אשמח לייעוץ והכוונה

לוב1

New member
אשמח לייעוץ והכוונה

שלום, אני בת 22 ולא יצאתי עם יותר מידי בנים. ולא יודעת כ"כ איך להתמודד עם קשרים. אני בד"כ יוצאת לדייט שתיים ורואה אם זה מתאים ואם זה לא אז פשוט חותכת. הבחור שיצאתי איתו עכשיו יצאנו חודש וחצי פעם בשבוע יצאנו. ולא כל יום דיברנו בטלפון.. זה היה קשר מוזר יום כן דיברנו יום לא. ורוב הקשר הוא הראה מאוד אכפתיות כלפיי וכשניפגשנו היה מאוד נחמד ונהננו. אבל ראיתי שבמשך חודש וחצי שאנחנו יוצאים כלום לא מיתקדם.. הוא לא ניפתח וכאילו יש איזה מחסום ביני לבינו ושנינו לא מדברים על זה... אני לא רציתי לדבר על זה כי אני לא רציתי לצאת כאילו אני רודפת אחריו... כי לא ידעתי אם הוא באמת מעוניין בקשר.. ובכלל רציתי לציין שכל הקשר הזה היה סימן שאלה אחד גדול לא ידעתי מה הוא חושב לגבי הקשר ... לפני שבוע ראיתי שהוא בקושי מתקשר וגם לא ביקש להיפגש. אז גם אני הורדתי הילוך ופחות הראתי יחס וזה למרות שאני כן מעוניינת בו.. כי הוא בחור ממש בטעם שלי ואהבתי את האופי שלו... וגם השבוע לא דיברנו כי הוא לא יוצר קשר.... אני שלחתי לו הודעת "מה נשמע"?... ומבחינתו אין יחס.... מה אני אמורה לעשות?... זה עצוב כי בכל זאת אהבתי מאוד את האופי שלו.... זה נראה כאילו זהו זה הסתיים אבל קשה לי להשלים עם זה כי אני אומרת לעצמי שאולי הוא יתקשר בכל זאת.... כי זה מוזר לסיים ככה קשר.. מה עלי לעשות לחכות כמה ימים לראות אם הוא מתקשר ואם לא. אז פשוט למחוק אותו?.. או שכדאי לשלוח לו הודעה?...ואם כן אז איזה הודעה?.. (שלא תמעיט מ"הכבוד שלי"...) אשמח לעזרה....

../images/Emo192.gifכבוד עצמי ויחסים

היי לוב, הכבוד העצמי, שמגן עלינו ונותן לנו כיוון פעמים רבות, לפעמים גם קצת מקלקל לנו, כיוון שאנחנו מקשרים אותו לנושאים שבהם הייה טוב יותר אם היי יוצא להפסקה.... אותו כבוד, אותו חשש מלהיות זה שלהוט יותר לקשר, משאיר לפעמים שני אנשים עם הרבה רצון אבל לא ביחד. במשחק הזה (שהוא לפעמים גם טוב, ונחמד) של מי יתקשר ראשון, מי יתקדם ראשון, לפעמים מפסידים הזדמנות לקשר נחמד. אני עונה לך ככה מהלב את מה שאני הייתי עושה- הייתי שולחת SMS - "קלקלנו הכל או שאפשר לנסות שוב?
הייה לי ממש נחמד איתך" משהו כזה, נחמד ונעים, לא כבד מידי אבל מספיק ברור. ככה לא יהיו לך ספקות, אם הוא מעוניין זו הזמנה ברורה מספיק, ואם לא, את לא תישארי עם ההרגשה (שבחוויה שלך היא לא טובה) שהיית יותר להוטה ממנו לקשר. מה דעתך? דבי

לוב1

New member
עדין בדילמה..

