אשכול רשמי
מחר זה קורה
מפגש מעריצים+שאלות

+1 עומרי צודק תתעורררוווו

אם אפשר אז עוד שאלה ??מתי האלבום עומד לצאת??? ג'ואלללל ודודייייי אני מתתתת עליכםםםםםםםםם!!!!

ציונעע

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifלהרכב הכי ב-ו-מ-ב-ס-ט-י בארץ../images/Emo36.gif

דודי שרון & ג'ואל
הדבר היחיד שאני מחכה לו במסיבה
ההופעה המטורפת של ג'ואלי
והסט ה-ק-ו-ב-ר של דודי (= היום, כבר שאני יוצא למסיבות חסר לי שאתם לא שמה
כי לא תמיד יוצא לי לבוא לכל מסיבה איתכם.. אבל כשאני מגיע, זה פירוק, זה הדבר הכי טוב שקורה לי
לשמוע את המוזיקה האיכותית והבומבסטית שאין דומה לה
אז ככה, יש לי כמה שאלות
ג'ואלי
1. איזה שיר הכי אהבת לשיר , להקליט, ולשמוע ב- "THIS IS ME" ? 2. את יודעת שאת האשראה שלי להיות הכי גאה בעולם במה שאני
מאיפה באה העוצמה, הביטחון והשגעון הזה על הבמה? 3.מה את אומרת על אנשים כמוני שרואים אותך בפעם הראשונה ומקבלים איזה חירפון קטן של " וואט דה פאק, מי זאת המעלפת הזאת"? וישר מתאהבים
בדיוק כמו שהיה לי בקמפוס ואז בסילבר גאווה!שפשוט רעדתי שנכנסתי לחדר ואמרת לי , "היי זה אתה מירושלים
" ואז ה-כ-ל התחיל
4. אחרי ההקלטות של "CHECK IN CHECK OUT" לא כאב לך הגרון או משו בסיגנון חחח? דודי
1.בסט - " new special set 2007" יש את הקטע " CHECK IN CHECK OUT ": יהיה לו שיחרור , או שזה סתם טיז מפציץ חח? האם חשבת על אלבום פרטי שלך כיוצר: דיג'יי דודי שרון, ואם כן למה לא יצא עד היום? דודי, אין לי הרבה מה לשאול עליך את הרוב שאלתי אחרי הופעות:] וזה קרה הרבה חחח
מה שאני יכול להגיד לך זה שאתה פשוט בנאדם מ-ד-ה-י-ם עם ראש
שאין דברים כאלה
לא שמועים כל יום (או בכלל) משו שדומה לעבודה שלך
היצירות שלך הם פשוט מהפנטות אחת אחת, אפילו אחותי התאהבה
פשוט מלך
לא סתם טל בר-זוהר הדביק לך את השמות "צמד אלוהי" "מלכת חיי הלילה"... זה פשוט אתם, יש עוד הרבה מה להגיד אבל -חאלס- חפרתי חחח
אז שיהיה לכם המון הצלחה, כמה שאתם היום למעלה!?! תהיו עוד יותר
חולה,מכר ונושם אותכם
ציונע

דורעעע

New member
עוד שעתיים :] דודי וג'ואל אהבות חיי הנצחיות !

זה לא תירוץ, אבל באמת גנבו לי את השאלות :(

דורעעע

New member
דודי וגואל, אתם אנשים מדהימים אני אוהב אתכם3>

אין, לא היה ולא יהיה צמד מפציץ ובומבסטי כמוכם! אין על המוזיקה שלכם שחודרת עמוק עמוק ללב ולביטים ההורסים של דודי שכל פעם שאני שומע אותם זה פשוט עושה לי הרגשה הכי טובה בעולם ! אין עליכם, תמשיכו להפציץ כרגיל ואני מחכה בקוצר רוח לאלבום הבא !! בהמון אהבה, דור ! ירושלים כן ? 333>

oshrikii3

New member
../images/Emo34.gifדודי וג'ולה אין עלייכם נבבברר אברר

שלום,כאן קמילה ואושריקי :] 3 שנים של טירוף ושיגועים עם הצמד הכי הורס בארץ.. דודי שרון וג'ואל. כמה דברים לפני השאלות .. היינו בהרבה הופעות , ואז ? חלום מתגשם , . 20.6.2007 ( מחר שנה ) מאז שפגשנו את הדיווה הבלתי מעורערת ג'ולהה שלנו ואת המלך והיוצר הכי הורס בארץ , דודי שרון ! לפני כן היינו בהופעות שמענו את השירים , התלהבנו , השתגענו, פשוטט טירוף ! אין יום שעובר שאנחנו לא שומעות , רוקדות , משתגעות מהשירים ומחכות בציפייה לכל שיחרור . ג'ואל , יותר מכך שאנחנו מעריצות ואוהבות , אנחנו כל כך מעריכות ותומכות בכל הדרך והמסע שעברת כדי להיות סוף סוף מי שאת באמת . שלא ויתרת לעצמך ונלחמת על החלום שלך . 1. עם כל זה שאת ניראת כמו בובה , מה את הכי אוהבת במראה החיצוני שלך ? 2. בתחילת דרכך , האם האמנת שתצליחי כמו שאת היום ? 3. מה הוא השיר שאת הכי מתחברת אליו ואוהבת מבין כל השירים שלך ? דודיתה , יאאא הוווורסת !!!!! אין עלייך בעולם , אנחנו כבר מחכות ל26.6 לטיאלוי... לרקוד להשתגע להתפרע כל פעם מחדש שאתה עולה לסט!!! פשוט א-י-ן- ד-ב-ר-י-ם- כ-א-ל-ה ! 1. מה חשבת בפעם הראשונה שראית את ג'ואל? 2. בתחילת דרכך,האם חשבת שתצליח כל כך ? 3. מאיפה השראה והכישרון באים? זהו,כאן סיימנו.. אל תשכחו שאנחנו אווווהבוות אותכםםם הכי בעווולםםםםםם! ומחכות להופעה הבאהה שנשתולללל אייתכםםםם... ולשיחרורים נוספים שגורמים לנו אושר:] חולות לכם על הטוטעעעעעע אושריייקההה וקמילללעעעעעעעעע 33333> ג'ואלללללללללל חתוווונהה!!!!!!!!

Omriza

New member
www.blogtv.co.il

בעמוד הראשי אתם תראו שידורים תחפשו את השידור של דודי וג'ואל ותיכנסו... לא יותר מדי מסובך

Omriza

New member
אם יש מצב לעוד שאלה :)

ג'ואל מה השיר שלך שאת הכי אוהבת ולמה...? מואההה

CHRISS

New member
איפה רואים תשידוררררררררררררר

אני רואה תפירסומת וזה מצביא אותי ישירות לפורום מה זההההההההההה

למעלה