אשמח לעזרתכם

zlp

New member
את מתכוונת להיגיון במתן אותה זריקה

לכל המשקלים?

zlp

New member
אתחיל עם המנה

רוב התרופות הניתנות הן תלויות מנה - לאדם "גדול" תנתן מנה גדולה יותר. זה תלוי בהתנהגות התרופה בגוף (לדוגמה, האם היא יוצאת ממחזור הדם) אבל גם בפרמטרים של הגוף עצמו (לדוגמה, עד כמה הגוף יכול לטפל בפינוי של התרופה או כמה התרופה נקשרת לאתר המטרה).

חיסונים מתנהגים בצורה שאינה תלוית מנה, שזה אומר שאין קשר ליניארי בין הריכוז לפעולה.
כלומר, הגירוי עצמו, מעבר לרף מסויים, מביא ליצירת נוגדנים בכמות מספקת.

אנפילד

New member
ומה עם שאר החומרים בחיסון, זיפזיפון?

אפילו אתה יודע שחיסון כולל עוד כמה דברים מלבד האנטיגן.
האם שאר החומרים האלו - אלומיניום, כספית, פוליסורבייט 80, וכו' וכו' - לא פועלים כפונקציה של כמות? יש לך הוכחה לכך?

zlp

New member

לו היתה לך ידיעה, ולו קלושה, במהותם של החומרים הללו לא היית שואל את השאלה המוזרה הזו.

כדי להוציא ספק מלב אדם חושב: החומרים הללו נמצאים הרבה מתחת למנה בה הם עשויים לגרום נזק.

לא אפתח את הנושא מולך כיון שאין לך כל עניין בדיון- יש לך עניין בבריונות רשת, ולכך אני לא מוכן.

אנפילד

New member
ציפציפ, זו היתה שאלה רטורית, קומפרנדה?

אני שאלתי האם החומרים האלו לא משפיעים כבתלות בכמות. התשובה הברורה היא "כן. הם משפיעים כתלות בכמות".

אתה כמובן התחמקת מלענות על השאלה. כי אתה טרול, כמובן.

rainbow i

New member
מתנצלת, התפוז כנראה בלע הודעה

אני חשבתי שהתאמת גודל המנה בהתאם למשקל הגוף קשורה לאפקטיביות של התרופה.

השאלה המתבקשת כאן היא האם זה תקף גם על הרכבי חיסון שנלקחים דרך הפה?

zlp

New member
אני לא בטוח שהבנתי את כוונתך

אילו מרכיבי חיסון נלקחים דרך הפה?

rainbow i

New member
לא מרכיבי, אלא הרכבי

התכוונתי לחיסונים דוגמת הפוליו המוחלש, ושפעת, ורוטה. שהמנה נלקחת אורלית, ולא בהזרקה. אני מנחשת שבכל מקרה נשאר העיקרון זהה.

zlp

New member
שפעת נלקחת נזאלית

אבל העיקרון הוא אכן זהה.

nightriders

New member
מדוע להתעמת עם הסביבה?

את לא חייבת דין וחשבון לאיש בנוגע להחלטות שאת מקבלת לגבי ילדייך. בין אם החיסונים נחוצים או לא. לשם מה עלייך להתעמת עם הסביבה?

בדומה לפוסט על טיפת חלב יש כאן גישה תוקפנית שלא ברור לי מה מטרתה.

ואם מדי פעם בפורום הזה מזכירים את החשיבות של אורח חיים בריא , לעניות דעתי גם לחפש כל הזמן על מה לריב זה לא דבר מומלץ

שי16061

New member
הכוונה שלי בלהתעמת זה להבין האם יש צורך בעוד

חיסונים או לא. אשמח פשוט אם תעירו את עייני.
נכון הם ילדיי אבל בעלי והמשפחה הקרובה חושבים שונה ממני.
מצטערת עם הגישה נשמעת תוקפנית, הנושא הזה מרכזי מאוד כרגע בחיי, אינני רגועה והוא גורם להרבה מתחים בין בעלי לביני.
שואלת שוב האם ניתן לעשות בדיקת דם כזאת??

חילוקי דיעות

הי שי.

טכנית, כן, את יכולה לעשות בדיקת דם לנוכחות נוגדנים. השאלה האם הרופאה תסכים לשלוח אותך לבדיקה כזו - תנסי להיות אסרטיבית. במקרה הגרוע את יכולה לפנות באופן פרטי.

תציעי לבעלך לבוא איתך ביחד להרצאה שלנו (של העמותה). זה סביר שיסכים להצטרף אלייך - לשניכם יהיה בסיס משותף לשיח יותר חיובי לאחר מכן. הכל בטוב.

zlp

New member
מור, מי מעביר את ההרצאות שלכם?

שמתי לב שבאופן עקבי אתה מתחמק מתשובה לשאלה הזו.

כי זה סוד כמוס

לאף אחד אסור לדעת.
גם בהרצאה עצמה, המרצה מגיע מחופש היטב ואף אחד לא יודע מי זה.
ברגע שיתברר לעם ישראל מי זה המרצה - 10 חיסונים חדשים הממתינים להתפרצות המידע הזה מיד מתווספים לתכנית המומלצת של משרד הבריאות. אל תנפץ לנו את הקונספירציה. בבקשה!!!!!!!!!

למעלה