותנו הישראלים.. להיפך אבל ב-eBay זה סיפור אחר

7575

New member
את הסיפורים שלך אתה יכול לספר למישהו אחר

את לא נתת 30 ד משלוח כי אתה לא מכרת כלום הראש שלך עסוק בטריקים שטיקים ומי יודע מה עוד גם אם אתה פעיל באי ביי אני בטוח שבשלב כל שהוא תימצא עצמך נזרק משם אי ביי לא אוהב טריקים שטיקים ושאר ירקות

7575

New member
מאות מיליונים רשומים באי ביי .ואת מר אסיסטור

מדאיגים כמה ישראלים תתעורר מהחלומות שלך כמו עוד כמה אנשים שצריכים להתעורר פה או אולי בעצם הם כולם אותו אחד

7575

New member
ועוד משהו מר אסיסטור לאחר שהלקוח קונה את

המוצר הם מתקשרים דרך ה E meil בלבד ולא דרך שום מערכת מסרים איביי זה לא פורום ואתה כמדריך צריך לדעת את זה

ranzz

New member
תגיד אתה רשום באיביי בכלל?

ההתקשרות הכי בטוחה היא במסרים של איביי. לא רק שאיביי ממליצה על שליחת מסרים דרך "Contact this user" אלא היא גם הוסיפה ב My eBay פונקצייה של My Messages שבה כל ההודעות מרוכזות. אתה רשום לאיביי בכלל שאתה מרשה לעצמך לקשקש ככה? תפסיק, אתה ממלא את הפורום בשטויות, דיי!

7575

New member
במערכת המסרים אתה משתמש בעיקר עבור הצגת

שאלות למוכר לא יותר

evilihi

New member
אתה יכול גם להשתמש בזה כדי לתקשר עם המוכר/קונ

אין שום בעיה עם זה - וזו לא עבירה על חוקי איביי לתקשר ככה. כבר נתקלתי באנשים שהיתה לי בעיה עם המייל שלהם וכל התקשורת נעשתה דרך המסרים של איביי.

7575

New member
אתה לא יכול להשתמש בזה כאוות רצונך

אתה מסוגל לתאר לעצמך אם כך זה היה מה היה קורא נניח שההיתה נותן הצעה למוצר מסויים אני כצופה מהצד יוצר איתך קשר ומציע לך לקנות ממני בחצי המחיר. ועוד ועוד סיטואציות גרועות שיכולות לקרוא. תנסה בעצמך ליצור קשר אם חבר שכרגע לא מוכר כלום ותגיד לי אם הצלחת. אם המוכר כן

evilihi

New member
אבל למה אתה מתגונן?

זו זכותך המלאה לדרוש כמה כסף שאתה רוצה. כל החוצפנים שנכנסים לכיס של המוכר יכולים לעוף ל... בגלל זה זה נקרא SHIPPING AND HANDLING - מה עם הזמן ללכת לדואר? הזמן לארוז? דלק? לחכות בתור? חומרי אריזה? דיו של המדפסת? עמלות לאיביי? עמלות לפייפאל? וכו וכו וכו. אם המוצר עולה דולר - והמשלוח 30 - או שהמוצר עולה 30 והמשלוח דולר...למה אנשים לא מחשבים לפי הסך הכולל???? מה אכפת לכם כמה עמלות משלם המוכר - 31 דולר זה 31 דולר. תפסיקו להכנס לכיס של אחרים. לא טוב? אל תקנו! לא מכוונים לכם אקדח לרקה.

למעלה