אשלי עשתה ניתוח אף תמונות מה דעתכם
J Jolleen New member 7/5/06 #7 ../images/Emo45.gif היה לה אף יפה.. והיא תמיד אמרה שהיא אוהבת את האף שלה כמו שהוא חח
• •silly• New member 7/5/06 #8 שתתחדש../images/Emo9.gif אני דווקא חושבת שטוב שהיא עשתה ניתוח אף. היה לה אף מזעזע, ואם האף החדש גורם לה להרגיש יותר יפה (ואני בטוחה שהוא גורם לה להרגיש יותר יפה)- שתהנה ממנו
שתתחדש../images/Emo9.gif אני דווקא חושבת שטוב שהיא עשתה ניתוח אף. היה לה אף מזעזע, ואם האף החדש גורם לה להרגיש יותר יפה (ואני בטוחה שהוא גורם לה להרגיש יותר יפה)- שתהנה ממנו
N NoOop New member 7/5/06 #9 ../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif היא הרימה את האף, זה דווקא די מחמיא לה. ממש יפהה...
N NoOop New member 7/5/06 #10 אויי... בתמונה הריעית ממש רואים איך היא הקטינה את האף שלה. היא ממש הורידה אותו מעלמעלה והרימה אותו מלמטה... דווקא די יפה...
אויי... בתמונה הריעית ממש רואים איך היא הקטינה את האף שלה. היא ממש הורידה אותו מעלמעלה והרימה אותו מלמטה... דווקא די יפה...
W West Doll New member 8/5/06 #12 יאאא...אני לא רגילה לראות אותה ככה! שתתחדש...איזה מגניב ללכת לחברים ולהגיד: "היי חבר'ה, קניתי אף חדש"...
יאאא...אני לא רגילה לראות אותה ככה! שתתחדש...איזה מגניב ללכת לחברים ולהגיד: "היי חבר'ה, קניתי אף חדש"...
פ פשוט נילס New member 10/5/06 #16 וואיי איזה יפה היא ככה... עכשיו היא תתחיל לעשות בפוזות ישרות ולא עקומות והיא תיראה יותר טיבעית... זה ממש מחמיא לה...
וואיי איזה יפה היא ככה... עכשיו היא תתחיל לעשות בפוזות ישרות ולא עקומות והיא תיראה יותר טיבעית... זה ממש מחמיא לה...
W West Doll New member 10/5/06 #17 תמונה אחרונה!!!! לפני ואחרי....זה פשוט משנה אותה ברמות!!! וזה יפהההה לה!!!!