אשכול רשמי
מחר זה קורה
מפגש מעריצים+שאלות

TAL BAR ZOHAR

New member
אשכול רשמי../images/Emo70.gifמחר זה קורה../images/Emo70.gifמפגש מעריצים+שאלות

שלום לכל חברי הפורום של הרכב הקלאב המוביל DUDI SHARON FEAT JOUEL אני אפתח בתודה ענקית לכולכם על שירשור ההודעות המרגש שחוויתי !! באמת שכל הודעה נוספת גרמה לי לחיוך ואושר רב! ולעניינו!!!
מחר זה קורה!!!!! מחר זה קורה!!! מחר זה קורה !!!!
לראשונה בישראל!! מפגש מעריצים TV באינטרנט ברשת תפוז!! מחר בשעה 18:00 ייתקיים מפגש מעריצים בניחוח 2008!!! לאורך של שעה מפגש מעריצים ואוהבי המוזיקה של הצמד האלוהי דודי שרון & ג'ואל אחד על אחד!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ חבריי היקרים אין ספק שזה הולך להיות אחד האירועים המרגשים שכולנו נחווה ביחד כבר מחר!! אני מבקש לשרשר בצורה מסודרת שאלות ,ברכות וכל העולה בראשכם !! השאלות והברכות ייעברו יישירות לדודי וג'ואל ויישתדלו לענות על רובם!! תקנון שאלות !! ** אין לשאול שאלות ממשור האישי הן כלפי האומנים ולהפך (לשאלת דעה/יעוץ וכדומה). **אין לחזור על אותה שאלה פעמיים נא לשים לב שאכן השאלה לא נשאלה בשירשור המתקיים! **על כל משתמש רשום ברשת תפוז לשאול שאלה אחת בלבד וניתן לצרף ברכה/תמונה . בונוס!! ניתן להתקשר ולשוחח ON LIVE (ישירות)עם ההרכב דודי שרון & ג'ואל במהלך השידור לאחר שתואם מראש . מועד לתיאום השיחה הן :מחר 19.06.08 יום ה' בין השעות 17:00-18:00 לאחר השעה זו לא תתקבלנה שיחות למערכת ובזמן השידור! אני מאחל לכולנו המשך שבוע נפלא !! מחר זה קורה!!!!!!!! אוהב המון טל בר-זוהר !

TAL BAR ZOHAR

New member
לשיחת און ליין בסלולר ועליה לשידור../images/Emo36.gif

ניתן להתקשר ולשוחח ON LIVE (ישירות)עם ההרכב דודי שרון & ג'ואל במהלך השידור לאחר שתואם מראש . מועד לתיאום השיחה הן :מחר 19.06.08 יום ה' בין השעות 17:00-18:00 לאחר השעה זו לא תתקבלנה שיחות למערכת ובזמן השידור! אני מאחל לכולנו המשך שבוע נפלא !! מחר זה קורה!!!!!!!! אוהב המון טל בר-זוהר ! INFO-052-3094000 052-4771735

CHRISS

New member
מזל טוב ובהצלחה מחר

אני מקווה שאני אספיק ליראות את זה

ציונעע

New member
יהיה מחר מעלף :] טל כנס רגע.../images/Emo13.gif

ב" BLOG TV" נראה אותך? או שהכל פה ממש, תסביר קצת על זה כי לא הבנתי חחח ס'ה ערבי אני חחח

TAL BAR ZOHAR

New member
הסבר מפורש !../images/Emo9.gif

אוקיי..!! פותחים את אתר תפוז בדף הראשי ואתם תראו פרסומת שתעלה מחר לצפייה לTV ותוכלו לראות אחד על אחד את דודי וג'ואל בתוכנית: ראיון אישי עם ג'ואל ודודי שרון וכמובן השאלות שלכם,ברכות וכל דבר שהייתם רוצים לשתף את ג'ואל ודודי שרון,מוזיקה טובה בעיקר,ובכללי שעה שלמה של חוויה ענקית ובשביל מלאת עוצמה והמון כיף!! את השאלות שלכם לרשום ולשרשר לכאן האשכול הרשמי לשאלות ,ממש כאן כאן וכאן! מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב..חח אני רוצה לראות שאלות יפות ובנויות נכון שיכבד את המעמד ,הפורום וההרכב! אני סומך עליכם שתיהיו עניינים וכל שאלה תוסיף ! יאללה לכו על זה!!