שלום דבי, קודם תודה רבה על העיצה.. אבל זה נורא קשה לי... כי גם כל הקשר היה כזה לא ברור.. כי אני קצת ביישנית בקשרים ולא שואלת יותר מידי שאלות אישיות.. וגם הוא לא נפתח אלי כ``כ. ודוקא ביגלל זה הייתי שמחה להיפגש ולהבהיר ענינים.. אבל חבל שאני לא יכולה לדעת מה הוא מרגיש. :pנראה לי שאם הוא היה מעוניין אז הוא היה מתקשר.. כבר שבוע לא דיברנו ושבועיים שלא נפגשנו... וכנראה זה לא אכפת לו.. :( יש לך הצעה אחרת להודעה במקום ``קלקלנו לעצמינו``?.. או הודעה אחרת.. או שבכלל לא לשלוח?..

תקשורת ביחסים

הי, נראה שהתשובה מסתתרת בגוף השאלה. את ביישנית ואני מתרשמת שדיברתם על הרבה דברים אבל גם על הרבה לא דיברתם. דימוי שעולה לי, ויכול להיות שהוא לגמרי שלי ולא נכון הוא של מסך שמפריד- מדברים אבל לא הכל, חוששים לשאול, חוששים לספר. נוצר קשר בו גם אם משהו מפריע לא מעלים אותו ולא מדברים עליו ולכן, יכול להיות שלבחור יש דברים שמפריעים אבל הוא חושש לדבר. גם את לא משתפת והנה זוהי הזדמנות בשבילך לפתוח- להרים לו טלפון ולדבר בפתיחות ולבקש להיפגש. לשוחח ולפתוח את מה שאת מרגישה, מה שאת רוצה, את הבלבול שלך.. זה בהחלט לא קל למי שלא רגיל אבל כפי שאת רואה, ההרגל שלך לא עובד כאן בשבילך אז מה דעתך לתרגל דרך אחרת? אגב,אין לדעת מה תהיה התוצאה אבל בכל מצב, נראה לי עדיף לדעת מאשר להישאר באפילה, להתחיל לשער השערות ולהגיע למסקנות שלא בהכרח מחוברת למציאות. בהצלחה!!

לוב1

New member
:)

את ממש קראת אותי נכון! דיברנו על הרבה אבל לא דיברנו אם מפריע לאחד משנינו משהו.. זה נשמע לי רעיון טוב לצלצל ולומר לו אם הוא מעוניין להיפגש.. רק זה קצת קשה לי.. :( (אני בעייתית בקשרים לא יודעת איך להיתמוד :p) אולי אפשר לשלוח בהודעה משהו?.. מה את מציעה?

helee1

New member
על תסתמכי על המזל

את אומרת שאת ביישנית. זה תכונה נחמדה אבל היא יכולה להפריעה מאד. ממה יש לך להיתבייש? יש לך את הזכות לדעת מה חושב מישהוא שהיה איתך בקשר. אני מסכים שזה נראה מאד לא טוב עם הבחור לא היתקשר כבר שבועיים אבל צריך להיזהר משיפוטיות. הרבה פעמים אנחנו מכניסים לעצמנו מחשבות לראש וחוזרים אליהם עד שאנחנו מחיטים שזה באמת המצב. אני חושש שהבעיה כאן היא לא ביישנות אלא פחד. פחד לדעת שזה נגמרץ אבל מה עדיף לא לדעת האם זה ניגמר או לא? זה לא נשמע מצב טוב במיוחד. תני לזה היזדמנות (בלי שיפוטיות וניחושים), תבררי בידיוק מה המצב כדי לא להשאיר ספק (אם הוא לא רוצה קשר תמשיחי את נשמעת מספיק מיוחדת שזה יבוא לך ממקום אחר). אפשרות אחרת זה להחליט שאת לא מעוניינת בקשר ולהמשיך הלאה. אן מצב עמצא עם את רוצה את הקשר תעשי משהוא שיברר מה המצב (על תיסתמכי על המזל) עם זה חשוב לך זה יהה לא אחראי מצדך לחכות שמישהוא אחר (הבחור) יברר לך מה המצב בברכה יהושע מאמן אישי וזוגי [email protected]

לוב1

New member
תודה!!

רציתי לומר לכם תודה רבה! שלחתי לו הודעה והוא התקשר, וניפגש ונדבר.. עזרתם לי מאוד! ואשמח אם תתנו לי עיצות טובות איך לומר לו שאם אנחנו חושבים לצאת שוב אז רק לקשר רציני.. (לא לחתונה.. אך רציני..)

למעלה