TAL BAR ZOHAR
New member
אשכול רשמי../images/Emo70.gifמחר זה קורה../images/Emo70.gifמפגש מעריצים+שאלות
שלום לכל חברי הפורום של הרכב הקלאב המוביל DUDI SHARON FEAT JOUEL אני אפתח בתודה ענקית לכולכם על שירשור ההודעות המרגש שחוויתי !! באמת שכל הודעה נוספת גרמה לי לחיוך ואושר רב! ולעניינו!!!
מחר זה קורה!!!!! מחר זה קורה!!! מחר זה קורה !!!!
לראשונה בישראל!! מפגש מעריצים TV באינטרנט ברשת תפוז!! מחר בשעה 18:00 ייתקיים מפגש מעריצים בניחוח 2008!!! לאורך של שעה מפגש מעריצים ואוהבי המוזיקה של הצמד האלוהי דודי שרון & ג'ואל אחד על אחד!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ חבריי היקרים אין ספק שזה הולך להיות אחד האירועים המרגשים שכולנו נחווה ביחד כבר מחר!! אני מבקש לשרשר בצורה מסודרת שאלות ,ברכות וכל העולה בראשכם !! השאלות והברכות ייעברו יישירות לדודי וג'ואל ויישתדלו לענות על רובם!! תקנון שאלות !! ** אין לשאול שאלות ממשור האישי הן כלפי האומנים ולהפך (לשאלת דעה/יעוץ וכדומה). **אין לחזור על אותה שאלה פעמיים נא לשים לב שאכן השאלה לא נשאלה בשירשור המתקיים! **על כל משתמש רשום ברשת תפוז לשאול שאלה אחת בלבד וניתן לצרף ברכה/תמונה . בונוס!! ניתן להתקשר ולשוחח ON LIVE (ישירות)עם ההרכב דודי שרון & ג'ואל במהלך השידור לאחר שתואם מראש . מועד לתיאום השיחה הן :מחר 19.06.08 יום ה' בין השעות 17:00-18:00 לאחר השעה זו לא תתקבלנה שיחות למערכת ובזמן השידור! אני מאחל לכולנו המשך שבוע נפלא !! מחר זה קורה!!!!!!!! אוהב המון טל בר-זוהר !
שלום לכל חברי הפורום של הרכב הקלאב המוביל DUDI SHARON FEAT JOUEL אני אפתח בתודה ענקית לכולכם על שירשור ההודעות המרגש שחוויתי !! באמת שכל הודעה נוספת גרמה לי לחיוך ואושר רב! ולעניינו!!!