ציונעע

New member
הבנתי טל../images/Emo13.gif חח איך אני מתרגש../images/Emo3.gif../images/Emo70.gif

איזה תמונה ישנהההה כמעט שנה יש לה חחח

שאלה: OOOMMMGG אני מתרגשתתת ג'ואללל אני מתה ע

ג'ואלי ודודי אני מתה שרופפפההההההה עליכםםםםםםםם אתם בשבילילייי זה הכללללל אני עוקבת אחריכם כבר כמעט שנתיים אין עליכם ועל המוזיקה שלכםםםם בהצלחה באלבום החדששש!!!!!!!!!!!!!!!!! שאלה:ג'ואל/דודי אני קראתי באמת הרבה כתבות שלכם ובכל מקום משום מה לא ברור כלכך ההכירות בניכם איך הכל התחיל איך התחברתם לעבודה יחד? אמאמאאאאאאאאאאא אני חולללהההה עליכםםםם אתםםם הכל בשביילילילייי באמתתתתתת!!!!
LOVE YOU FOR EVERRRRR & EVERRRRRR

Omriza

New member
ממממ אוקיי לשאלותתת אחת לדודי ואחת לג'ואל

קודם כל דודי וג'ואל המוזיקה שלכם מדהימה ואתם החיבור הכי טוב והשילוב הכי מנצח בארץ הזאת ולא משנה מה יגידו אחרת! אין עליכם ואני אוהב אתכם המון!!! ולשאלות: לג'ואל: איזה מוזיקאים מהמיינסטרים את הכי אוהבת? בכלל, חשבת פעם לשנות את סגנון המוזיקה שאת עושה כדי "להתאים" אותו למיינסטרים ולהיכנס אליו? האם את בכלל מעוניינת להיכנס למיינסטרים ואם כן, איך ומתי את חושבת שזה יקרה? תודההה ואוהב אותך המון :) לדודי: אם היית יכול, מי האומן שאיתו הכי היית רוצה לשתף פעולה לקטע משותף? והאם יש שיר מסוים שאתה מעוניין לחדש או לעשות לו מיקס, אם כן איזה, ולמה? :) ומילה אישית, דודי לדעתי אתה היוצר הכי מוכשר שהכרתי, המוזיקה שאתה עושה היא פשוט יצירת מופת בעיניי. תמשיך ככה! אוהב המון.

אנלא מאמין אבל אני מתרגש למחר../images/Emo140.gif../images/Emo47.gifשאלה???

ג'ואל ודודי שרון אני אומר את המילים האלה לפחות פעם ביום אנלא נרדם בלי המוזיקה שלכם אתם צוות מנצח אני אוהב אותכם! שאלה מופנת לג'ואל ודודי כאחד ((?? לכל זמר או זמרת ובכללי אומנים יש להם את הקטע של ה"פאדיחה" של הלייב מה הייתה הפאדיחה שלכם?? מעריך אותכם ומוקיר לכם תודה על מוזיקה נפלאה תומר מחכה לסט שלך בריץ דודי וג'ואל מלךךךך/כההההה

TAL BAR ZOHAR

New member
אני אוהב את הכיוון של השאלות אין עליכם.

אני רוצה לראות את כולם עד מחר בשעה 18:00 לפוצץ שאלות,ברכות בשירשור שנמצא כאן :] אוהב טל אוטוטוטו ממש אוטוטו זה קורה!!

ציונעע

New member
איזה שאלה מצחיקה יש לי לג'ואלי מחר../images/Emo13.gifנו כבר!

שיעבור הזמן חחחח

גרוזיה

New member
ג'ואל ודודי אתם מדהימים אוהבת אותכם ../images/Emo13.gif

שאלה: לפעמים יוצא לי לדבר איתכם אבל באמת הייתי רוצה לשאול מאיפה ההשראה של ג'ואל כל הופעה ברף יותר גבוהה מהוקדם פשוט חיית במה אמיתית ומעניין אותי אישית מי ההשראה לכם ? אוהבת תמיד מיטל גרוזיתה חח:)

KamilaLevy

New member
:)) סופרת את השעות ...

ייאללה , עוד 17:20 שעות !!! נוו שיגיעע כברררר :O :)

שאלה לדודי וג'ואל -

קודם כל , אתם ההרכב הכי טוב בארץ אני מאוד אוהבת אתכם
ושאלה לג'ואל - יש מצב שבעתיד תעבדי עם דנה אינטרנשיונל ? שניכן מלכות שחבל על הזמן !!!! אני מאוד אשמח.

../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif ג'ואל ודודי אתם תותחים../images/Emo47.gifשאלה

שאלה -מה החלום שלכם ,פיסגת השאיפות והמטרות בקריירה ?

Omriza

New member
נו יאללה איפה השאלות? תתחילו לפוצץ מה קרה לכם

עד שיש דבר כזההה אתם אדישים?....

למעלה