הפיצה שלי
את יכולה להכין את הבצק על השיש וללוש ביד
3 כוסות קמח
כף שמרים יבשים או 25 גרם שמרים לחים
כפית וחצי מלח
5 כפות שמן
כוס וחצי מים חמימים
ללוש את כל החומרים לבצק נעים ונוח לעבודה
להתפיח עד להכפלת נפח
להוציא אוויר ולשטח עם הידיים על תבנית אפייה משומנת
להניח לתפיחה נוספת
לשים מה שבא לכם ולאפות בתנור שחומם מראש ל- '180 כ- 20 דק'.
רטבים
לגרד 3 עגבניות
להוסיף כף רסק
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
ןאורגנו (למולל את האורגנו בין כפות הידיים שיהיה יותר דק(
למרוח שמן זית על הבצק
לשפוך את הרוטב ובתנועות עגולות לפזר על כל הבצק
לפזר מעל בנדיבות גבינה מגורדת (אני משתמש בטל העמק)
ומעל זה לזרוק זיתים חתוכים
ושוב אורגנו
אפשר להוסיף פלחי אנשובי קטנים
אפשר לטגן בצל ב1/4 חבילה מרגרינה
להוסיף 4 שיני שום כתושות
פיטריות חתוכות
כפית גדושה של מרק פיטריות
1/4 כפית פלפל שחור
כפית אורגנו
לטגן עד שהבצל מזהיר
למרוח שמן זית ועל השמן לשפוך את תוכן המחבת ולפזר
אפשר לשים על שמן הזית רצועות בצל חתוך דק ועל הבצל לשפוך את תוכן המחבת
ניתן למרוח על הבצק שמן זית לפזר רצועות בצל
ועל רצועות הבצל לפור קופסת טונה קטנה
פלפל שחור
מלח
אורגנו
אפשר להוסיף רצועות אנשובי
אפשר לפזר על הבצק את רוטב העגבניות אבל במקום גבינה לפזר טבעות דקות של נקניק יבש
ומי שאוהב אננס בין רצועות הנקניק לפזר קוביות אננס
כל טוב פוקסי
הבצק מספיק לשתי תחתיות של פיצה