אשמח לכל עזרה

מצב
הנושא נעול.

berale30

New member
אשמח לכל עזרה

אשמח לכל עזרה
אני מכינה תביעה בגלל פיטורים. עבדתי במוסד במשך כמה שנים כשהמשכורת שלי היתה לפי שעת עבודה, כלומר באתי לימדתי והלכתי, לא היו לי שעות קבועות ורצופות.אבל המשרה נקראת משרה חלקית. איך נעשה חישוב הפיצויים אם כל חודש הרווחתי שכר שונה? תודה מראש לכל מי שיעזור לי

עפ"י ממוצע של 12 החודשים האחרונים

אשמח לכל עזרה
אני מכינה תביעה בגלל פיטורים. עבדתי במוסד במשך כמה שנים כשהמשכורת שלי היתה לפי שעת עבודה, כלומר באתי לימדתי והלכתי, לא היו לי שעות קבועות ורצופות.אבל המשרה נקראת משרה חלקית. איך נעשה חישוב הפיצויים אם כל חודש הרווחתי שכר שונה? תודה מראש לכל מי שיעזור לי

שיר ורד

New member
אני חולק

אני חולק
חישוב פיצויים לפי ממוצע של 12 חודשים אחרונים נעשה כשהשכר נקבע כשכר קבלני על פי התוצרת. השואלת קבלה שכר על פי שעות עבודתה ולכן הפיצויים צריכים להיות מחושבים על פי חלקיות המשרה. במקרה שלה אפשר לעשות את החישוב על פי שתי שיטות שיתנו תוצא הכמעט זהה. 1. לחשב את סך כל שעות עובדתה בכל התקופה להכפיל בשכר לשעה בחודש העבודה האחרון ולחקל ב 12. 2. לעשות סיכום של חלקיות המשרה בכל חודש בכל תקופת עבודתה (בסקאלה שבין 0 ל 1, 50% משרה זה 0.5) , את הסכום לחלק ל-12 ולהכפיל בשכר המעודכן לעבודה במשרה מלאה.

berale30

New member
קודם כל תודה!..אבל התבלבלתי קצת

אני חולק
חישוב פיצויים לפי ממוצע של 12 חודשים אחרונים נעשה כשהשכר נקבע כשכר קבלני על פי התוצרת. השואלת קבלה שכר על פי שעות עבודתה ולכן הפיצויים צריכים להיות מחושבים על פי חלקיות המשרה. במקרה שלה אפשר לעשות את החישוב על פי שתי שיטות שיתנו תוצא הכמעט זהה. 1. לחשב את סך כל שעות עובדתה בכל התקופה להכפיל בשכר לשעה בחודש העבודה האחרון ולחקל ב 12. 2. לעשות סיכום של חלקיות המשרה בכל חודש בכל תקופת עבודתה (בסקאלה שבין 0 ל 1, 50% משרה זה 0.5) , את הסכום לחלק ל-12 ולהכפיל בשכר המעודכן לעבודה במשרה מלאה.
האם אוכל ללכת בדרך החישוב הקלה של עו"ד שלימוביץ'? מקווה מאוד שכן... כי החישוב השני נראה לי מסובך. תודה מראש למגיבים

berale30

New member
מצטערת, שכחתי עוד שאלה

האם אוכל ללכת בדרך החישוב הקלה של עו"ד שלימוביץ'? מקווה מאוד שכן... כי החישוב השני נראה לי מסובך. תודה מראש למגיבים
מצטערת, שכחתי עוד שאלה
איך מחשבים את הריבית על דמי ההבראה?

שיר ורד

New member
אל תחשבי

מצטערת, שכחתי עוד שאלה
איך מחשבים את הריבית על דמי ההבראה?
אל תחשבי
בתביעה תדרשי תשלום דמי הבראה וכן הצמדה וריבית שלהם מהמועד בו היו אמורים להשתלם ועד ליום התשלום בפועל.

שיר ורד

New member
את יכולה לעשות את החישוב איך שאת

את יכולה לעשות את החישוב איך שאת
רוצה. אבל, אם על פי החישוב שלך יצא לך פחות ממה שמגיחע לך על פי החוק, כנראה שלא תקבלי יותר מהסכום שתבעת. לעומת זאת, אם המצב הפוך , אזי או שהמעסיק ידרוש לשלם לך פחות בהתאם לחוק או שהשופטים עצמם יעשו את החישוב על פי החוק. לכן, כדאי לך לעשות את 2 החישובים ורק אם הסכום לפי הצעתה של גליה יוצא גבוה יותר לחשב על פיו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה