מפורסמתתת המשךךך<
ג גרוזיה New member 8/6/08 #24 המעריץ הצעיר ביותר מרגיש את זה!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
ג גרוזיה New member 8/6/08 #25 ג'ואל -קליפ-V.O.D הורסססס../images/Emo196.gif../images/Emo196.gif מתוך הופעה חיה והורסתתתת מלכה!!!!!!
ג'ואל -קליפ-V.O.D הורסססס../images/Emo196.gif../images/Emo196.gif מתוך הופעה חיה והורסתתתת מלכה!!!!!!
ג גרוזיה New member 8/6/08 #26 ג'ואל סוגרת 400 הופעות וסוגרת את מועדון VOX איזו תקופה איזוווווווווווו!!!!
ג גרוזיה New member 8/6/08 #28 חג שבועות שמיייח אנשושים מווXהה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אצם מוזמנים להוסיףףףף חג שמחחח לכל בית ישראאלללל אוהההבתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חג שבועות שמיייח אנשושים מווXהה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אצם מוזמנים להוסיףףףף חג שמחחח לכל בית ישראאלללל אוהההבתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T TAL BAR ZOHAR New member 9/6/08 #30 מיטל/גרוזיה=אין לי מילים השקעה ענקית../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif| תודה רבה מצאתי את עצמי המון פעמים נזכר בתקופות מסויימות הנעמת לי את זמני בחופש שהיה לי שיהיה המשך שבוע מקסים לכולם!!
מיטל/גרוזיה=אין לי מילים השקעה ענקית../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif| תודה רבה מצאתי את עצמי המון פעמים נזכר בתקופות מסויימות הנעמת לי את זמני בחופש שהיה לי שיהיה המשך שבוע מקסים לכולם!!
ת תומר Sטייל New member 10/6/08 #33 אין דברים כאללללהההה../images/Emo47.gif תודה על האינפו../images/Emo45.gif
א אור enjoy New member 10/6/08 #34 פשוטט מדהיםם למרות שאני מכירה בעל פה חלק מהכתבות אין כמו להיזכר:] שירשור מושקע בהחלט!!!